یک تولید کننده/ قطع 10 روزه گاز
پیامک قطع 10 روزه گاز برای تولیدکنندگان شهرک صنعتی عباس آباد
بیشتریک تولید کننده/ قبض برق جدید با یک قبض جدید بنام ترانزیت به تاریخ ۶ماه قبل !!!!
از دیروز قبض برق جدید یک قبض جدید بنام ترانزیت به تاریخ ۶ماه قبل !!!! یعنی دقیقا قیمت تمام شده محصول که ۶ ماه قبل تولید و فروش رفته الان من چگونه تفاوت نرخ تمام شده رو از مشتری وصول کنم تا جایی که همین الانم توان پرداخت فاکتور ماه قبل را ندارند!
به قول رییس جمهور به پیر به پیغمبر
واحدهای تولیدی سود ویژه ای نداریم از ابتدای سال بصورت پلکانی بیش از ۷۰٪ هزینه برق را افزایش دادند!!!!
حالا این هزینه ترانزیت به فرض هم که مر قانون و ابلاغ ان ۱۸ ابانماه ۱۴۰۳ ( نقل از اداره برق ) انجام شده ولی اینکه از ۷ ماه قبل بخواهند عطف به ما سبق کنند غیر قابل قبول و اجراست
اگر تصمیمی منطقی و مبنی بر اصول تجاری انجام نشود
واقعا قادر به ادامه کار نیستیم.
عدم پاسخگویی پتروشیمی مهاباد به تأخیر در تحویل بار
یکی از مخاطبین ویکی پلاست در تماسی اعلام کرد کالاهای پودر و گرانول 22B02 مهاباد که در تاریخ 6 آبان اعلام بار شده، تاکنون بارگیری نشده است.
به گفته وی هیچ یک از کارشناسان پتروشیمی باختر پاسخ درستی برای بارهای فروخته شده نمی دهند. باربری ها تولیدکنندگان را به دفتر تهران این پتروشیمی ارجاع می دهند و دفتر تهران نیز، به تماس ها یا مراجعات حضوری، پاسخی نمی دهد.
یک تولید کننده/برق و هزینه جدیدی به نام بهای ترانزیت
یکی از تولیدکنندگان با ارسال فیش جدید برق خود اظهار داشت، شرکت برق در اقدامی عجیب، بندی به نام بهای ترانزیت را که ویژه تولیدکنندگان با مصرف بیش از 1 تا 5 مگاوات بود، به زیر یک مگاوات هم تعمیم داده است. وی اظهار می کند همیشه قبض برق ما 2 تا 2.5 میلیون تومان صادر می شد و حالا قبض جدید به 9 میلیون تومان افزایش یافته که 6.5 میلیون تومان آن، بهای ترانزیت است.
بیشتریک تولید کننده
از ساعت 12شب قسمتی از شهرک صنعتی شمس آباد دچار خاموشی شده و تا الان هم تمام پیگیری های ما بی نتیجه بوده و کسی پاسخگو نیست.
برخی از همکاران درصدد کوچ از شهرک صنعتی به نواحی خارج ازشهرک صنعتی هستن، تا بتوانند از دست این مشکلات نجات پیدا کنن. لطفا در کانال رسانه ای ویکی پلاست منتشر کنید شاید به گوش مسئولین برسه.
در مورد قطع برق امروز شکوهیه هم بنویسید!
امروز بدون اطلاع قبلی! برق شهرک صنعتی شکوهیه قم از ساعت 13 قطع شده و هنوز هم قطعه. از ۱ داریم ژنراتور مصرف میکنیم و گازوییل رو ب اتمام.
پیام این تولیدکننده در حالیست که در سایر شهرک های صنعتی، حداقل ساعت قطعی برق، از قبل اعلام شده است.
مگر فروش مواد اولیه در بازار ازاد قاچاق کالا نیست؟
بنده یکی از تولید کنندگان کامپاندهای پلیمری هستم
ماه گذشته جهت افزایش سهمیه مواد از پنجاه درصد سهمیه اولیه به صد درصد درخواستی در بهین یاب ثبت کردم که پس از بررسی کارگروه کارشناسان پس از چندماه بلاخره به محل کارخوانه جهت بازدید تشریف آوردن و با روند صد درصد شدن سهمیه موافقت کردند.
بعد از مراجعه به صنایع برای ادامه روند اداری کار به من گفتن باید داخل سامانه جامع تجارت اظهار تولید میکردین خب ماهم که از اینهمه پیچ و خمهای سیستمی گیج شده بودیم با کمک دوستان اظهارم انجام دادیم بعد از انجام اظهار در کمال شگفتی با موضوعی برخورد کردیم که احتمالا همکارانم باهاش برخورد داشتن به من گفته شد که شما اگر میخواهی 100درصد سهمیت رو دریافت کنی باید داخل سامانم به اندازه 100درصد سهمیه پروانت فاکتور رسمی خرید داشته باشی تا تهران تایید کنن گفتم خب سهمیه من که 50درصد بوده چطوری 100درصد باید خرید میکردم گفتن پنجاه درصد از بورس و 50درصد از بازار آزاد
الان سوالی ک باید از مسئولانی که چنین قوانینی میزارن باید پرسید چرا و چگونه مگر فروش مواد اولیه در بازار ازاد قاچاق کالا نیست اگر نیست که ماهم موادمونو داخل بازار بفروشیم خودمونم خسته نکنیم اگر هست که چجوری باید تهیه کنیم اصلا بر فرض مثالم که بشه تهیه کرد طرف فروشنده چطور فاکتور رسمی صادر بکنه.
