کارمزدهای بازار فیزیکی بورس کالای ایران
کارمزدهای بازار فیزیکی بورس کالای ایران برای کلیه کالاها
ادامه مطلبفرآیند تسویه و پایاپای در بازار فیزیکی بورس کالای ایران
نقش و اهمیت اتاق پایاپای در فرآیند قبل از معاملات و بعد از معاملات و در مراحل تسویه و پایاپای کالاها بسیار حائز اهمیت است.
ادامه مطلبمدارک پذیرش کالا در بازار فیزیکی
فرم درخواست پذیرش کالا در بازار فیزیکی بورس کالای ایران به همراه مدارک ذیل به بورس ارائه میشود...
ادامه مطلبشرایط پذیرش کالا در بازار فیزیکی بورس کالای ایران
درخواست پذیرش کالا، به همراه مدارک و مستندات موضوع مادۀ 8 دستورالعمل پذیرش کالا و اوراق بهادار مبتنی بر کالا در بورس کالای ایران باید توسط مشاور پذیرش (مشاور پذیرش از میان شرکتهای کارگزاری دارای مجوز کارگزار معرف و شرکتهای تامین سرمایه انتخاب میشود) به بورس ارائه شده و پس از احراز کامل بودن مدارک در بورس ثبت شوند.
ادامه مطلبجرایم انفساخ قراردادهای داخلی و صادراتی به چه میزان است؟
درخصوص قراردادهای داخلی، خریدار مکلف است 5 درصد ارزش معامله و درخصوص قراردادهای صادراتی 2.5 درصد ارزش معامله را به عنوان خسارت انفساخ به اضافه کارمزد طرفین قرارداد، واریز نماید.
ادامه مطلبمیزان تضامین کارگزاران جهت فعالیت در رینگ های بازار فیزیکی به چه میزان میباشد؟
شرکت های کارگزاری پس از اخذ مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار در هریک از رینگ های مربوطه (کشاورزی، صنعتی و معدنی، پتروشیمی فرآورده های نفتی) مکلفند قبل از انجام معامله نسبت به ارائه تضامین ثابت طبق ضوابط و مصوبات هیأت مدیره شرکت اقدام نمایند.
ادامه مطلبتسویه در بورس کالا به چه روش هایی امکان پذیر میباشد؟
تسویه در اتاق پایاپای طبق دستورالعمل به دو صورت نقدی و اعتباری امکانپذیر میباشد.
ادامه مطلبقراردادهای داخلی و صادراتی از نظر مهلت تسویه چه تفاوتهایی با هم دارند؟
مهلت تسویه قراردادهای داخلی 3 روز کاری بعد از روز انجام معامله میباشد و بعد از این مهلت، خریدار میتواند با پرداخت جریمه تأخیر با ضریب 0.0025 ارزش معامله بصورت روزشمار و حداکثر تا 7 روز تقویمی قرارداد را تسویه نماید.
ادامه مطلببرای کدهای غیرفعال بورسی چه باید کرد؟
ابتدا مشتری به یک کارگزار مراجعه نموده و شناسه ملی خود را جهت چک نمودن وجود کد بورسی اعلام می نماید کارگزار بعد از استعلام وضعیت کد لیست مدارک مورد نیاز جهت اخذ کد یا فعالسازی کد ( حسب مورد) را به مشتری اعلام مینماید.
ادامه مطلببرای دریافت کد بورسی در بازار مشتقه چگونه باید عمل کرد؟
5-1- مراجعه به یک کارگزار بورس جهت اخذ کد معاملاتی بورس کالا (لیست کارگزاران در سایت بورس کالا، سربرگ ذینفعان، قسمت کارگزارن، کارگزاران فعال، موجود است. این لیست به ترتیب حروف الفا تهیه شده است)
ادامه مطلببرای خرید و تخصیص سهمیه کالاهای دارای محدودیت چگونه باید عمل کرد؟
برخی کالاها نیاز به اخذ مجوز از مراجع مربوطه دارند. بطور مثال کالاهای تولیدی پتروشیمی ها و برخی کالاهای دیگر نیاز به ثبت نام مشتری در سامانه بهین یاب وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) و تائید و ارسال سهمیه به بورس توسط بهین یاب دارند.
ادامه مطلبمدارک مورد نیاز برای مشتریان خارجی بورس کالا
در این پست با مدارک مورد نیاز برای مشتریان خارجی بورس کالا آشنا شوید.
ادامه مطلب