
چگونه بر کلیشهها در سازمانتان غلبه کنید؟
چه بخواهیم و چه نخواهیم در هر سازمانی یکسری کلیشهها و تفکرات قالبی وجود دارد که در برخی موارد بسیار آزاردهنده و منفی هستند. نمونههای شناختهشده کلیشهها و تفکرات قالبی رایج در سازمانها عبارتند از: نژادپرستی، نگاههای جنسیتی، تفکرات مبتنی بر قومیتگرایی و مذهب و شکاف بین نسلها.
ادامه مطلب
ضرورت توسعه مهارت و فرهنگ پایداری در صنایع
طبق اعلام سازمان ملل، پایداری به معنی برآوردن نیازهای حال بدون به خطر انداختن ظرفیت نسلهای آینده در تحقق نیازهایشان است. در صنعت خودرو، پایداری شامل بازنگری جامع استانداردهای این صنعت، معرفی و اصلاح عملیات، فرآیندها، محصولات و خدمات آگاهانه از نظر زیست محیطی و اجتماعی است.
ادامه مطلب
مصونیت کسب و کارهای سبز در برابر بحرانهای محیطی
پایداری شاید در ابتدا مانند یک مد زودگذر به نظر میرسید، اما اکنون تبدیل به یک الزام برای هر کسب و کاری شده است. در حقیقت، طبق یک نظرسنجی صورت گرفته توسط شرکت رسانهای نیلسن، ۷۸درصد از مصرفکنندگان عنوان کردهاند که پایداری را بسیار مهم میدانند.
ادامه مطلب
تاب آوری؛ نشان افتخار در رقابت
مولفههای کلان محیطی مانند روندهای اقتصادی، سلامت عمومی، جنگ، پیشرفتهای فناوری و تغییرات محیطزیست اغلب شوکهای غیرمنتظرهای برای سازمانها ایجاد میکنند. به همین دلیل، تابآوری و توان عبور از این شوکها، تعیینکننده توان بقا و رشد آنهاست.
ادامه مطلب
حاکمیت شرکتی پایدار؛ ضرورتی اجتنابناپذیر برای سازمانهای پیشرو
چالش توسعه پایدار باعث شده سازمانها تفکر نوآوری مبتنی بر پایداری و تاکید بر حداکثر سودآوری کوتاهمدت را به ایجاد ارزش افزوده بلند مدت برای کلیه ذینفعان تغییر دهند، به طوری که سازمانهای پیشرو به این نتیجه رسیدهاند که در کنار تاکید بر مسائل اقتصادی لازم است بر مسائل اجتماعی و زیستمحیطی نیز تاکید ویژهای داشته باشند.
ادامه مطلب
تحول فرهنگ کار پا به پای نسل جدید
همان توکر، معاون ارشد ۳۲ ساله واحد تعامل با مشتری شرکت لین ترالور (LaneTerralever) که یک آژانس بازاریابی مستقر در فینیکس است، در گفتوگو با بیزنس اینسایدر گفته: «درباره نسل زد چیزهای زیادی وجود دارد که من عاشقشان هستم.
ادامه مطلب
چگونه محیط کار تبدیل به سرزمین زامبیها میشود؟
بیایید با هم صادق باشیم. اگر دارید این مقاله را میخوانید احتمالا به شغلتان اهمیت میدهید. اما زمانی خواهد رسید که برای چند روز، یا چند ماه یا حتی چند سال، حس کنیم که انگیزهمان را از دست دادهایم. حس میکنیم فرسوده شدهایم. یا حوصلهمان سر رفته.
ادامه مطلب
استخدام افراد بیشخصیت در برخی شرکتها اصلا اتفاقی نیست!
مطالعه منتشر شده در نشریه «Business Ethics» با بررسی وضعیت مدیران شرکتهای مختلف دنیا، نتایج ناامید کنندهای را نشان میدهد.به نظر میرسد برخی شرکتها به عمد مدیران و نیروهایی را با شخصیت تاریک، خودشیفته، و حتی با ضعفهای مختلف شخصیتی را استخدام میکنند تا بتوانند برخی اهداف غیر اخلاقی خود را در مجموعه کاری دنبال کنند.
ادامه مطلب
سه عبارت مصطلحی که شما را در فضای کار ضعیف نشان میدهند
حتی کوچکترین و پیشپاافتادهترین عبارات میتوانند تاثیر زیادی بر تصور مردم نسبت به شما داشته باشند. بهعنوانمثال در یک مصاحبه شغلی، چند کلمه ساده میتواند کاری کند شما یک مدعی مطمئن یا فردی نامطمئن از تواناییهایش به نظر برسید.
ادامه مطلب
ملزومات غلبه بر چالشهای دورکاری
همهگیری کووید-۱۹ موجب شد دورکاری و کار کردن در مکانهایی غیر از محیطهای کاری به یک گزینه جدی و پرطرفدار در بسیاری از شرکتها و سازمانها تبدیل شود. این وضعیت در دوران پس از پایان همهگیری کووید-۱۹ همچنان تداوم یافت و گسترش نیز پیدا کرد.
ادامه مطلب
کسب و کارهای ناآماده برای تغییرات آینده
بسیاری اوقات، آمادگی کسب و کارها برای تغییرات احتمالی آینده تعیینکننده احتمال موفقیت بلندمدت آنها خواهد بود. با این حال، در یک پژوهش تازه، مشخص شده است که بیشتر کسب و کارها هنوز آماده تغییراتی که برحسب اتفاق مشخص و قطعی هستند، نشدهاند
ادامه مطلب
گامهای موثر برای ایجاد برنامه توسعه فردی
برنامه توسعه فردی (IDP)، تعیینکننده مسیر شغلی شماست. با استفاده از آن، شما موقعیت فعلی خود را ارزیابی میکنید، مشخص میکنید کجا هستید و میخواهید به کجا برسید.
ادامه مطلب