خلاصه مشکلات تولید و تولید کننده داره فراتر از انتظار زیاد میشه به نحوی ک واقعا توانی برامون نمیمونه لطفا اگر امکانش وجود داره تیم ویکی پلاست به عنوان نماینده تولید کنندگان پلیمری پیگیری بکنه و یا اگر جوابشو میدونه و یا راه حلی براش داره با ماهم درمیون بزاره.
مساله خیلی مهم که تمام تولید کننده قشرماها که با پلیمر سرو کار دارن. المنت های دستگاها است.
ب این صورت هست که بالای نود و پنج درصد تولید کننده گان پلیمری یا حالا به نوعی گرانول ساز و کامپایند کارها. با المنت سرو کار دارند این گرم شدن و سرد شدن المنت حتی بعد از وصل شدن برق چندین ساعت زمان میبره تا دستگاه گرم بشه. ومثل تولیدی های دیگه نیستیم که با آمدن برق درجا دستگاه جوش. فرز ماشین آلات پرس و و و بتونیم ادامه بدیم ب کار.
دست کم نیاز ب ساعت ها زمان هست تا دوباره المنت گرم بشه و ب دمای مناسب برای استفاده از دستگاه برسه و این در مدت زمان قطعی برق فوق العاده خسارت زیادی ب تولید کننده میزنه.
حتی بنده خودم 2 مرتبه ماردون شکوندم. برق رفته دستگاه سرد شده ب طور ناگهانی اومده اپراتور تازه کار بوده المنت سرد. ماردون شکست. یعنی این قطعی برق برای ماها واقعا ب صورت مغز و استخوان سوز خسارت میزنه.
مشکلات گمرکی تولیدکنندگان کامپاند
لطفاً در مورد این شیوه نامه جدید تعیین ماهیت مواد کامپاند از کارشناس دعوت کنید تا توضیحات بیشتری به ما تولید کنندگان کامپاند بدهند.
به خدا خسته شدیم از بس که تریلی های کامپاند ما رو داخل گمرکات کشور گرفتن.بیست روزه کاملاً بیکار شدیم، با وجودی که داخل بعضی از کامپاند ها تا 12٪ کربنات اضافه کردیم اما باز هم گمرک ریندوان مرز پاکستان میگه کامپاند حساب نمیشه.
اومدن بدون در نظر گرفتن امکانات آزمایشگاهی در گمرکات کشور، شیوه نامه وضع کردن که در هر کدام از گمرکات کشور به صورت سلیقه ای برخورد میشه، به طور مثال از گمرکات مرزی افغانستان و ترکمنستان میشه به راحتی مواد کامپاند رو فرستاد، اما از گمرکات مرزی کشور های مثل پاکستان و عراق و ترکیه نمیشه ، آخه چرا، این همه عدم هماهنگی.
من و همکارانم توی این شرایط که هر روز قطعی برق داریم و کلی مشکلات دیگه باید بیست روز خاموش باشیم تا متوجه بشیم باید چه کار کنیم تا تریلی های کامپاند خودمون رو از گمرکات ترخیص کنیم.
تازه بعد بیست روز مرز خسروی باز شده، الان رانندهای تریلی ما ۵ روزه داخل گمرک منتظر هستند تا نوبت آزمایش مواد کامپاند بشه و تازه بعد دو روز جواب میاد. به خدا گرفتار شدیم.
گمرکات با وجودی که تجهیزات آزمایشگاهی مجهزی ندارند، با این وجود به هیچ عنوان تاییده کامپاند آزمایشگاه مبدا را قبول ندارن. این چه نوع کمک به تولید داخلیه.
سنگاندازی گمرک مرز ریمدان برای صادرات کامپاند
یکی از تولیدکنندگان با ارسال پیامی به ویکی پلاست در مورد مشکلات گمرک مرزی ریمدان، نوشت: متاسفانه بیش از دو هفته است که گمرک مرز ریمدان در مسیر صادرات محصولات ترکیبی پتروشیمی سنگ اندازی میکند و مسیر صادرات این محصولات را مسدود کرده و موجب ضرر و زیان سنگین برای تولیدگنندگان و صادرکنندگان شده است.
به رغم روشن بودن گواهی های آزمایشگاه های گمرکات مبدا که همگی مورد تایید آن سازمان هستند، گمرک چابهار با متوقف کردن محموله های صادراتی، درصد فیلر تأیید شده محصولات کامپاند شده را رد کرده و باعث اختلال در امر صادرات تولیدکنندگان به کشور پاکستان شده است. متاسفانه هیچ ارگانی پاسخگو نیست و خود را متوجه مسئولیت این مسئله که موجب سردرگمی تولیدکنندگان شده است نمی داند.
ابلاغیه جدید تغییر ماهیت کامپاندهای پلیمری بیش از دو هفته است که ابلاغ و در تمام گمرکات کشور در حال اجراست اما فقط در گمرک ریمدان، مسئولین این گمرک، صادرکنندگان را دچار سردرگمی کرده و صدها تن کامپاند پلیمری را علی رغم تمامی تاییدیه های استاندارد و آزمایشگاه های معتبر در مبادی خروجی این مرز بلاتکلیف مانده است.
دیدگاه خود را بنویسید
پربازدیدترین مطالب
- اعلام قیمت پایه محصولات پتروشیمی تا 11 آذر 1403 + دانلود قیمت ها
- اعلام قیمت پایه محصولات پتروشیمی تا 18 آذر 1403 + دانلود قیمت ها
- تغییرات هفتگی قیمت های جهانی محصولات پتروشیمی تا 29 نوامبر 2024
- رکوردداران رقابت در بورس کالا؛ سه شنبه 6 آذر 1403
- رکوردداران رقابت در بورس کالا؛ دوشنبه 5 آذر 1403