- تاریخ انتشار ۱۶ فروردین ۱۴۰۴
- تعداد بازدید 98 بازدید
- دسته بندی صادرات و فرصتهای صادراتی
- نظرات کاربران 0 دیدگاه
- اشتراک گذاری

wikiplast.ir
همه چیز پیرامون صادرات محصولات پتروشیمی
بیشترین صادرات محصولات پتروشیمی حول محور مواد اولیه ترموپلاستیک می چرخد. کشورهای بسیار زیادی خواهد و خریدار محصولات پتروشیمی ما هستند. این می تواند به دلیل کیفیت بالای محصولات و حتی قیمت رقابتی و مقرون به صرفه تولید کشور ما باشد.
افراد فعال در حوزه صادرات مواد اولیه به دنبال جایی هستند که بتوانند صفر تا صد خرید و صادرات را انجام داده و سود خوبی بدست بیاورند. ما در گروه بازرگانی افشین کرمی همواره سعی کرده ایم این شرایط را برای صادرکنندگان فراهم کنیم تا بتوانند کار صادرات را با خیال راحت انجام دهند.
برای صادرات نیاز است تا ابتدا کشور مقصد بررسی گردد و خرید محصولات مطابق با نیاز انجام شود. سپس باید موضوع ممنوع بودن یا نبودن صادرات محصول مد نظر مورد بررسی قرار بگیرد. بعد از طی کردن این مسیر، حالا باید خرید با قیمت مناسب انجام شود.
حتی نیاز است تا در برخی از موارد، تغییراتی در مواد اولیه خریداری شده ایجاد گردد تا صادرات آن بهتر و راحت تر انجام شود. برای مثال می تواند کامپاند کردن و اضافه کردن مستربچ را نام برد که ما در گروه بازرگانی خود، توانایی و شرایط انجام آن را داشته و کامپاند انجام می دهیم.
لیست محصولات پتروشیمی صادراتی ایران
محصولات پتروشیمی که می توانید روی آنها مانور دهید، بسیار زیاد هستند. در کشور ما پتروشیمی های مختلفی مانند پتروشیمی جم، مارون، امیرکبیر، خوزستان، تبریز و تعداد بسیار زیاد دیگری وجود دارند که هر کدام محصولات مختلفی تولید می کنند.
برای صادرات محصولات پتروشیمی کافیست تا این محصولات را به خوبی بشناسید و در کنار آن نیاز سنجی کنید و ببینید چه کشوری به کدام یک بیشتر نیاز دارد.
برخی از محصولات پتروشیمی که بیشترین آمار صادرات را دارند شامل موارد زیر هستند:
مواد اولیه لاستیک
پلی آمید
پلی یورتان
اکریلیک و …
البته صادرات محصولات پتروشیمی به همین 10 مورد خلاصه نمی شوند. بسیاری از مواد و محصولات تولید شده در پتروشیمی های ایران به شکل مایع صادر می شوند. البته بخشی هم به شکل انواع پودر یا گرانول هستند. لازم به ذکر است که جهت صادرات و حمل و نقل بهتر و همچنین ایجاد نوعی ارزش افزوده، می توان محصولات پودری و گرانولی را به شکل کامپاند شده صادر کرد.
ما در مجموعه بازرگانی افشین کرمی این کار را به راحتی انجام می دهیم و در صورت نیاز مستربچ و سایر افزودنی های مجاز را به گریدهای مواد اولیه اضافه کرده و سپس صادر می کنیم.
قوانین صادرات محصولات پتروشیمی در کشور ما این اجازه را می دهد که محصولات پتروشیمی با کمترین تشریفات اداری به سوی کشور مقصد رهسپار شود. البته اگر شما دوست دارید وارد این جریانات نشده و از خرید تا صادرات محصول، تمام کارها به درستی و اصولی پیش بروند، می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
نکات مهم در صادرات محصولات پتروشیمی
برای صادرات محصولات پتروشیمی باید یک سری نکات مهم را بدانید تا در هنگام انجام این کار، به مشکل خاصی بر نخورید:
اولین و مهم ترین نکته این است که شما به عنوان صادر کننده باید بدانید که قرار است تعرفه حق گمرکی را پرداخت کنید. این تعرفه از سوی دولت وضع می گردد اما برای حمایت از صادرات ملی و ارزآوری، دولت در این خصوص حمایت هایی را انجام می دهد. این حمایت ها روی برخی از محصولات و گریدهایی است که لیست آنها مشخص است. شما باید از این موضوع آگاهی کامل داشته باشید. اما این را هم باید بدانید که کسب اطلاعات و آگاهی در این زمینه، وقت گیر و حوصله سر بر است.
