- تاریخ انتشار ۱۷ آذر ۱۴۰۰
- تعداد بازدید 816 بازدید
- دسته بندی پیشخوان خبر
/ مدیران - نظرات کاربران 0 دیدگاه
- اشتراک گذاری
wikiplast.ir
ترکیبات لازم برای تبدیلشدن به یک کارآفرین موفق
رئیسبودن بهاندازهای که به نظر میرسد، ساده نیست؛ نمیتوانید هر زمانی که میخواهید از خواب بیدار شوید، کارهای شما کمتر از دیگران نیست و برای دستیابی به موفقیت به تلاش فراوانی نیاز دارید.
برای اینکه بتوانید به یک کارافرین موفق تبدیل شوید، باید ویژگیهای شخصیتی و مهارتهای مشخصی داشته باشید. در این مقاله ویژگیهای مشترک کارآفرینان موفق و مهارتهای یک کارآفرین فوقالعاده را به شما معرفی کردهایم.
ویژگیهای شخصیتی یک کارآفرین موفق
۱. مبتکر هستند و بدون نیاز به دیگران فعالیتها را شروع میکنند
یک کارافرین موفق میداند که چه کارهایی باید انجام شود و با علم به این فعالیتها به سراغ آنها میرود. کارآفرینان موفق زمان خود را هدر نمیدهند، کارها را به عقب نمیاندازند و درمورد کارهایی که میخواهند انجام دهند، خیالبافی نمیکنند.
این افراد بر اساس این جمله معروف فعالیت میکنند: «هیچ زمانی برای شروع فعالیت بهتر از اکنون نیست.»
۲. منظم هستند
کارکردن برای خود چالشهای فراوانی را به همراه دارد، زیرا در این صورت کسی بر فعالیتهای شما نظارت نمیکند و راهنمایی خاصی از جانب دیگران دریافت نمیکنید. باید بهاندازهای منظم باشید که خودتان ضربالاجلهای لازم را برای فعالیتهایتان تعریف کنید و برای هر ساعتی از روز برنامه داشته باشید.
نباید اجازه دهید که حواسپرتیهای روزمره مزاحم فعالیتهای شما شود؛ نباید درگیر تماشای تلویزیون، گشتوگذار در شبکههای اجتماعی یا فعالیتهای نامربوط دیگر شوید.
۳. اعتمادبهنفس دارند
برای اینکه بتوانید یک کارافرین موفق باشید، باید به خودتان و چیزی که میفروشید، باور داشته باشید. کارآفرینان در موقعیتهای بسیاری قرار میگیرند که به اعتمادبهنفس بالایی برای عبور از آنها نیاز خواهند داشت.
کارآفرین موفقی که میخواهد یک فروشگاه را برای خرید از خود قانع کند، در صورتی که احساس ترس و اضطراب داشته باشد، فرصت فروش و احترام طرف مقابل را از دست میدهد. حتی اگر مجبور هستید که وانمود کنید، باید اعتمادبهنفس خود را، در حوزه تخصصی و علمیای که فعالیت میکنید، به دیگران نشان دهید؛ در غیر این صورت به فکر افزایش اعتماد به نفس خود باشید.
۴. خلاقیت دارند
برای اینکه کارآفرینان بتوانند از رقبای خود پیشی بگیرند، باید تفکر خلاقانهای داشته باشند، ایدههای جدیدی را خلق کنند و راههای تازهای را برای انجام کارها پیشبینی کنند؛ برای مثال، مارک زاکربرگ (Mark Zuckerberg) بنیانگذار فیسبوک، فقط در یک ایده موفقیتآمیز متوقف نشد؛ وی فعالیت و تلاش خود را ادامه داد و بهروزرسانیهای نرمافزاری خود را توسعه و گسترش داد.
۵. ریسکپذیر هستند
قدمبرداشتن به درون ناشناختهها همواره با خطراتی همراه است؛ بهویژه اگر پیش از این به دریافت حقوق ماهیانه از کار سازمانی خود عادت داشتهاید؛ این تنها خطری نیست که کارآفرین با آن دستوپنجه نرم میکند. کارآفرینی را تصور کنید که تمام پسانداز خود را برای ایده خود صرف میکند و در نهایت، در فعالیتش شکست میخورد.
