
کارکنان شیفته مهارتهای پایداری هستند
اهداف و استراتژیهای خاص کسبوکارها، اغلب نیازمند آموزش و ارتقای مهارت کارکنان است. تصمیم به آموزشهای جدید در بیشتر مواقع نیز در سطح مدیریتی گرفته میشود و باید کارکنان را تشویق به مشارکت کرد. با این حال، گسترش دغدغههای اجتماعی و زیستمحیطی باعث شده که در بسیاری از کسبوکارها، خود کارکنان تشنه یادگیری مهارتهای پایداری و کسبوکار «سبز» باشند.
ادامه مطلب
مدیریت ریز هزینههای کسب و کارهای سبز
در سالهای اخیر، بازار محصولات «سبز» گرم شده است و شرکتهای مختلف به دنبال روشهای نوآورانهای برای تامین تقاضای مشتریان گشتهاند. پایداری یکی از این روشهاست.
ادامه مطلب
چگونه رقابت را در محیط کار سالم نگه داریم؟
در یک محیط کار ایدهآل، به هر جا که نگاه کنید کارکنانی میبینید که به شدت انگیزه دارند. آنها عملکرد بالایی دارند، با دیگران به خوبی همکاری میکنند و تلاش میکنند با عملکرد برتر، از دیگران متمایز شوند.
ادامه مطلب
پنج تغییر لازم برای گذار از رهبری سازمانی فردی به رهبری شبکهای
ما در دوران چالشهای بیسابقه و فرصتهای بینظیر زندگی میکنیم. بحران آب و هوا، چالشهای بهداشتی و تغییر در ارزشهای اجتماعی اولویتهای فردی را زیر و رو کرده است.
ادامه مطلب
چرا باید یک مدیر انعکاسی باشید؟
اغلب نومدیران و مدیران کم تجربه در زمان آغاز فعالیت مدیریتیشان دچار سردرگمی هستند و عمدتا تصمیم میگیرند از مدیران باتجربهتر تقلید کرده و سبکهای مدیریت و رهبری آنها را در پیش بگیرند.
ادامه مطلب
تیم سازی پویا چیست و چرا مهم است؟
رهبری تیمهای کاری در دنیای پر از تغییر و تحولات سریع و پیچیدگیهای فزاینده امروز بسیار سخت و طاقتفرساست. به همین دلیل، ۸۱درصد از کسانی که در تحقیق جدید موسسه دیلویت شرکت کردند، معتقد بودند رهبری تیمهای کاری در دنیای پر از ابهام و دگرگونی امروز، به عنوان مهمترین مهارت موردنیاز رهبران سازمانی قرن ۲۱ شناخته میشود.
ادامه مطلب
کدام استراتژی اکوسیستمی مناسب شما است؟
افزایش هماهنگی و توانمندی سازمانها برای اجرای استراتژیهای انتخابی، یکی از چالشهای همیشگی علم مدیریت بوده است. با این حال، تلاش بسیاری از شرکتها و سازمانهای بخش دولتی برای استفاده از اصول اکوسیستمها در طراحی ساختارشان، این چالش را دشوارتر از همیشه کرده است.
ادامه مطلب
مشارکت به جای رقابت ؛ راز موفقیت برترینها
در عرصه کسب و کار، بارها شاهد رقابت تنگاتنگ دو شرکت مطرح بودهایم. کوکا و پپسی، مک دونالد و کی اف سی، آدیداس و پوما، اپل و سامسونگ، اینتل و انویدیا. اما مورد آخر کمی فرق دارد.
ادامه مطلب
فرسودگی چگونه عادی میشود؟
وقتی انسان به کرات در معرض چیزی قرار بگیرد، تقریبا نسبت به آن بیحس میشود. رخدادی که زمانی باعث شوک میشد، میتواند تبدیل به وضعیتی عادی شود و چیزی که زمانی هشداردهنده بود و زنگ خطر را به صدا درمیآورد میتواند در حد موضوعی که صرفا برایش شانه بالا میاندازیم بیاهمیت شود.
ادامه مطلب
شرکت، خانواده نیست
شرکتهایی هستند که کارکنان خود را مانند اعضای خانواده و دوستانشان معرفی میکنند. صمیمیت در محیط کار، ایده جذابی به نظر میرسد و مزایایی نیز دارد. با این حال، نباید از معایب آن چشمپوشی کرد؛ بهویژه که چنین ادعاهایی اغلب به نفع کارفرماست نه کارکنان.
ادامه مطلب
مدیریت در شرایط پراسترس
کمبود نیروی انسانی متخصص، سومین دغدغه مدیران عامل ایرانی در سالجاری است. این موضوع در سال گذشته، در جایگاه دهم قرار داشت و احتمالا یکی از دلایل افزایش این نگرانی، مهاجرت نیروهای متخصص از کشور است.
ادامه مطلب
چگونه کار تیمی شاهکار میکند!
«کار تیمی شاهکار میکند.» سابرینا رومانوف، روانشناس بالینی و استاد دانشگاه یشیوا، میگوید این عبارت (که گاهی روی لیوانهای اداری و پوسترهای انگیزشی چاپ میشود) اساسا به این معنی است که تقسیم وظایف و مسوولیتها بین یک تیم، در مقایسه با شرایطی که یک فرد به تنهایی همان کار را انجام دهد، میتواند به نتایج بهتری منجر شود.
ادامه مطلب