دومین نکته مهم این است که برای دریافت مجوز صادرات مواد پتروشیمی اقدام کرده و مدارک مربوط به این کار را دریافت کنید. برخی از مدارک مهم در این خصوص شامل موارد زیر هستند:
- دریافت کارت بازرگانی به نام خود شما
- اخدذ مجوز صادرات کالا
- دریافت گواهی بهداشت کالا
- دریافت و ارائه گواهی استاندارد
- تهیه لیست پکینگ
سومین نکته این است که بتوانید تشخیص دهید کدام مواد اولیه مورد نیاز کدام کشور است و صادرات آن می تواند توجیه پذیر باشد. پروسه انتخاب کشور و همچنین شرکت های صادرات محصولات پتروشیمی و نیاز سنجی بازار نیز از کارهای تقریبا مشکلی است که می تواند وقت گیر باشد اما باید انجام شود.
چهارمین نکته در خصوص شناخت شرکت های صادرات محصولات پتروشیمی و تولید کنندگان است. اگر شرکت های پتروشیمی را به خوبی بشناسید و بدانید کدام مواد اولیه را می توانید به شکل ارزان تر و مقرون به صرفه خریداری کنید، نیمی از پروسه را طی کرده اید. البته این کار هم زیاد ساده نیست و در این مسیر نیازمند مشاور و راهنما هستید.
با به کار گیری تک تک این نکات می توانید محصول مد نظر و کشور هدف را به درستی انتخاب کرده و از صادرات محصولات پتروشیمی کسب سود کنید.
منبع: گروه بازرگانی افشین کرمی
-
چسباندن مواد پلاستیکی پلی اتیلن
ادامه مطلب -
آشنایی با مواد پلیمری و فرآیند تزریق در تولید قطعات ترافیکی
ادامه مطلب -
مشاغل تا سال ۲۰۳۰ به چه سمتی میروند؟
ادامه مطلب -
از «استعفای بزرگ» تا «گسست بزرگ»
ادامه مطلب -
فرصتها و کاربردهای هوش مصنوعی در منابع انسانی
ادامه مطلب -
پلی اتیلن سنگین تزریقی خصوصیات و انواع آن
ادامه مطلب
-
7 عیب رایج قالب گیری تزریقی و نحوه جلوگیری از آن ها
ادامه مطلب -
زمانتان را بازخرید کنید
ادامه مطلب -
همه چیز پیرامون صادرات محصولات پتروشیمی
ادامه مطلب -
همه چیز در مورد برندهای معتبر پلی کربنات
ادامه مطلب -
زیپکیپ چیست و چگونه تولید میشود؟ آشنایی با مهمترین ویژگیها و کاربرد آن
ادامه مطلب -
فرایند تولید بطریهای پلاستیکی PET (پت) و مراحلی که برای تولید طی میکنند
ادامه مطلب
-
پی وی سی (PVC) چیست؟ آشنایی با کاربرد و ویژگیهای پلی وینیل کلراید
ادامه مطلب -
پلاستیک مهندسی چیست
ادامه مطلب -
نایلون چیست؟ تفاوت نایلون و نایلکس
ادامه مطلب -
بازیافت پلاستیک: آشنایی با انواع بازیافت پلاستیک و مراحل آن
ادامه مطلب -
گرانول چیست؟ مقاله جامع آشنایی با انواع گرانول و ویژگیهای آن
ادامه مطلب -
دستگاه تزریق پلاستیک چیست؟ آشنایی با انواع دستگاه ها، اجزا و کاربردها
ادامه مطلب