- تاریخ انتشار ۸ دى ۱۴۰۰
- تعداد بازدید 1456 بازدید
- دسته بندی پیشخوان خبر
/ مدیران - نظرات کاربران 0 دیدگاه
- اشتراک گذاری
wikiplast.ir
۱۵ نکته برای بالارفتن از نردبان ترقی در مسیر شغلی
اگر این وضعیت را دارید، بهسادگی تصور نکنید که شخص بعدی برای ترقی یا ترفیعگرفتن در صف هستید. باید ثابت کنید که برای پذیرفتن مسئولیتهای بیشتر، مهارتهای لازم را دارید. بنابراین، اگر از شرکت خود راضی هستید و مشتاق ترفیع گرفتن هستید، ما راهکارهایی را شرح دادهایم که باید برای تحتتأثیر قراردادن مدیرتان و ارتقا رتبه در محل کار انجام دهید.
۱. اهدافتان را تعیین کنید
مانند تصمیم گیری های جدیدی که با فرارسیدن هر سال جدید میگیرید، باید بنشینید و اهداف شغلی خود را تعیین کنید.
این اهداف، پذیرش مسئولیتهای اضافه یا انتقال به بخشهای دیگر را نیزدر بر میگیرند. درمورد آنچه میخواهید به دست آورید، صادق باشید. برای اطمینان از اینکه مدیرتان از اهداف شما آگاه است، هنگام ارزیابی پایان سال درمورد آنها صحبت کنید و برای کمک به خودتان در جهت ادامه مسیر از او درخواست پشتیبانی کنید.
۲. در کارتان مهارت داشته باشید
شاید این توصیه بدیهی به نظر برسد، اما برای ارتقای شغلی باید در شغلتان بسیار ماهر باشید. کارکردن در ساعت کاری و انجام حداقل کارها، باعث ترقی و پیشرفت در کارتان نمیشود. باید به کارتان افتخار کنید و به یک حلال مسئله تبدیل شوید تا ثابت کنید که آنچه را که برای کار در سطح بالاتر لازم است، دارید.
۳. مسئولیتهای اضافه را بر عهده بگیرید
پس از تسلط بر موقعیت شغلی خود، وقت آن است که از آن فراتر بروید و مسئولیتهای اضافه را برعهده بگیرید.
برای انجام این کار، باید در همه جلسات حضور داشته باشید و پیشنهادات و پشتیبانی خود را ارائه دهید؛ برای مثال، اگر مسئولیت پروژه جدیدی را بر عهده گرفتید، مطمئن شوید که بر تمام مراحل آن نظارت میکنید؛ حتی اگر کاری نیست که بهطور معمول انجام میدهید. از صحبت با رئیستان و درخواست مستقیم چالشهای جدید در محل کار نترسید.
۴. روابط بیشتری برقرار کنید
اگر شبکه ارتباطی خوبی در دفتر کارتان دارید، احتمالا آنها در مرحله بعدی ارتقای شغلی، از شما پشتیبانی خواهند کرد؛ بنابراین، برای اثبات اینکه شایسته ترفیعگرفتن هستید، برقراری روابط قوی با همکارانتان را بهعنوان هدفی برای خود قرار دهید.
این به نوبه خود، ثابت میکند که شما به افراد و شرکت متعهد هستید. در صحبت با Harvard Business Review، امی جن سو (Amy Jen Su)، شریک مدیر شرکت Paravis Partners و نویسنده کتاب «مالک اتاق شوید» (Own the Room)، توضیح میدهد که باید برای پیشرفت در نردبان شغلی، شریک فکری خوبی برای همسالان خود باشید و باید بهدنبال درک دیدگاههای آنها باشید.
۵. مهارتهای جدیدی کسب کنید
علاوه بر برعهدهگرفتن مسئولیتهای اضافی، هدف شما باید یادگیری مهارت جدید در زمینههای مختلفی باشد که برای کارفرما جذاباند. اگر نمیتوانید فرصتی برای افزایش دانشتان در محیط کار پیدا کنید، گزینههای یادگیری را در خارج از آنجا بیابید. لزوما به پرداخت دورههای آنلاین نیازی نیست، بلکه میتوانید با انجام تحقیقات و مشاهده آموزشهای آنلاین رایگان، مهارتهای جدیدی را کسب کنید.
۶. بازخورد بخواهید
وقتی میخواهید از نردبان شغلی خود بالا بروید، به راهنما احتیاج دارید و هیچکس بهتر از مدیرتان نمیتواند به شما بازخورد بدهد؛ بنابراین، اگر مدیرتان بهطور معمول از شما تعریف نمیکند، در گفتوگویی خصوصی از او بازخورد بخواهید و از وضعیت خود سؤال کنید.
همچنین در این گفتوگو میتوانید ابراز کنید که دوست دارید در موقعیت شغلی خود کارهای بیشتری را انجام دهید؛ این نشان میدهد که به تیم، متعهد و پایبند هستید.
۷. دستاوردهای خود را یادداشت کنید
بهترین راه برای اثبات موفقیت شغلی، این است که دستاوردهای خود را ثبت کنید. این دستاوردها میتوانند گرفتن بازخوردهای مناسب از مشتری و تشکیل نمودارهای آماری ماهانه را در بر بگیرند. میتوانید پوشه دستاوردها را در کشوی میز کارتان نگهداری کنید تا همیشه تصویر کلی از موفقیتهایتان در دسترس باشد.
۸. اعتماد رئیستان را جلب کنید
اگر میخواهید دست راست رئیستان شوید، باید اعتماد او را جلب کنید و در بیشتر موارد، این کار آسان نیست. اگر مدتی در شرکت بودهاید، مدیرتان باید از شخصیت و اخلاق کاری شما درک خوبی داشته باشد؛ با این اوصاف، اگر احساس میکنید که هنوز قانع نشده است، از ابتکارعملتان استفاده کنید و پیگیر کارتان باشید تا ثابت کنید که میتوانید مشکلی را حل کنید، بدون اینکه به شما گفته شود که چه کاری را انجام دهید.
