لزوم خودکنترلی در برابر حواسپرتی ناشی از تکنولوژی
پیشرفتهای خیرهکننده در زمینه هوش مصنوعی و رسانههای اجتماعی طی سالهای اخیر و از بین رفتن کنترل توجه در میان بسیاری از کاربران دنیای مجازی به طور خاص و عموم مردم به طور عام، موجب شده خیلیها به این موضوع به طور جدی بیندیشند که چرا و چگونه باید در دنیای دیجیتال امروز به دنبال خودکنترلی بود، خودکنترلی دیجیتال چگونه و به چه صورتی امکانپذیر است و در صورتی که افراد نسبت به خودکنترلی دیجیتال نگاه جدی و درستی نداشته باشند سلامت جسمی و روحیشان به خطر خواهد افتاد.
ادامه مطلبمنابع انسانی در خدمت منابع انسانی
نقش منابع انسانی در سالهای اخیر بسیار استراتژیکتر شده و بهسرعت در حال حرکت از کارکرد اداری به سمت ایفای نقش محوری در راستای دستیابی به اهداف سازمانی است. امروزه بسیاری از سازمانها از منابع انسانی انتظار دارند استراتژیهای موثری را پیرامون DEIB (مخفف تنوع، برابری، جامعیت و تعلق)، کار ترکیبی، اهداف سازمانی و رفاه کارکنان و... پیادهسازی کنند.
ادامه مطلب۴ افسانه اشتباه درباره عملکرد خوب
عملکرد بالا به عوامل بسیاری بستگی دارد و ساخت تیمی که بهرهوری بالایی داشته باشد، به مراتب فاکتورهای بیشتری دارد و حتی از آن هم پیچیدهتر است. استخدام نیروهای بااستعدادی که اهل کار تیمی هستند و همکاری را خوب بلدند کافی نیست.
ادامه مطلباشتیاق بهتر است یا احتیاط؟
مدل «آتش و سپر» که در این مقاله معرفی خواهد شد، توازن بین دو اصل مدیریتی را سادهسازی میکند: آتش نماد اشتیاق و خلاقیت است و سپر نماد حفاظت و حمایت. مدیران با حفظ این توازن میتوانند نوآوری را تقویت کرده و همزمان از سلامت جسم و روان کارکنانشان اطمینان داشته باشند.
ادامه مطلبآیا یک «مدیر ذرهبینی» هستید؟
هیچکس نمیخواهد یک «مدیر ذرهبینی» باشد اما وقتی مسوولیت رهبری یک تیم را بر عهده دارید، این دام به سادگی میتواند شما را گرفتار کند. فشار برای اثبات خود به تیم و در عین حال ارائه نتایج قوی به سازمان، گاهی منجر به نوعی رهبری سازمانی میشود که بیش از حد درگیر جزئیات است.
ادامه مطلبکارآفرینانی که مثل دانشمندان ایدههای خود را تست میکنند موفقترند
در دنیای رقابتی کسب و کار، کارآفرینان همواره به دنبال فرمولهای جدیدی مانند «بوم مدل کسب و کار» (Business Model Canvas) و «متد استارتآپ ناب» (Lean Startup Method) بودهاند. با این حال، موثرترین ابزار ممکن، همان است که قرنها قدمت دارد: رویکرد علمی.
ادامه مطلبچرا کارفرمای سابقم دوباره استخدامم نمیکند؟
ذهنیتت را از «چرا دوباره استخدامم نمیکنند» به «چرا میخواهم به آنجا برگردم» تغییر بده. تو به جز ماندن در شرکت فعلی یا بازگشت به شرکت قبلی، گزینههای دیگری نیز داری. اگر طی ۶ ماه گذشته، رشد کردهای و از جایگاه شغلی و کارفرمای سابقت، یک سر و گردن بالاتر رفتهای آیا بازگشت به آنجا برایت پیشرفت محسوب میشود یا احساس پسرفت به تو میدهد؟
ادامه مطلبچگونه «فیل محل کارتان» را کوچک کنید
تقریبا همه ما در موقعیتهایی بودهایم که مساله مهمی بروز میکند و هیچکس حاضر نیست دربارهاش صحبت کند. این اختلاف خاموش را میتوان به فیلی تشبیه کرد که وسط اتاق است و همه آرزو میکنند «ای کاش یک نفر رامش کند!» گفتوگوی صریح و بیپرده به صداقت و شفافیت نیاز دارد و به همین دلیل میتواند معذبکننده و ناخوشایند باشد، پس طبیعی است که وسوسه شویم که بگذاریم اختلافها به قوت خود باقی بمانند.
ادامه مطلبسبک بهرهوری خاص خود را پیدا کنید
ساعتهای روز خود را چگونه حساب میکنید؟ من حتی زمانی که روز کاریام پر از جلسات مختلف نیست اغلب به ساعت نگاه میکنم و حیران میمانم که کی بعدازظهر شد؟ و هنوز کلی از کارهایم ماندهاند. حواسپرتی یکی از مجرمان اصلی این مساله است.
ادامه مطلبشغلی با ویژگیهای بد را نپذیرید، حتی اگر مستاصل هستید
وقتی بیکارید و بدهیهای تلنبارشده و هزینههای روزمره شما را نگران کرده، ممکن است وسوسه شوید و هر پیشنهاد شغلی را بپذیرید. اما این کار را نکنید. پذیرفتن شغلی که تناسبی با شما ندارد بیش از آنکه خوب باشد میتواند مضر باشد.
ادامه مطلبراهنمای اجرای استراتژیها برای نومدیران
یکی از چالشهای اصلی و مهمی که مدیران کمتجربه و گاه مدیران باسابقه با آن دست به گریبان هستند و نمیدانند چه اقداماتی را در مورد آن انجام دهند، اجرای استراتژیهایی است که در سازمان وجود دارد و با موانع و پیچیدگیهای بسیاری روبهروست.
ادامه مطلبپرورش قدرت رویابینی در رهبران سازمانی
مدیران امروزی اغلب بر نتایج کوتاهمدت متمرکز هستند؛ بهویژه اگر در صنایع بالغ و کمتحولی مانند صنایع غذایی و خودروسازی مشغول باشند (که نیازمند بهرهوری هستند) یا مانند شرکتهای بورسی، سرمایهگذارانی کمطاقت داشته باشند. اما کارآفرینان و برخی رهبران سازمانی آیندهنگر هم هستند که قدرت رویابینی خود را فدای اهداف کوتاهمدت نکردهاند.
ادامه مطلب