هر مدیری میداند که ممکن است با شکست مواجه شود و بنابراین، پیش از شروع کار به بررسی گسترده ایدههای خود میپردازد. مارک زاکربرگ در این رابطه میگوید: «در جهانی که با سرعت سرسامآوری تغییر میکند، بزرگترین ریسکی که با آن روبهرو هستید، ریسکنکردن است.»
۶. با دیگران به توسعه روابط میپردازند
کارآفرینان باید مهارتهای تعاملی بسیاری داشته باشند و بتوانند بهراحتی با دیگران شبکهسازی کنند. کلید ساختن کسبوکارهای موفق، دراختیارداشتن فهرست نزدیکانی است که از افراد قدرتمند و موفق پر شده است؛ بنابراین، باید بتوانید شخصیتی دوستداشتنیای از خودتان خلق کنید؛ همچنین بهعنوان یک رهبر باید بتوانید با شخصیتهای متفاوتی تعامل داشته باشید و افرد مختلفی را هدایت و مدیریت کنید.
۷. نسبت به محیط اطرافشان ذهن بازی دارند
کارافرین موفق باید ذهن بازی داشته باشد و بتواند فرصتهای جدیدی را، که ظاهر میشود، تشخیص دهد؛ برای مثال، اگر کارآفرین موفق در حین تحقیقات بازار بازخوردهای منفی دریافت کند، باید بتواند اطلاعات دریافتی از جانب مشتریان را بپذیرد و محصول خود را به طرق مختلف بهبود دهد تا محصولی را مطابق میل مشتریان به وجود آورد.
۸. برنامهریز هستند
برای اینکه بتوانید کسبوکار موفقی داشته باشید، باید برنامهریز خوبی باشید. با ایجاد یک برنامه کسبوکار منطقی، کارآفرینان اهدافی را مشخص میکنند که باید بهسمتشان حرکت کنند تا در نهایت، از سودآوری کسبوکار خود مطمئن شوند.
۹. هوش مالی دارند
برخورداری از هوش مالی و دقت کافی نسبت به بودجهای که در اختیار فرد است، یکی از مهمترین ویژگیهایی است که کارآفرینان موفق دارند. شما بهعنوان یک کارافرین موفق ، باید برای تعهدات مالی فعلی و آینده خود برنامهریزی کنید؛ همچنین بودجهای را برای موقعیتهای بحرانی پیش رویتان پیشبینی کنید.
۱۰. فروشنده ذاتی هستند
فرقی نمیکند که روی چه محصولی فعالیت کنند، کارآفرینان موفق در فروش توانمندیهای چشمگیری دارند. باید در ارائه و فروش خود، کسبوکار و محصول نهایی توازن مناسبی را ایجاد کنید، بدون اینکه احساسات بدی را در دیگران به وجود آورید.
۱۱. همواره بهدنبال یادگیری هستند
کارافرین موفق کسی است که زمان و انرژی فراوانی را در توسعه دانش و یادگیری اطلاعات جدید صرف میکند. این میل به یادگیری میتواند در پیشروی در صنعت به او کمک کند و به کسبوکارش کمک میکند تا موفقیتهای بسیاری را به دست آورد و توسعه لازم را ایجاد کند.
۱۲. کارها را به دیگران میسپارند
بهعنوان کسی که مسئولیت کسبوکار را برعهده دارد، هیچ راهی وجود ندارد که بتوانید همه کارها را خودتان انجام دهید و این جایی است که سپردن فعالیتها به دیگران، اهمیت بسیاری پیدا میکند. باید بتوانید نقاط قوت دیگران را ببینید و به آنها بر اساس این توانمندیها وظایفی را محول کنید تا بدین ترتیب عملکرد کلی سازمان خود را بهبود بخشید.
۱۳. وقتشناس هستند
سطح بالایی از مهارتهای مدیریت زمان برای اولویتبندی فعالیتها، بر اساس فوریتی که دارند، ضروری است. بهطور معمول، کارآفرین موفق وظایف خود را ثبت میکند، آنها را شمارهگذاری و اولویتبندی میکند و با این کار، فهرست کارآمدی را برای انجام فعالیتهای خود درست میکند.
