- تاریخ انتشار ۲۱ آذر ۱۴۰۰
- تعداد بازدید 1073 بازدید
- دسته بندی پیشخوان خبر
/ مدیران - نظرات کاربران 0 دیدگاه
- اشتراک گذاری
wikiplast.ir
۱۰ ویژگی مهم مدیران موفق؛ چند قدم با تاثیرگذاری بر کارمندان فاصله دارید؟
رهبری در محل کار چیست؟
رهبری در محل کار به توانایی فرد در مدیریت و نظارت بر افراد و کارهای تیم و شرکت اشاره دارد. همچنین رهبری به تاثیر مثبت گذاشتن بر افراد در انجام بهتر کارها نیز دلالت دارد، که این دقیقا همان چیزی است که در استخدام مدیر مورد نیاز است.
در واقع اگر تیمی و شرکتی مدیران موفق داشته باشد، مطمئنا در مسیر موفقیت قرار خواهد داشت و هدف آنها دست یافتنی خواهد بود. وقتی مدیریت و رهبری تیم و شرکت به شکل مؤثر پیش برود، به احتمال زیاد بر تصمیمات، اقدامات و نگرش کلی افراد دیگر تاثیر مثبت خواهد گذاشت. در نهایت نیز وقتی تیم و شرکت روحیه و تفکر مثبت داشته باشد، موفقیت برای آنها دست یافتنی خواهد شد.
برای اینکه مدیر موفقی باشید، باید درک بالایی از شخصیت خود داشته باشید و به تواناییهای خود اطمینان داشته باشید و نه تنها شرکت، بلکه کارکنان را نیز به صورت جداگانه رهبری کنید.
ویژگیهای مهم مدیران موفق در محل کار
رهبری و مدیریت ویژگیهای خاصی را نیاز دارد که با داشتن این ویژگیها، میتوانید تمام کارها را در سازمان به آسانی انجام دهید و مدیریت کنید. همانطور که در تمام کتاب های مدیریتی عنوان شده است، مهارتهای مختلفی که یک مدیر باید داشته باشد شامل مهارتهای سخت و نرم میشود. در اینجا برخی از ویژگیهای مهم همه مدیران که باید در محل کار داشته باشند را نام خواهیم برد:
ارتباط خوب: مدیران نیز مانند تمام نقشها در محل کار باید بتوانند به بهترین شکل با دیگران ارتباط برقرار کنند. از بسیاری جهات، آنها نبض هر شرکتی هستند؛ بنابراین توانایی برقراری ارتباط مؤثر با تیم، برای افرادی در موقعیت مدیریت بسیار ضروری است.
همدلی: مدیران باید همدلی زیادی از خود نشان دهند. این شامل درک خواستهها، نیازها و نگرانیهای دیگر افراد در شرکت میشود. این امر نه تنها باعث هماهنگی میان تمام افراد در تیمها و شرکت میشود، بلکه نشان دادن همدلی باعث به وجود آمدن احترام و اعتماد میان کارکنان و مدیر و همچنین کارکنان با یکدیگر میشود.
مثبت بودن: مثبت اندیشی میتواند تا حد زیادی به تقویت روحیه و هدایت محیط کار به سمت محیط کار سالم کمک کند. مدیران باید نگرش خوبی داشته باشند و در انجام کارهای روزمره خود مثبت اندیش باشند. وقتی کارکنان میبینند که آنها ذهن مثبتی دارند، به احتمال زیاد خودشان نیز مثبت اندیش خواهند شد. در واقع هدف مدیران از این مثبت اندیشی این است که موجب الهام بخشی در تمام کارکنان شوند.
اعتماد به نفس: به عنوان یک مدیر، مهم است که به تواناییهای خود اعتقاد داشته باشید. وقتی اعتماد به نفس مناسبی از خود نشان میدهید، میتوانید باعث انگیزه در دیگران شوید و همچنین به کارکنان آینده روشن آنها در شرکت را نشان دهید.
آیندهنگری: برای سوق دادن هر شرکتی به سمت سوددهی، مدیران و رهبران موفق باید در آن آیندهنگر باشند. این بدان معناست که آنها باید انگیزه و توانایی تفکر فراتر از زمان حال و برنامه ریزی استراتژیک برای آینده داشته باشند.
مسئولیت پذیر: از آنجایی که مدیران وظایف گوناگونی دارند که باید تمام آنها را انجام دهند، مهم است که آنها در محل کار مسئولیت پذیر باشند. این بدان معناست که وظایف خود را در اولویت قرار دهند و بر آنچه باید برای شرکت انجام شود، تمرکز کنند.
شفافیت: مدیران همچنین باید در مورد وضعیت شرکت، اهداف آن و موارد دیگر شفاف باشند. به این معنا که باید در شرکت صداقت را در رأس کارهای خود قرار دهند. هرچه به عنوان یک مدیر شفافتر عمل کنید، کارکنان شرکت بیشتر به شما اعتماد خواهند کرد.
انگیزه: به عنوان یک مدیر، شما نه تنها مسئول هدایت تیم خود خواهید بود بلکه باید کاری کنید که تیم بهترین عملکرد خود را به نمایش بگذارد.
تفویض وظایف: به عنوان یک مدیر موفق باید بتوانید تقسیم کار را در شرکت و تیمها به درستی انجام دهید و کار هر فرد را به خوبی برای او توضیح دهید.
فروتنی: مدیران موفق باید در مورد کارها و فعالیتهای خود متواضع باشند. برای کارکنان مهم است که ببینند مافوق آنها نیز میتواند اشتباه کند.