۹. به پروژههایتان رسیدگی کنید
اگر بتوانید ثابت کنید که میتوانید پروژههایتان را از مرحله ایده تا مرحله اجرا مدیریت کنید، به همه نشان خواهید داد که وجودتان برای شرکت ضروری است. اگر وظایف و پروژههای آسانی دارید، با ناظر یا سرپرست بخشتان صحبت کنید و به آنها بگویید که برای رهبری برنامه بزرگ بعدی مشتاق هستید.
۱۰. مثبتاندیش باشید
کارکنانی که معمولا ارتقا مییابند، نگرش مثبتی از خود بروز میدهند و بهطور کلی در محیط کار خوشحال هستند. این افراد الگویی طبیعی هستند که به سازمان اهمیت میدهند و اهداف آنها با اهداف شرکت همسو است؛ علاوه بر این، آنها کسانی هستند که وقتی اشتباه میکنند، سریع آن را میپذیرند و از هر خطایی درس میگیرند.
۱۱. به دیگران کمک کنید
اگر میخواهید در حرفه خود پیشرفت کنید، باید همتیمی خوبی باشید، در مواقع ضروری، به همکارانتان کمک کنید و داوطلب شوید که کارهای پیشپاافتادهای را انجام دهید که ممکن است دیگران انجام ندهند.
با مفید بودن و کمک کردن به بقیه در کار تیمی، نشان میدهید که بیشتر از دستاوردهای شخصی خود، موفقیت تیم برایتان اهمیت دارد و این کیفیت جذاب هر کارمند خوبی است.
۱۲. با متخصصان دیگر، ارتباط برقرار کنید
داشتن شبکه ارتباطی خوب از متخصصان صنعت برای هر کارفرمایی بسیار جذاب است؛ این امر نشان میدهد که شما شغلتان را جدی میگیرید و مشتاق گسترش شبکه ارتباطی خود برای کمک به موفقیت شغلیتان هستید. علاوه بر شبکههای صنعتی، باید وقت بگذارید تا کارکنان بخشهای دیگر را نیز بشناسید، حتی اگر با آنها کار نمیکنید؛ این کار به شما کمک میکند تا با آنها ارتباط موثر برقرار کنید و در صورت نیاز، از آنها یاری بخواهید.
۱۳. شایعهپراکنی نکنید
اگر قصد ارتقا دارید، باید ثابت کنید که مطمئن و امین هستید و یک راه عالی برای این کار، پرهیز از سیاستهای اداری است. اگر میدانید که درگیر شایعات و بددهنی کارکنان دیگر هستید، بسیار بعید است که به سطوحی از مدیریت ارتقا پیدا کنید که در آنجا مجبور شوید بر افرادی نظارت کنید که شایعات را پخش کردهاند؛ بنابراین، هرچند که ممکن است شایعات کمی وسوسهانگیز باشند، تلاش کنید که درگیر آنها نشوید.
۱۴. باانگیزه بمانید
وقتی کارهای مشابهی را برای مدتی طولانی انجام دهید، سقوط در بیانگیزگی آسان است؛ با این حال، اگر بهدنبال ترفیع هستید، باید انگیزه خود را حفظ کنید؛ مدام به خودتان یادآوری کنید که چرا باید سخت کار کنید و اگر ترقی کنید، چه چیزی را به دست خواهید آورد؛ خواه این ارتقا، افزایش حقوق و دستمزد، عنوان شغلی بهتر یا مزایای اضافی باشد.
۱۵. تقاضای ترفیع کنید
بعد از اینکه مراحل بالا را دنبال کردید و اثبات کردید که کارمند وفاداری هستید، وقت آن است که درخواست ترفیع کنید. برای اطمینان از اینکه پاسخ مثبتی را دریافت میکنید، باید پیش از درخواست، مدیرتان را در جریان آن قرار بدهید.
وقتی بدانید که کجا باید تلاش کنید و چگونه انگیزه خود را حفظ کنید، ترفیعگرفتن دشوار نیست. اگر نتیجهای را که انتظار داشتید نگرفتید، همیشه میتوانید بازخورد بخواهید یا فرصتهای جایگزین را در جای دیگری جستوجو کنید.
منبع: کاربوم
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
-
۱۰ توصیه «جاودانه» برای تقویت مسیر حرفهای
ادامه مطلب -
توصیهها و تجربههای مدیران از سال ۲۰۲۴
ادامه مطلب -
صرفا چون دلتان میخواهد ، نباید مدیر شوید
ادامه مطلب -
کامپاند چگونه تولید میشود؟
ادامه مطلب -
تکنیکها و مراحل پیادهسازی پروژه تغییر
ادامه مطلب -
اهمیت «مدیریت پرتفو» در سازمانهای پروژهمحور
ادامه مطلب
-
پی وی سی (PVC) چیست؟ آشنایی با کاربرد و ویژگیهای پلی وینیل کلراید
ادامه مطلب -
پلاستیک مهندسی چیست
ادامه مطلب -
نایلون چیست؟ تفاوت نایلون و نایلکس
ادامه مطلب -
بازیافت پلاستیک: آشنایی با انواع بازیافت پلاستیک و مراحل آن
ادامه مطلب -
گرانول چیست؟ مقاله جامع آشنایی با انواع گرانول و ویژگیهای آن
ادامه مطلب -
دستگاه تزریق پلاستیک چیست؟ آشنایی با انواع دستگاه ها، اجزا و کاربردها
ادامه مطلب