۱۴. تواناییهای ارتباطی بالایی دارند
دراختیارداشتن مهارت ارتباطی فقط به نحوه صحبت با کارمندان و مشتریان محدود نمیشود؛ کارافرین موفق توانمندی بالایی در شنیدن صحبتهای دیگران دارد. تلاش کنید که بهصورت شفافی همهچیز را به دیگران اطلاع دهید و بهطور دقیقی در این فرایند مشارکت داشته باشید تا زمانتان را برای تکرار صحبتهای خود هدر ندهید.
۱۵. رؤیاپرداز هستند
رویاپردازی بخش مهمی از کارافرین موفق شدن است؛ شما نمیتوانید ریاست خود را عهدهدار شوید، مگر اینکه برای شروع کار چشماندازی داشته باشید. حتی اگر بعضی از رویاهای شما عملی یا واقعبینانه نباشد، خوشبینبودن اهمیت بسیاری دارد و باید تلاش کنید تا افکارتان را به واقعیت تبدیل کنید.
۱۶. اشتیاق دارند
بخش چشمگیری از روزتان را برای اندیشیدن و کارکردن روی کسبوکاری که برگزیدهاید، صرف میکنید؛ این بدان معنی است که باید برای انجام آن شور و اشتیاق داشته باشید و نباید فقط بهسبب سود یک فعالیت، به انجام آن بپردازید. اگر احساس خوبی درمورد حرفه خود ندارید، بعد از مدتی کارتان به یک فعالیت روزمره کسلکننده تبدیل میشود و انگیزههای خود را برای انجام آن از دست خواهید داد.
۱۷. بهآسانی برای خود انگیزه ایجاد میکنند
انگیزه و موفقیت ۲ روی ۱ سکه هستند؛ اگر بهشکل طبیعی به موضوعی علاقه داشته باشید، بهطور حتم، به آن اشتیاق و هیجان دارید و این اشتیاق در حین کار نیز حفظ میشود؛ در این صورت، به تلاشکردن و سرگرمکردن خود نیازی نخواهید داشت. این موضوع باعث میشود که بهطور طبیعی به سرسختانه کارکردن علاقهمند باشید و برای ساختن امپراطوری خود تلاش کنید.
۱۸. مستقل هستند
تحتکنترلداشتن اوضاع و ساختن مسیر شغلی یکی از ویژگیهای معمولیای است که کارافرین موفق از آن بهره میبرد. باید در زمینه تصمیماتتان اعتمادبهنفس داشته و بدون اینکه به کمک دیگران نیازمند باشید، برای به انجامرسیدن آنها تلاش کنید.
۱۹. استقامت دارند
طبیعی است که افراد تازهوارد به جهان کسبوکار با شکستهایی روبهرو میشوند و در موقعیتهایی احساس تسلیمشدن دارند؛ اما تسلیم نشوید! شما مسیری طولانی را طی کردهاید و هدف نهایی در دسترستان است. استقامتداشتن و دستیابی به اهدافی که برای خود تعیین کردهاید، در راستای موفقیت اهمیت بسیاری دارند.
۲۰. رقابتی هستند
بهطور معمول، کارآفرین موفق فردی رقابتی است، زیرا چنین خصیصهای به او کمک میکند تا در کاری که انجام میدهد، بهترین باشد. چنین فردی میتونند به سنجش توانمندیهای رقیبان خود بپردازد و میداند چگونه میتواند بر آنها غلبه کند.
۲۱. ماجراجو هستند
حرکت در محدوده ایمن، نمیتواند به موفقیت کسانی منجر شود که میخواهند کسبوکار خودشان را داشته باشند. شما با موقعیتهایی روبهرو میشوید که در صورت امتحاننکردن ایدههای جدید، پیشرفتی نخواهید داشت. کارافرین موفق فرد ماجراجویی است و در مخاطرات حرفهای عقبنشینی نمیکند.
