- تاریخ انتشار ۶ دى ۱۴۰۳
- تعداد بازدید 45 بازدید
- دسته بندی مدیران
- نظرات کاربران 0 دیدگاه
- اشتراک گذاری
wikiplast.ir
چگونگی ساخت یک ذهنیت مالی برای موفقیت در کسب و کار
بین ذهنیت مالی شما و چگونگی دستیابی به موفقیت مالی و تحقق اهداف مالیتان ارتباط مستقیمی وجود دارد، چون ذهنیت مالی شما بر تمام تصمیمات مالیتان تاثیرگذار است. داشتن ذهنیتی مثبت و مبتنی بر فراوانی به شما کمک میکند چالشها را به چشم فرصتی برای رشد ببینید، نه موانعی که سد راه دستیابی شما به اهدافتان میشود.
از طرف دیگر، ذهنیت محدودیت و کمبود شما را زمینگیر میکند، چون توانایی شما را در انجام اقدامات جسورانه محدود میکند، پساندازتان را کاهش میدهد، باعث افزایش بدهیهایتان میشود و به طور کلی ارتباط شما با پول و نگرشتان نسبت به آن را در سرازیری سقوط قرار میدهد.
دلتان نمیخواهد این اتفاق بیفتد. ذهنیت مالی مثبت به شما کمک میکند چه در کسب و کار و چه در زندگی شخصیتان به موفقیت مالی برسید و از آنجا که نحوه مدیریت پول و ایجاد ثروت را تحتتاثیر خود قرار میدهد، اهمیت زیادی دارد. با این اوصاف، چگونه میتوانیم چنین ذهنیتی ایجاد کنیم که به موفقیت مالی دست یابیم؟
۱- باورهای محدودکننده را بشناسید و از نو تعریف کنید.
همه ما باورهای مالی خود را داریم. وقتی با افکار منفی مرتبط با پول یا توانایی خود برای جلب ثروت روبهرو میشوید، لحظهای توقف کنید و کمی وقت صرف کنید تا افکار مثبتی به جای این افکار در ذهن خود بنشانید. به عنوان نمونه، اگر فکر میکنید «من هیچوقت ثروتمند نمیشوم»، وقتی بگذارید و این فکر را به جملهای مثبت تبدیل کنید: «من برنامهای برای ساختن ثروت دارم و در مسیر درستی هستم.»
۲- اهداف مالی واضحی تعیین کنید.
شما به اهدافی نیاز دارید که به آنها دست پیدا کنید و به واسطه آنها بتوانید پیشرفت خود را بسنجید. اهداف مالی کوتاهمدت و بلندمدتان را مشخص کنید تا به پولتان جهت و هدف بدهید. اهداف مشخص، قابلاندازهگیری، دستیافتنی، مرتبط و زمانبندیشده تعیین و مرتبا پیشرفت خود را بررسی کنید. خود را موظف کنید که به این اهداف برسید.
۳- سواد مالی خود را افزایش دهید.
برای یادگیری مهارتهای مرتبط با سواد مالی که به افزایش پسانداز، سرمایهگذاری و مدیریت مالی کسبوکارتان کمک میکند، وقت بگذارید. ایجاد ثروت بیش از آنکه نتیجه درآمد بالا باشد، به مدیریت مالی عالی برمیگردد و این نشاندهنده قدرت مدیریت درست پول است. با تقویت مهارتهای مربوط به سواد مالی، اعتمادبهنفس شما بیشتر میشود و ترستان از تصمیمگیری مالی کاهش پیدا میکند.
۴- شکرگزاری و تفکر مبتنی بر فراوانی را تمرین کنید.
روی آنچه دارید تمرکز کنید، نه آنچه ندارید. وقتی بابت آنچه دارید قدردان باشید و بر جنبههای مثبت تمرکز کنید، شادمانی بیشتری را احساس میکنید. شکرگزار فرصتهای مالی باشید که برایتان مهیا شده است. این نگرش باعث میشود بر فراوانی تمرکز کنید، نه کمبود و همین درهای رشد مالی را به رویتان باز میکند.
۵- خود را در محاصره افرادی قرار دهید که همچون شما ذهنیت مالی رشدگرا دارند.
با افرادی که دارای ذهنیت مالی مبتنی بر رشد هستند، ارتباط بگیرید تا ذهنیت مالی مثبتی برای خود بسازید. این مساله بهویژه در موقعیتهایی که با چالشی مواجه میشوید، حائز اهمیت میشود.
به گروهها یا شبکههایی بپیوندید که افراد موفقی در آنها حضور دارند و میتوانند تاثیری مثبت بر شما داشته باشند. در نهایت، ذهنیت مالی ابزاری قدرتمند است که میتواند آینده مالی شما را بسازد یا تخریب کند. از ذهنیت مالی خود مراقبت کنید، آن را مثبت و مبتنی بر فراوانی نگه دارید و ببینید چگونه آینده مالیتان دگرگون خواهد شد.
منبع: Forbes/ دنیای اقتصاد
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
-
چگونه در شرایط متلاطم بازار رشد کنیم؟
ادامه مطلب -
متدهای تیمسازی برای کار ترکیبی
ادامه مطلب -
مهار فاکتور استرس در تصمیمگیریهای مهم
ادامه مطلب -
سه باور ساختگی در شبکهسازی که رشد شغلی را عقب میاندازد
ادامه مطلب -
درسهایی از انقلاب تغییر مهارتها در خاورمیانه
ادامه مطلب -
خطای مدیریتی ایلان ماسک
ادامه مطلب
-
کامپاند چگونه تولید میشود؟
ادامه مطلب -
چگونگی ساخت یک ذهنیت مالی برای موفقیت در کسب و کار
ادامه مطلب -
درک تابآوری کسب وکارها برای واکنشهای متمایز در برابر ناملایمات
ادامه مطلب -
عملکرد بهتر شرکتها با حضور بیشتر زنان در هیاتمدیره
ادامه مطلب -
اهمیت ساختن برند شخصی در فرصتسازی
ادامه مطلب -
مرز بین موفقیت و رکود شرکتها
ادامه مطلب
-
پی وی سی (PVC) چیست؟ آشنایی با کاربرد و ویژگیهای پلی وینیل کلراید
ادامه مطلب -
پلاستیک مهندسی چیست
ادامه مطلب -
نایلون چیست؟ تفاوت نایلون و نایلکس
ادامه مطلب -
بازیافت پلاستیک: آشنایی با انواع بازیافت پلاستیک و مراحل آن
ادامه مطلب -
گرانول چیست؟ مقاله جامع آشنایی با انواع گرانول و ویژگیهای آن
ادامه مطلب -
دستگاه تزریق پلاستیک چیست؟ آشنایی با انواع دستگاه ها، اجزا و کاربردها
ادامه مطلب