تجربه دردناک پرستش شغل
مذهب، نیاز به معنا، هویت و اطمینانخاطر را در انسان تامین میکند. اما در آمریکا از سال ۱۹۹۰ روندی آغاز شده است که نشان از سست شدن اعتقادات مذهبی شهروندان این کشور دارد. نتیجه آن ایجاد یک خلأ و کمبود روانی در انسان مدرن است. به همین دلیل است که شمار روزافزونی از مردم، ناخودآگاه به کار، رنگ و بویی مذهبی دادهاند. شغل تبدیل به بتی برای پرستش شده است.
ادامه مطلبچرا حتی جلسات دونفره را خراب میکنیم؟
بسیاری از جلسات کاری روزانه، بیفایده یا غیرضروری هستند و بهرغم تلاش بیوقفه شرکتهای بزرگی همچون اسپاتیفای برای مهار این دسته از جلسات همچون جای جوش ناخوشایندی با سرسختی برجایشان ماندهاند.
ادامه مطلببزرگترین منشأ تضاد در تیمهایی با تنوع فرهنگی
واضح نبودن اهداف میتواند عامل بروز اغلب تضادهای مخرب در همه تیمها باشد. اما پتانسیل بروز ناهماهنگی ناشی از این پدیده در تیمهایی با تنوع فرهنگی، به صورت نمایی افزایش مییابد.
ادامه مطلبچگونه تیمهای نوآور را ایجاد و مدیریت کنیم
تیمهای نوآور به سازمانها کمک میکنند همیشه پیشرو و مبتکر باشند و بتوانند خود را به سرعت با تغییر و تحولات مطابقت دهند. این توانایی در دنیای امروز که روند تغییرات و پیشرفتهای تکنولوژیک و فنی بسیار سریع و باورنکردنی است یک موهبت بزرگ محسوب میشود
ادامه مطلبشمشیر دولبه کنجکاوی کارکنان در سازمان
در سالهای اخیر، کنجکاوی در محیط کار بهعنوان یک ویژگی ضروری، تحولآفرین و ارزشمندترین خصلتی که رهبران سازمانی میتوانند داشته باشند توصیف شده است.
ادامه مطلباستفاده از هوش مصنوعی در تولید را با داده شروع کنید
هوش مصنوعی مدتهاست که وارد عرصه تولید شده و امروزه در بسیاری از شرکتهای تولیدی از هوش مصنوعی برای مانیتورینگ، بهبود فرآیند تولید و کنترل کیفیت در کارخانهها و خطوط تولید استفاده میشود.
ادامه مطلبچگونه به کارکنانتان انگیزه ندهید
اجازه بدهید چند قانون نانوشته و بدیهی را مرور کنیم. از هر کسی که خود را رهبر فکری میداند باید پرهیز شود: مردی که با کفش جوراب نمیپوشد قابل اعتماد نیست. شرکتی که روز قدردانی از کارمندان دارد، قدر کارمندانش را نمیداند.
ادامه مطلبخردهاسترسهای ظرفیتخوار: خطاهای عملکردی
خردهاسترسهای ظرفیتخوار پنجدسته هستند که اولین آنها ناهماهنگی است. در این بخش ابتدا به استراتژیهای مناسب جهت جلوگیری از بروز خردهاسترسهای ناهماهنگی میپردازیم و بعد با دومین دسته از خردهاسترسهای ظرفیتخوار به نام «خطاهای عملکردی کوچک» آشنا میشویم.
ادامه مطلبتعالی رهبری سازمان: شناسایی استعدادها و به حداکثر رساندن نقاط قوت کارکنان
مطالعات اخیر حاکی از اهمیت مثبتاندیشی و روابط حمایتی در محیط کار است. رهبران سازمانی باید فرهنگ توانمندسازی ایجاد کنند که رشد را تشویق کند و دستاوردهای فردی را به رسمیت بشناسد.
ادامه مطلب۵ استراتژی استخدامی سبز
بیشتر کسبوکارها و شرکتهای امروز در تقاطع رشد اقتصادی و مسوولیتپذیری زیستمحیطی-اجتماعی قرار دارند. از این رو، تصمیم گرفتیم به معرفی ۵ راهی بپردازیم که متخصصان حوزه منابع انسانی از طریق آنها میتوانند استعدادهای بازار کار را جذب و نگهداری کنند. این مساله از آنجا اهمیت دارد که کارکنان، مهمترین سرمایه کسبوکارها برای حرکت به سمت فعالیت پایدار هستند.
ادامه مطلبسن؛ معیاری نامناسب برای انتخاب مدیران عامل
شرکت مشاوره و خدمات حرفهای EY، با انتخاب ژانت ترانکل ۵۳ ساله به عنوان مدیرعامل جدید خود، امیدوار است بتواند تنش شدیدی را که یکی از کاندیداهای رقیب به خاطر تابوی رهبری در این شرکت ایجاد کرده، پشت سر بگذارد: سن بالای مدیرعامل.
ادامه مطلبروشهای بالا بردن شانس موفقیت پروژه
پروژهها ابزارهای بسیار مهمی برای نوآوری و تغییر هستند و در همه جای سازمانهای معاصر حضور دارند. بهرغم اینکه میزان کارهای پروژه محور در صنایع و حوزههای کاری گوناگون متفاوت است، این عدد به خاطر دینامیکهای رقابتی، نظارتی، زیستمحیطی و اجتماعی بهشدت در حال افزایش است. تحقیقات نشان میدهد که در کشورهای توسعهیافتهای همچون آلمان، ایسلند و نروژ، پروژهها حدود ۳۰درصد از فعالیتهای اقتصادی را تشکیل میدهند.
ادامه مطلب