wikiplast.ir
استراتژی کارآفرینان موفق برای جذب سرمایه گذار!
جذب سرمایه از مهمترین اهداف هر استارتاپی است. کارآفرینان از هر فرصتی برای تعامل با سرمایه گذاران استفاده می کنند. آنها همواره به دنبال شرکت در مسابقات استارتاپی و سخنرانی در رویدادهای مرتبط هستند تا بتوانند با بهترین سرمایه گذاران وارد ارتباط شوند.
تلاش برای جذب سرمایه یک کار تمام وقت به حساب میآید و ممکن است یک سال زمان ببرد تا قراردادی میان آنها منعقد شود. جذب سرمایه گذار گام اول است و وظیفه کارمندان بعد از جذب سرمایه شروع می شود. تعریف چشماندازها و صحبت دربارهی درآمد احتمالی از جمله اقداماتی است که باید پیش از جذب سرمایه اتفاق بیفتد. طرف دیگر قضیه عمل کردن به وعدهها و کسب درآمد واقعی است.
در این مرحله فشار زیادی از سوی سرمایه گذار به کارآفرین وارد می شود و استرس بالایی به استارتاپ منتقل می شود.
استارتاپ هایی که در مرحلهی جذب سرمایه هستند و باید ایده هایشان را به دیگران ثابت کنند، فکر می کنند در سختترین مرحله قرار دارند؛ اما این شروع کار است و سختی کار بعد از جذب سرمایه شروع می شود. پس داشتن پیش زمینه درباره چگونگی روند کار می تواند تا حدود زیادی از میزان فشار و استرس بعد از جذب سرمایه کم کند.
در ادامهی مقاله مواردی را معرفی می کنیم که باعث می شود کارآفرین با آمادگی بیشتری وارد مرحلهی بعد از جذب سرمایه شود.
به طور مداوم با سرمایه گذار ارتباط برقرار کنید
یک طرز تفکر اشتباه در زمان جذب سرمایه، این است کارآفرین تصور می کند سرمایه گذار روی ایدهی او سرمایه گذاری کرده زیرا می داند چه کاری انجام می دهد. علاوه بر آن، بدین خیال است تنها وقتی باید با سرمایه گذاران ارتباط برقرار کند که بخواهد سود اعلام شده را به دستشان برساند؛ اما این طرز تفکر کاملاً اشتباه است.
فردی که می خواهد روی استارتاپی سرمایه گذاری کند همواره سه مسئله را مدنظر قرار می دهد:کارآفرین، فرد مستعد و علاقهمندی است که می تواند در هر شرایطی به کار خود ادامه دهد.
کارآفرین می داند چطور باید استارتاپ خود را به سوی افزایش درآمد رهنمون کند. اینکه مؤسس کسب و کار جریان نقدی مثبت داشته باشد و بداند چه زمانی باید خارج شود.سرمایه گذار باید برای ارائه سرمایه در جریان تمام کارها قرار بگیرد.
پس پیشنهاد می کنیم همواره با سرمایه گذاران ارتباط برقرار کنید و آنها را در جریان تمام امور بگذارید. باید همیشه در نظر بگیرید صداقت در این مرحله اهمیت بسیار زیادی دارد؛ پس هیچ چیزی را پنهان نکنید. برای مثال، هر ماه ایمیلی به آنها بزنید و گزارشی از فعالیتهای خود ارائه دهید. سرمایه گذار این حق را دارد در جریان تمام کارها قرار بگیرد؛ پس حتی اگر کسب و کار شما با شکست یا چالشی مواجه شده، باید آنها را مطلع کنید.
پنهان کردن موضوعاتی که به آنها ارتباط دارد، بزرگترین اشتباهی است که می تواند روابط میان شما و سرمایه گذار را به نابودی بکشد. قطعاً هر سرمایه گذاری دلش می خواهد از تمام امور باخبر شود. امروزه اخبار با سرعت زیادی منتشر می شود؛ پس بهترین اقدام این است قبل از هر کسی آنها را در جریان رویدادها و اتفاقات جدید قرار دهید.
با سرمایه گذاران جلسه تشکیل دهید
قبل از هر اقدامی باید برای ملاقات با سرمایه گذاران برنامه ریزی کنید. برای این منظور تقویم قرار ملاقات داشته باشید و هر ماه به طور منظم جلساتی برگزار کنید. در این جلسات تمام اعضای تیم سرمایه گذاری را دور هم جمع کنید و مسائل مهم را با آنها در میان بگذارید. باید به سرمایه گذاران نشان دهید می دانید چطور باید با آنها کار کنید. به آنها نشان دهید برای وقتشان ارزش قائل هستید و به آنها توجه کافی دارید.
از سرمایه گذاران کمک بخواهید و در صورت لزوم به آنها کمک کنید
سرمایه گذاران تمایل دارند با افرادی که روی آنها سرمایه گذاری کردهاند تعامل بیشتری داشته باشند. برای مثال، اگر به دنبال کارشناس فروش هستید و می خواهید هزینههایتان را کاهش دهید، از سرمایه گذار بخواهید شخصی را به شما معرفی کند. معمولاً سرمایه گذاران شبکهی گستردهای دارند و می توانند در این شرایط به کار بیایند.
اگر سرمایه گذار محل کار بزرگتری دارد، از آنها بخواهید جلسات مهم کاری را در آنجا برگزار کند. در این صورت می توانید از سرمایه گذار کمک بخواهید و به آنها کمک کنید. برقراری تعامل با سرمایه گذاران به بهبود روابط کمک می کند. سرمایه گذار به تواناییهای شما واقف است و بدون شک از هیچ کمکی برای موفقیت استارتاپ دریغ نمی کند.
بدانید چه زمانی باید پاسخ منفی بدهید
کارآفرین باید بتواند در عین برقراری بهترین ارتباط با سرمایه گذاران و توجه به راهنماییهایشان، به برخی از پیشنهادات آنها پاسخ منفی دهد. سرمایه گذاران بخشی از سرمایهی خود را در اختیار شما قرار دادهاند؛ پس حق دارند در مورد هر چیزی اظهارنظر کنند. گاهی این پیشنهادات خوب و کارآمد هستند؛ اما گاهی نیاز است به پیشنهاد آنها "نه" بگویید.
در این شرایط بهتر است توضیحات خود را با مدرک به آنها ارائه دهید و به آنها اطمینان دهید از عهدهی انجام کارها بر میآیید. خیلی خوب است به صحبتهای سرمایه گذار گوش دهید؛ اما یادتان باشد به چه خاطر اقدام به جذب سرمایه کردهاید. باید ایده و مسیری که انتخاب کردهاید را باور داشته باشید؛ پس بعد از جذب سرمایه نظر خود را تغییر ندهید.
منبع: یوکن
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه
مطالب مرتبط
- 12 اشتباه کارآفرینان بزرگ
- چرا باید یک «کارآفرین درون سازمانی» (Intrepreneur) باشیم؟
- 4 عادت افراد موفق که برای پیشرفت باید بدانید
- 7 مهارت رهبری که هر کارآفرینی باید بداند
- چگونه با الگوبرداری از کارآفرینان موفق به انحراف کشیده نشویم؟
- نشانه هایی که از عدم سازگاری سرمایه گذار جدید با کسب و کار شما خبر می دهند
- 3 راهکار برای مدیریت شرکت در شرایط مبهم
- چگونه زمان خود را مدیریت کنیم؟
- روشهای مدیریت اختلاف برای برقراری ارتباط موثر در محل کار