چگونه مهارتهای مدیریتی خود در محل کار را تقویت کنیم؟
برای تبدیل شدن به یک مدیر موفق، باید مهارتهای خود را به طور مرتب تقویت کنید. در برخی موارد، این کار میتواند به پیشرفت شغلی شما نیز کمک کند. در اینجا چند روش را بیان خواهیم کرد که به شما در تقویت مهارتهای مدیریتی کمک میکنند:
۱. نقاط قوت خود را پیدا کنید
برای مدیر موفق بودن و تقویت مهارتهای مدیریتی بسیار مهم است که ابتدا میان نقاط قوت و ضعف خود تمایز قائل شوید. با تعیین نقاط قوت خود، میتوانید آنها را به نفع خود به بازی بگیرید. به عنوان مثال، اگر میدانید که در مذاکره بسیار عالی هستید، میتوانید بر کارهایی تمرکز کنید که بیشتر به فن مذاکره نیاز دارند. شما این امکان را دارید تا با کمک تست MBTI نقاط قوت و ضعف خود را پیدا کنید و بر روی آنها تمرکز کنید.
۲. آیندهنگر باشید
داشتن چشم انداز در مورد آینده شرکت میتواند به تمام مدیران کمک کند. همانطور که به دنبال بهبود مهارتهای خود هستید، همچنین باید همیشه اهداف کوتاه مدت و بلند مدت خود را برای شرکت مشخص کنید.
داشتن دید روشن نه تنها به شما، بلکه به کارمندان شما نیز انگیزه میدهد. داشتن یک هدف مشخص شده، همچنین به شما کمک میکند تا بیشتر بر آن اهداف تمرکز داشته باشید و به شما این قدرت را میدهد که آینده آن اهداف را ببینید و کارهایی که باید برای رسیدن به آن انجام دهید را مشخص کنید.
۳. گوش دادن را تمرین کنید
همانطور که دوست دارید به عنوان مدیر پیشرفت کنید، به همان اندازه نیز باید در این مسیر مهارت گوش دادن را در خود تقویت کنید.
این مهارت شامل شنیدن صحبتهای تمام افراد در تیم و شرکت میشود. روی تک تک کلمات آنها تمرکز کنید، به نگرانیهای آنها گوش دهید و با زبان بدن مناسب به آنها پاسخ دهید. این نه تنها نشان میدهد که شما شنونده خوبی هستید، بلکه این موضوع را نیز نمایان میکند که چقدر کارکنان در نظر شما دارای اهمیت هستند.
۴. تمرکز داشته باشید
اکثریت مدیران با مسئولیتهای متعددی روبرو هستند. تقریبا میتوان گفت که تمام این وظایف مهم هستند و باید در یک بازه زمانی مشخص انجام شوند. به منظور انجام کارآمد کارها، تمرکز را تمرین کنید. این مهارت به شما کمک میکند تا کارها را با کارایی بیشتری انجام دهید و در کل نیز باعث موفق شدن شرکت شما میشود.
۵. بازخورد بگیرید
یک راه عالی برای بهبود مهارتهای مدیریتی این است که از کارکنان خود بازخورد بگیرید. از آنها بپرسید که چگونه میتوانید مدیر بهتری برای آنها باشید یا اینکه، از نظر آنها چه کاری را میتوانید متفاوت انجام دهید تا کارایی تیم و شرکت بالا برود.
این کار نه تنها به آنها نشان میدهد که نظری که دارند و طرز تفکر آنها برای شما مهم است، بلکه بینش خوبی از روند کار و آن تغییری که باید در کار خود دهید، به شما ارائه میدهد.
۶. به دیگران کمک کنید
در نهایت، کمک به دیگران در سازمان به شما کمک میکند تا مهارتهای مدیریتی خود را تقویت کنید. کمک کردن به دیگران میتواند نشان دهنده همدلی، دیدن مشکلات یا موفقیتهای کارکنان و همچنین ساخت اعتماد باشد. در دسترس بودن برای کمک به دیگران و در مواقع ضروری، راهی عالی برای بهبود مهارتهای ارتباطی و تمام مهارتهای مدیریتی است.
منبع: ایران_تلنت
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
-
۱۰ توصیه «جاودانه» برای تقویت مسیر حرفهای
ادامه مطلب -
توصیهها و تجربههای مدیران از سال ۲۰۲۴
ادامه مطلب -
صرفا چون دلتان میخواهد ، نباید مدیر شوید
ادامه مطلب -
کامپاند چگونه تولید میشود؟
ادامه مطلب -
تکنیکها و مراحل پیادهسازی پروژه تغییر
ادامه مطلب -
اهمیت «مدیریت پرتفو» در سازمانهای پروژهمحور
ادامه مطلب
-
پی وی سی (PVC) چیست؟ آشنایی با کاربرد و ویژگیهای پلی وینیل کلراید
ادامه مطلب -
پلاستیک مهندسی چیست
ادامه مطلب -
نایلون چیست؟ تفاوت نایلون و نایلکس
ادامه مطلب -
بازیافت پلاستیک: آشنایی با انواع بازیافت پلاستیک و مراحل آن
ادامه مطلب -
گرانول چیست؟ مقاله جامع آشنایی با انواع گرانول و ویژگیهای آن
ادامه مطلب -
دستگاه تزریق پلاستیک چیست؟ آشنایی با انواع دستگاه ها، اجزا و کاربردها
ادامه مطلب