
برای اینکه منحرف نشوید، GPS خود را روشن نگه دارید
انحراف پیدا کردن از اهدافی که دارید، کار راحتی است. وقتی شرایط سخت یا پیچیده یا کمی آشفته میشود، اختلال و پرتاندیشیها وسوسهکننده میشوند. چون از ما در برابر احساس ناراحتی و ناخوشایندی مراقبت میکنند.
ادامه مطلب
شغل من مقدس نیست!
این ایده که همواره باید عاشق شغل خود باشیم، انتظاراتی سنگین از شغلمان ایجاد میکند. این ایده، ملالت موجود در تمام کارها را نادیده میگیرد، ما را نسبت به ضعفها و ایرادات شغل رویاییمان کور میکند و شرایطی میسازد که شاغلان، حاضر به دریافت حقوقی کمتر از استحقاقشان شوند. اما چنین انتظاراتی دانسته یا ندانسته توسط والدین یا گروههایی از جامعه به افراد تحمیل میشود.
ادامه مطلب
چطور در محیط کار احساس انگیزه کنیم؟
آیا احساس بیانگیزگی در محیط کار، طبیعی است؟ اگر تازه وارد بازار کار شده باشید چطور؟ بیانگیزگی، به شکلهای مختلف نمود پیدا میکند. مثل پشت گوش انداختن پروژهای که به شما محول شده، غیبت در جلسات و اگر شدید باشد به صورت رویاپردازی برای استعفا.
ادامه مطلب
مقابله با خرده استرس های حاصل از هجوم مسوولیت ها
شما نمیتوانید همیشه درخواستهایی را که از شما میشود کنترل کنید، اما میتوانید واکنش و پاسختان را کنترل کنید. لازم نیست همیشه بله قربان گو باشید. میتوانید طوری پاسخ دهید که جلوی افزایش بیرویه مسوولیتهایتان را بگیرید.
ادامه مطلب
اثر مخرب افزایش تدریجی مسوولیت ها
هر چه تعداد مسوولیتهای شما بیشتر باشد، استرسهای کوچکتر، به طور غیرمنتظره در قسمتهای گوناگون زندگی شما ظاهر میشوند و گسترش مییابند: داشتن فرزند، مهاجرت، ورود به یک شغل جدید، شرکت در یک پروژه مهم داوطلبانه و.... بیشتر ما، با باری که این مسوولیتها به زندگیمان اضافه میکنند، آشنا هستیم. زمانی که این تغییرات بزرگ رخ میدهند، دوستان و خانواده ما اقدام به حمایت از ما میکنند.
ادامه مطلب
آنچه مدیران بازاریابی باید در مورد تحلیل توصیفی بدانند
تحلیل توصیفی یک تکنیک قدرتمند و مبتنی بر داده است که با آن میتوان دادههای مشتریان را تحلیل کرد و از آنها الگو استخراج کرد. رفتارها و اولویتهای مشتریان از این طریق شناسایی میشوند و علاوه بر این اطلاعات ارزشمندی نیز در مورد رقبا به دست میآید.
ادامه مطلب
چگونه تیمهای کاری مطمئن به خود ایجاد کنیم؟
دو تیم کاری را در نظر بگیرید که در حال رقابت با هم برای انجام بهتر یک پروژه هستند و یکی از آنها از اعتماد به نفس بیشتری نسبت به تیم دیگر برخوردار است.در این حالت، اعضای تیم دارای اعتماد به نفس بیشتر، مطمئن هستند که شانس خیلی خوبی برای برنده شدن دارند و در نتیجه تصمیمهای درستتری میگیرند و به شکلی یکپارچهتر و منسجمتر باهم کار میکنند.
ادامه مطلب
آینده هوش مصنوعی در سازمانها
رواج هوش مصنوعی را بیش از هر زمان دیگری میتوان دید. فناوریهایی که سالها درباره آن صحبت میشد، بالاخره شروع به کار کردهاند و بسیاری از افراد را شیفته خود کردهاند. فضای کسبوکار و تجارت هم از این قضیه مستثنی نیست.
ادامه مطلب
ضرورت استفاده از سناریوهای دنیای واقعی در آموزش رهبری سازمانی
بسیاری از متخصصان، شیوههای سنتی آموزش مهارتهای رهبری سازمانی را میپسندند. این در حالی است که بسیاری از این آموزشها با تجربه واقعی رهبری سازمانی فاصله معناداری دارند.غلبه بر شکاف بین توسعه رهبری سنتی مبتنی بر نظریهها و مدلها و تجربه رهبری واقعبینانه مهم است.
ادامه مطلب
چرا در مصاحبه شغلی، سوال «دوستانت چطور توصیفت میکنند» را مطرح میکنند؟
چند روز پیش به یک مصاحبه شغلی دعوت شدم. همه چیز داشت خوب پیش میرفت که مسوول مصاحبه پرسید: «بهترین دوستت تو را چطور توصیف میکند؟» ماتم برد. من اصلا «بهترین دوستی» ندارم. یک نفر که نزدیکترین دوستم است به ذهنم آمد اما قطعا او من را بهترین دوستش نمیداند. سپس به این فکر کردم که او من را چطور توصیف میکند.
ادامه مطلب
اعتماد سازی فقط وظیفه مدیران نیست
اگر شما هم مانند رهبران سازمانی خبره باشید، حتما در سالهای اخیر درباره ارزش اعتماد چیزهای زیادی شنیدهاید. کارکنانی که به سازمان خود اعتماد دارند، مشارکت، خلاقیت و بازدهی بیشتری از خود نشان میدهند.برعکس، آنهایی که اعتماد ندارند، استرس بیشتری تجربه میکنند، بیشتر فرسوده میشوند و احتمال استعفایشان بیشتر است.
ادامه مطلب
مزایای گوش کردن فعال برای سازمانها
آیا در محل کارتان شنونده خوبی هستید؟ شاید فکر کنید هستید؛ چون وسایلی را که میتوانند حواستان را پرت کنند کنار میگذارید، سکوت میکنید و وقتی کسی شما را خطاب قرار میدهد سر تکان میدهید. حتی ممکن است نکات کلیدی همصحبتتان را تکرار کنید تا نشان دهید که حرفش را شنیده و درک کردهاید.
ادامه مطلب