- تاریخ انتشار ۱۶ خرداد ۱۴۰۲
- تعداد بازدید 457 بازدید
- نظرات کاربران 0 دیدگاه
- اشتراک گذاری
سه اشتباه پرهزینه مدیران و راه اجتناب از آن
سه خطای پر هزینه مدیران در حوزه فرهنگ سازمانی و چگونگی برطرف کردن آنها به این شرح است:
اشتباه نخست: تبدیل شدن به مدیران نمایشی و نه مدیران آگاه
مدیران نمایشی به جای اولویت دادن به نیازهای سازمان و ذینفعان خود، بر تصویر و اعتبار خود تمرکز میکنند و این موضوع میتواند باعث ناکارآمدی سازمان شود. در مقابل، مدیر آگاه بر خودآگاهی، همدلی و تعهد به شیوههای اخلاقی و مستقل از عملکرد کسب و کار تاکید میکند. یک مدیر آگاه بر روی افراد و ارزشها تمرکز میکند و سعی در ایجاد محیط کاری مثبتی دارد که همکاران را به مشارکت، نوآوری و همکاری تشویق کند. برای تبدیل شدن به یک مدیر آگاه، مدیران باید تمرین کنند الگو باشند و با بهرهگیری از هوش هیجانی برای ایجاد ارزشهای بلندمدت برای تمامی ذینفعان، از جمله همکاران، مشتریان و جامعه به شکل مستمر تلاش کنند. با تمرین مدیریت آگاهانه، مدیران میتوانند اعتماد و وفاداری را در بین همکاران ایجاد کنند و موفقیت کسب و کار را ارتقا دهند و به رسیدن به محیطی پایدار و عادلانه کمک کنند.
اشتباه دوم: باور به کافی بودن ارتباطات خوب
اگرچه به اشتراکگذاری اهداف و شفافیت در نتایج و جهت شرکت میتواند روابط داخلی را بهبود بخشد، اما این موضوع به تنهایی کافی نیست. در واقع، تمرکز بر روابط خوب، مانند روابط نزدیک با همکاران یا مشتریان، ممکن است به فراموشی اهمیت نقشها و مسئولیتهای هر شخص منجر شود و موجب ایجاد کارایی پایین در سازمان گردد. برای جلوگیری از این اشتباه، مدیران باید به تعیین شفاف و دقیق رویهها و مسئولیتهای هر فرد در سازمان توجه کنند. همچنین، با برگزاری جلسات جمعی و تشویق به برقراری ارتباط بین تمامی افراد در بخشهای مختلف شرکت، مدیران میتوانند سازمان را به سمت موفقیت هدایت کنند.
اشتباه سوم: نادیده گرفتن فرهنگ سازمانی
فرهنگ سازمانی عاملی مهم در موفقیت یک سازمان است. اما مدیران اغلب به این موضوع توجه نمیکنند و به جای آن، تمرکز خود را بر روشها و فرایندهای عملکرد سازمانی میگذارند. با ایجاد یک فرهنگ سازمانی قوی و پایدار، مدیران میتوانند باعث افزایش رضایت و پیشرفت همکاران شوند. همچنین، توجه به فرهنگ سازمانی میتواند به عنوان عاملی مهم در جذب و نگهداری نیروی کار متعهد و ماهر باشد. برای ایجاد یک فرهنگ سازمانی موفق، مدیران باید به قابلیتها و تواناییهای همکاران خود توجه کنند و از آنها به عنوان یکی از محورهای توسعه سازمان استفاده کنند. همچنین، تشویق به تفکر ابتکاری و خلاقیت و ارائه فرصتهای آموزشی و توسعه شغلی به همکاران، میتواند به ارتقای فرهنگ سازمانی و بهبود عملکرد سازمان کمک کند.
در مجموع، توجه به فرهنگ سازمانی و مدیریت آگاه، تعیین دقیق مسئولیتها و رویههای کاری و تشویق به ارتباطات درون سازمان، میتواند در افزایش کارایی و موفقیت سازمان موثر باشد.
منبع
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
-
پی وی سی (PVC) چیست؟ آشنایی با کاربرد و ویژگیهای پلی وینیل کلراید
ادامه مطلب -
پلاستیک مهندسی چیست
ادامه مطلب -
نایلون چیست؟ تفاوت نایلون و نایلکس
ادامه مطلب -
بازیافت پلاستیک: آشنایی با انواع بازیافت پلاستیک و مراحل آن
ادامه مطلب -
گرانول چیست؟ مقاله جامع آشنایی با انواع گرانول و ویژگیهای آن
ادامه مطلب -
دستگاه تزریق پلاستیک چیست؟ آشنایی با انواع دستگاه ها، اجزا و کاربردها
ادامه مطلب