۲۲. منعطف هستند
انعطافپذیربودن یکی از ویژگیهای اصلی افراد موفق در جهان کسبوکار محسوب میشود. انعطاف میتواند بهصورت هماهنگی با تغییرات لحظهآخری یا تغییر در تاریخ تولید محصولات باشد. باید بتوانید با تأخیرها و موانعی که در مسیرتان قرار میگیرند، مواجه شوید.
مهارت های لازم برای تبدیل شدن به یک کارآفرین موفق
برای آغاز هر کسبوکاری به چیزی بیشتر از ساخت، بازاریابی و فروش محصول یا خدمات به مشتری احتیاج دارید؛ در واقع شما باید به مهارتهایی مجهز باشید که از شما یک کارآفرین موفق میسازند. در ادامه درباره این مهارتهای مهم خواهیم گفت.
۱. مدیریت مالی
تقریبا، خوببودن در امور مالی برای یک کارآفرین موفق پیشنیاز محسوب میشود. شمارش اسکناسها و پولخُردها میتواند برای دوام در چرخه رونق و سقوط به شرکت کمک کند. در حقیقت، تمام تجارتهای کوچک از یک سری مشکلات اولیه گذر میکنند؛ بنابراین، بهسرعت خرجکردن همه سرمایه برای چیزهای پوچ و بیهوده، تشکیلات اقتصادی شما را به خطر میاندازد.
با دانستن میزان درآمد حاصلشده، میزان نقدینگی و اینکه چه موقع شرکت سودآوری خواهید داشت، میتوانید رؤیای خوداشتغالی را حفظ کنید؛ زیرا میتوانید درها را بهسوی شرکت خود، چه بهصورت برونخطی و چه بهصورت درونخطی، باز نگه دارید.
در اینجا چند نکته ضروری برای ارتقای مهارتهای مالی شما آمده است:
.پول صبحانه: بسیاری از کارشناسان امور مالی میگویند که از هزینهکردن برای صبحانه بگذرید. این نصیحت درستی برای مردم عادی است؛ اما برای کارآفرینان، بیشتر به انضباط شخصی و پرهیز از هزینهکردن بیهوده برای چیزهایی که میتوان آنها را در دفتر کار تهیه کرد، مربوط است.
.اهداف (بلندمدت و کوتاهمدت): شاید این از قبل در طرح تجاریتان بوده است، اما همیشه باید اهداف مالی بلندمدت و کوتاهمدتی را برای خود و شرکتتان لیست کنید. مهارت مدیریت مالی یعنی اینکه بدانید که میخواهید در ۱ یا ۵ سال آینده کجا باشید.
.اعتبار: وضعیت اعتبار شرکت شما چگونه است؟ آیا کارت اعتباری تجاری دارید؟ آیا بانکها به شما وام میدهند؟ آیا برای سرمایهگذاری در عملیات، به اعتبار خودتان وابسته هستید؟ مهارت مالی ممتاز یعنی بدانید که چگونه و در چه زمانی به بازارهای اعتباری دسترسی پیدا کنید.
۲. تفکر راهبردی
بهترین راه برای بقا و ارتقا در دنیای کارآفرینی این است که بهعنوان یک کارآفرین موفق از راهبرد (strategy) استفاده کنید؛ به یک بازی شطرنج ۴بعدی زیر آب، با چشم و دست بسته شباهت دارد؛ باید تمام راههای ممکن را در نظر بگیرید.
همیشه باید از حریفتان چند قدم جلوتر باشید تا بتوانید به او بگویید «کیشومات». این امر با تفکر راهبردی به دست میآید و کارمندان از رهبرشان چنین انتظاری را دارند. آیا به نظرتان، شما کسی هستید که راهبردی فکر میکند؟
اگر پاسختان «خیر» است، در اینجا چند نکته برای کارکردن روی این مهارت آمده است:
.از یک الگو استفاده کنید: بسیاری از کارآفرینان الگوهایی دارند؛ نیازی نیست که این الگوها را از نزدیک بشناسید تا بتوانید آنها را بهعنوان الگو قرار دهید. سرمشق قراردادن دیگران در دنیای تجارت و استفاده از آنها بهعنوان راهنما، میتواند برای یافتن راههای جدید بهمنظور نزدیکشدن به تجارت کمکتان کند.
