چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳
آموزش بهینه‌سازی موتورهای جست‌و‌جو

مفاهیم کاربردی مدیریتی

آموزش بهینه‌سازی موتورهای جست‌و‌جو

در دو هفته گذشته در این ستون ۱۲ روش در دیجیتال مارکتینگ مورد بحث قرار گرفت. بنا بر آن است که در هفته‌های آتی به هر ۱۲روش به تفصیل بپردازیم.

در این مقاله اولین روش با عنوان «بهینه‌سازی موتور‌های جست‌وجو» به طور کامل ارائه می‌شود. لازم به ذکر است که در هفته‌های آتی ۱۱ روش دیگر مورد بررسی قرار می‌گیرد.

امروزه بسیاری از ما، وقتی به دنبال چیزی هستیم - پاسخ، ایده، استراتژی یا خدمات- با پرسیدن از موتورهای جست‌وجو شروع می‌کنیم.

گوگل به تنهایی ۵/ ۳میلیارد جست‌وجو در روز دریافت می‌کند. بنابراین همان‌طور که موتورهای جست‌وجو جزء لاینفک زندگی ما شده‌‌‌اند، به همان اندازه هم فاکتور اصلی بسیاری از استراتژی‌‌‌های بازاریابی کسب و کار شده‌‌‌اند.

در واقع، جست‌وجوی ارگانیک توسط ۴۹‌درصد از بازاریابان به عنوان بالاترین کانال بازگشت سرمایه در نظر گرفته شده است.

جست‌وجوی ارگانیک فقط یک نام فانتزی برای نتایج موتورهای جست‌وجوی معمولی و غیر‌تبلیغاتی است و روشی که بازاریابان از جست‌وجوی ارگانیک به عنوان کانال بازاریابی استفاده می‌کنند از طریق بهینه‌سازی موتور جست‌وجو یا SEO است.

جست‌وجو: کاری که وقتی افراد می‌خواهند پاسخی برای یک سوال یا محصول یا خدماتی که نیازهایشان را برآورده می‌کند بیابند، انجام می‌دهند.
موتور جست‌وجو: سایتی (مانند گوگل یا بینگ) که در آن شخص می‌تواند جست‌وجوی مذکور را انجام دهد. بهینه‌سازی موتور جست‌وجو: کاری که شما انجام می‌دهید تا موتور جست‌وجوی گفته‌شده را برای اتصال جست‌وجوی گفته‌شده با سایت خود انجام دهید.

تعریف رسمی سئو:  بهینه‌‌‌سازی موتور جست‌وجو مجموعه‌‌‌ای از شیوه‌‌‌های فنی و محتوایی است که با هدف همراستایی یک صفحه وب‌سایت با الگوریتم رتبه‌‌‌بندی موتورهای جست‌وجو انجام می‌شود تا بتوان آن را به راحتی پیدا، فهرست‌‌‌بندی و در SERP برای جست‌‌‌وجوهای مرتبط ظاهر کرد.
تعریف ساده‌تر از سئو:  سئو عبارت است از بهبود ساختار و محتوای وب‌سایت شما به طوری که صفحات آن توسط افرادی که در جست‌وجوی آنچه شما ارائه می‌دهید از طریق موتورهای جست‌وجو می‌توانند کشف شوند.

ساده‌ترین تعریف سئو:  سئو کاری است که شما برای رتبه بالاتر در گوگل و جذب ترافیک بیشتر به سایت خود انجام می‌دهید.

گوگل تنها یکی از بسیار موتورهای جست‌وجو است. بینگ وجود دارد. موتورهای جست‌وجوی دایرکتوری، حتی اینستاگرام یک موتور جست‌وجو است. اما عبارات «گوگل» و «موتور جست‌وجو» با تصاحب ۹۲‌درصد از سهم بازار، برای مقاصد و اهداف این پست مترادف هستند.

انواع سئو: گوگل و سایر موتورهای جست‌وجو در هنگام رتبه‌بندی محتوا فاکتورهای مختلفی را در نظر می‌گیرند و به همین دلیل سئو جنبه‌های مختلفی دارد. سه نوع اصلی سئو؛ سئوی داخلی، خارج از صفحه و سئوی فنی است.

سئوی داخلی: بهینه‌سازی کیفیت و ساختار محتوا در یک صفحه. کیفیت محتوا، کلمات کلیدی و تگ‌های HTML بازیگران کلیدی برای سئوی داخلی هستند.

سئوی خارج از صفحه: دریافت لینک سایت‌های دیگر و سایر صفحات در سایت شما به صفحه‌ای که می‌خواهید بهینه‌سازی کنید. بک‌لینک‌ها، لینک‌های داخلی و شهرت، MVP‌های خارج از صفحه شما هستند.