.جعبه پیشنهادات: با آغوش باز پذیرای پیشنهادات اعضای پرسنل باشید تا تجارت را ارتقا دهید. آنها میتوانند نامهای خود را ذکر کنند یا ناشناس بمانند.
.جلسه فکرکردن: یک جلسه طوفان فکری با پرسنل خود بر پا کنید و از یکدیگر ایده بگیرید. ممکن است فقط یک جمله باعث برانگیختهشدن یک راهبرد جدید شود.
۳. مدیریت زمان
کارآفرینان پرمشغله نگران زمان هستند؛ منطقی است؛ زیرا تلاش میکنند تا شرکت موفقی را پرورش دهند و لیست دستمزد را تهیه کنند؛ همچنین برای معاملات مذاکره میکنند و تلاش میکنند تا میان زندگی و کار تعادل برقرار کنند. بهطور معمول، زمان هیچوقت کافی به نظر نمیرسد. تنها راه برای نجاتپیداکردن در ۲۴ ساعت، این است که ۱ یا ۲ ساعت به آن اضافه شود.
آیا بهدلیل زمان تحتفشار هستید؟ در اینجا چند توصیه آمده است:
.اولویتگذاری: مهمترین کاری که باید امروز انجام شود چیست؟ دومین کار مهمی که باید انجام شود چیست؟ و به همین ترتیب. با اولیتبندی کارها، میتوانید روی فشردهترین کارها تمرکز کنید و سپس بهسمت کارهای معمولیتر بروید.
.استراحت: ممکن است فکر نکنید که یک کارافرین موفق به استراحت نیاز دارد، اما آنها به استراحت، بهویژه استراحت فکری، نیاز دارند. این وقفههای کوتاه به شما اجازه میدهد تا ذهنتان را خالی کنید و دوباره روی کاری که در دست دارید، متمرکز شوید.
.فهرست کارهای روزمره: امروز چه کارهایی را میخواهید انجام دهید؟ فهرست کارهای روزمره به شما اجازه میدهد تا شرکتتان را بهشکل مؤثرتری اداره کنید و همچنین کمکتان میکند تا مطمئن شوید که به تمام وظایف ناتمام رسیدگی میشود.
۴. برقراری ارتباط
اگر مهارت های ارتباطی شما ضعیف باشد، چگونه میتوانید تجارتی را هدایت و کارمندان را مدیریت کنید یا با سرمایهگذارها مشارکت داشته باشید؟ حتی اگر بهطور طبیعی درونگرا هستید و ترجیح میدهید که با خودتان تنها باشید، واجب است که برای کسبوکارتان بهطور مؤثر ارتباط برقرار کنید تا تبدیل به یک کارافرین موفق شوید.
بسیاری از کارآفرینان، چه مبتدی باشند و چه حرفهای، با ذکاوت زندگی را سپری میکنند؛ بنابراین، اگر در برقراری ارتباط خوب باشند، میتوانند بسیاری از توافقها را با قوانین و شرایطی که به نفع خودشان است، پیش ببرند؛ البته همه افراد از این استعداد خدادادی بهرهمند نیستند؛ پس چگونه میتوانید هنگامی که مسئول یک تجارت هستید، در ارتباطات خود موفق عمل کنید؟
.حرف بزنید: تنها راه برای برقراری ارتباط مؤثر این است که بیشتر این کار را انجام دهید؛ خیر! پیامک و ایمیل جزو این مقوله حساب نمیشوند.
.گوش دهید: اغلب اوقات، بهترین ارتباطگیرنده کسی است که به دیگران گوش میدهد؛ با این کار میتوانید یاد بگیرید و مشکلات را با درنظرگرفتن افکار دیگران برطرف کنید.
.زبان بدن: میگویند که ۹۰٪ ارتباط، به زبان بدن ربط دارد. شاید متخصص زبان بدن نباشید، اما همچنان میتوانید احساس کنید که با حرکات دست و حالات بدن چه پیامی منتقل میشود. این موضوع برای بسیاری از مردم مهارتی ذاتی به شمار میآید.