سئوی فنی: بهبود عملکرد کلی سایت شما در موتورهای جست‌وجو. امنیت سایت (گواهینامه‌های SSL‌، UX )و ساختار در اینجا کلیدی هستند. سه نوع سئوی بالا برای وب‌سایت‌ها و وبلاگ‌ها استفاده می‌شود، اما برای سه زیرگروه سئو نیز کاربرد دارند:

سئوی محلی: رتبه‌بندی کسب و کار شما تا حد امکان در نقشه‌های گوگل و نتایج محلی SERP.‌نظرات، فهرست‌‌‌ها و بهینه‌‌‌سازی نمایه کسب و‌کار گوگل در اینجا مهم‌ترین هستند.

سئوی تصویر: ترکیبی از استراتژی‌های درون صفحه و فنی برای رتبه‌بندی تصاویر در صفحات وب‌سایت شما در جست‌وجوی تصاویر گوگل.

سئوی ویدئو: ترکیبی از استراتژی‌‌‌های درون صفحه، فنی و خارج از صفحه برای رتبه‌‌‌بندی ویدئوهای شما در نتایج ویدئوی یوتیوب یا گوگل. در حالی که هر سه زیرگروه به هر سه نوع اصلی سئو نیاز دارند، اما از نظر میزان تکیه بر هر نوع اصلی متفاوت هستند.

کاوشگر‌های جست‌وجوی گوگل به طور مداوم وب را اسکن می‌کنند، میلیاردها صفحه وب را در فهرست خود جمع‌آوری، دسته‌بندی و ذخیره می‌کنند. وقتی چیزی را جست‌وجو می‌‌‌کنید و گوگل نتایج را می‌‌‌آورد، از فهرست خود بیرون می‌‌‌کشد، نه از خود وب.

گوگل از فرمول پیچیده‌ای (به نام الگوریتم) برای سفارش نتایج بر اساس تعدادی معیار (عوامل رتبه‌بندی) از جمله کیفیت محتوا، ارتباط آن با عبارت جست‌وجو، وب‌سایت (دامنه) که به آن تعلق دارد و موارد دیگر استفاده می‌کند. نحوه تعامل افراد با نتایج، بیشتر به گوگل نشان می‌دهد که هر صفحه نیاز‌ها را برآورده می‌کند (یا خیر)، که در الگوریتم نیز لحاظ می‌شود.

به عبارت دیگر، سئو مانند یک سیستم بازخورد پیچیده عمل می‌کند -  برای نشان دادن دقیق‌ترین، قابل اعتماد‌ترین و مرتبط‌ترین نتایج برای هر جست‌وجوی داده‌شده با استفاده از ورودی شما، گوگل و جست‌وجوگران. نقش شما تولید محتوایی است که تخصص، اقتدار و الزامات اعتماد(E-A-T) گوگل و نیازهای جست‌وجوگران را برآورده کند.

 فاکتورهای رتبه‌بندی سئو در گوگل

پس آن الزامات چیست؟ در واقع محتوای با‌کیفیت، هدفمند، مناسب E-A-T و سئوی بهینه‌سازی شده چیست؟ صدها فاکتور رتبه‌‌‌بندی گوگل وجود دارد و گوگل نیز دائما در حال تکامل و اصلاح الگوریتم خود است تا به ارائه بهترین تجربه ممکن ادامه دهد، اما ۱۲ مورد وجود دارد که باید در اولویت قرار گیرند. طبق FirstPageSage، اینها فاکتورهای برتر رتبه‌بندی گوگل و نحوه وزن‌دهی آنها هستند:

۱- انتشار مداوم محتوای با کیفیت بالا (۲۶درصد)

۲- کلمات کلیدی در عنوان متا (۱۷درصد)

۳- بک لینک (۱۵درصد)

۴- تخصص Niche (۱۳درصد)

۵- تعامل کاربر (۱۱درصد)

۶- لینک‌های داخلی (۵درصد)

۷- موبایل‌پسند (۵درصد)

۸- سرعت صفحه (۲درصد)

۹- امنیت سایت/ گواهی SSL (۲درصد)

۱۰- نشانه‌گذاری طرحواره/ داده‌های ساختاریافته (یک‌درصد)

۱۱- کلمات کلیدی در URL (یک درصد)

۱۲- کلمات کلیدی در H۱ (یک درصد)

منبع


ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 0%

تبلیغات در ویکی پلاست

نظرات کاربران

ارسال دیدگاه
همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
کامپاندهای پلی‌کربنات: نسوز، الیاف‌دار، رنگی و PC/ABS قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