۵. بازاریابی دیجیتال
هنگامی که تجارت شما موفقتر شد، میتوانید بهدنبال استخدام بازاریاب دیجیتال حرفهای باشید؛ تا آن زمان، خودتان و شاید یک متخصص دیگر، باید بسیاری از تبلیغات، بازاریابی و ترویجها را انجام دهید؛ این میتواند شامل شبکههای اجتماعی، سئو (SEO)، بازاریابی موبایل (mobile marketing) و مؤلفههای متنوع دیگری باشد که با کمک آنها میتوانید مطمئن شوید که در حال بالابردن آگاهیتان نسبت به برند هستید.
بعد از اینکه شرکت بزرگ شد، میتوانید نیروی بازاریاب متخصصی را استخدام کنید تا تلاشهای شما را ارتقا دهد.
۶. تکنولوژی
اگر بگوییم که ابزارهای تکنولوژیکی نرمافزاری و سختافزاری بسیاری در دسترس شماست، باز هم کم گفتهایم. شگفتانگیز است که چقدر تجربه کارآفرینی میتواند با این گنجینه کمکها بهتر شود؛ از رایانش ابری (clouding computing) گرفته تا نرمافزارهای موبایل و برنامههای مالیاتی. سالها قبل، که برای توسعه شرکت به نیروی انسانی نیاز بود، این موضوع باورنکردنی بود.
البته در وهله اول، باید ذکاوت استفاده از این تکنولوژی را داشته باشید. اگر بهاندازه دوستانتان در تکنولوژی زبردست نیستید، پس در این مورد نقطهضعف دارید. ضروری است که آنقدر صلاحیت داشته باشید تا بهموجب آن بتوانید از مدیریت پروژه بهرهبرداری کنید و قدرت یک تبلت را به بالاترین حد برسانید.
۷. ارتباطدادن
در سال ۲۰۰۹، هاروارد بیزینس ریویو (Harvard Business Review)، بخش خوبی را نوشت که نام آن «دیانای نوآوران» (The innovator's DNA) بود؛ در آن به بررسی ۵ مهارت اکتشافی پرداختند که یک کارآفرین موفق و مدیران اجرایی خلاق و نوآور را از کسانی که پیشینه بسیار کمی در تحول دارند، متمایز میکند.
آن مهارتها کداماند؟ AQONE (ارتباطدادن (associating)، سؤالکردن (questioning)، مشاهده (observation)، شبکهسازی (networking)، آزمایش (experimenting)؛ این ارکان میتوانند به هدایت کارآفرینی و طرح کلی تجارت شما وارد شوند.
از این گروه مهارتها، توانایی ارتباطدادن در رتبه اول است. ارتباطدادن بهمعنی توانایی اتصال ایدهها و مشکلات غیرمرتبط با هم در زمینههای مختلف، مثل علوم، فلسفه یا هنر، با مشکلات شرکت است.
۸. سؤالکردن
این مورد بهمعنای استعداد برانگیختن نوآوری با پیداکردن سؤالات درست است. بسیاری از صاحبان تجارتهای موفق از مورد بهخصوصی یاد میکنند که هنگامی که ایده بزرگ پروژه جدید به ذهنشان رسید، سؤال کردند.
۹. مشاهده
برای اینکه مشاهدهگر خوبی باشید، باید به جزئیات توجه کنید؛ بهطور معمول مشاهده به این معناست که کنار بنشینید و مشکلات متداولی را که هر روز اتفاق میافتد، مشاهده کنید؛ مشاهدات شما باعث میشود که راهحلهای تجاری منحصربهفردی را برای حل این مشکلات پیدا کنید.
۱۰. شبکهسازی
شبکه سازی برای هر کارآفرینی مهارت بسیار مهمی محسوب میشود. تمرکز شما بهعنوان یک شبکهساز خوب (networker)، باید بر اختصاصدادن وقت و منابع برای یافتن ایدهها، سنجش افکار و ارزیابی نظرات دیگران با استفاده از شبکهای از متخصصان با دیدگاههای منحصربهفرد باشد.
۱۱. آزمایش
تنها راه برای سنجش درستی یک فرضیه، آزمایش است که از مهارتهای خیلی مهم شما به شمار میآید. آزمایش در سازمان مؤلفه مرکزی است؛ چراکه کنجکاوی هوشمندانه از خود شما پیشی میگیرد.
۱۲. انعطافپذیری ذهنی
برای اینکه یک کارآفرین موفق باشید، باید اشتباهاتتان را نیز بپذیرید. اگر قبول نکنید که اشتباه کردهاید، فقط خود و شرکتتان را برای شکست آماده کردهاید. کارآفرینی به انعطافپذیری احتیاج دارد.
برای اینکه همچنان بتوانید در بازار جهانی رقابت کنید، باید بتوانید با تغییرات کنار بیایید. افراد کمی از این مهارت برخوردارند؛ در نتیجه، شاید زمان آن فرارسیده است که انعطافپذیری را به لیست روزمره راهبردهای تفکر خود اضافه کنید.
۱۳. سازماندهی
هنگامی که از موضوع سازماندهی در دنیای تجارت صحبت به میان میآید، بهسرعت به مرتبگذاشتن کاغذها در گوشهای یا سریع نوشتن قرارها در دفتر مرتبط میشود. درست است که اینها مهم هستند و باید به خاطر سپرده شوند، اما مهارتهای سازماندهی در دنیای کارآفرینی به چیزی بیشتر از میز مرتب مربوط میشود.
در اینجا چند مهارت یک کارآفرین موفق آمده است:
.انجمنی را سازمان دهید که همگی در آن به اصول اساسی شرکت پایبند باشند و ایدهپردازی در آن پرورش پیدا کند.
.از سازمان بهعنوان وسیلهای برای رسیدن به محل کاری مولد استفاده کنید.
.سیاستهای دورکاری را بنا کنید تا کارمندان بتوانند از خانه با موفقیت کار کنند.
.برای زمانتان برنامهریزی کنید و آن را تشریح کنید. متوجه شوید که در ابتدا چه کاری را باید انجام دهید.
اینکه بدانید هرچیزی در کجا قرار دارد عالی است، اما سازماندهی چیزی فراتر از یادداشتبرداری و دسته مرتب کاغذهاست.
موفقیت در کارآفرینی با تلاش و شکستهای فراوانی همراه است. دراختیارداشتن این ویژگیها و مهارتها مطمئنا شما را در مسیر موفقیت قرار خواهد. آیا ویژگیها و مهارتهای دیگری را میشناسید که افرادی که بهعنوان کارآفرین موفق محسوب میشوند، از آنها بهرهمند باشند؟ در بخش دیدگاهها نظرات خود را با ما و دیگران به اشتراک بگذارید.
منبع: کاربوم
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
-
چرا شرکتها نمیخواهند نسل زد را استخدام کنند؟
ادامه مطلب -
متدهای تیمسازی برای کار ترکیبی
ادامه مطلب -
چگونه در شرایط متلاطم بازار رشد کنیم؟
ادامه مطلب -
مهار فاکتور استرس در تصمیمگیریهای مهم
ادامه مطلب -
درسهایی از انقلاب تغییر مهارتها در خاورمیانه
ادامه مطلب -
سه باور ساختگی در شبکهسازی که رشد شغلی را عقب میاندازد
ادامه مطلب
-
پی وی سی (PVC) چیست؟ آشنایی با کاربرد و ویژگیهای پلی وینیل کلراید
ادامه مطلب -
پلاستیک مهندسی چیست
ادامه مطلب -
نایلون چیست؟ تفاوت نایلون و نایلکس
ادامه مطلب -
بازیافت پلاستیک: آشنایی با انواع بازیافت پلاستیک و مراحل آن
ادامه مطلب -
گرانول چیست؟ مقاله جامع آشنایی با انواع گرانول و ویژگیهای آن
ادامه مطلب -
دستگاه تزریق پلاستیک چیست؟ آشنایی با انواع دستگاه ها، اجزا و کاربردها
ادامه مطلب