دوشنبه ۳ دى ۱۴۰۳

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

50 هدف شخصی و کسب و کاری ساده که برای تمامی افراد مفید و کارآمد خواهد بود
هر سال، زمانی که به سال نو نزدیک می شویم، انگیزه ای برای اعمال تغییرات مختلف در وجودمان شکل می گیرد، اما دانستن اینکه کدام روش در واقع همان بهترین راه برای آغاز مسیر است، کاری دشوار به نظر می رسد.

لازم است که خشت اول را به درستی بنا کنید، اما به یاد داشته باشید که نباید بیش از اندازه به خودتان فشار وارد کنید. تعیین و برنامه ریزی برای یک هدف مشخص می تواند سخت و دشوار باشد.

اما نگران نباشید، ما می توانیم به شما کمک کنیم. در اینجا لیستی از 50 هدف مربوط به زندگی شخصی و زندگی حرفه ای جمع آوری شده که می تواند همه ی جوانب زندگی از مدیریت پول گرفته تا برقراری تعادل میان زندگی و کار را بهبود بخشیده و آن را تقویت کند؛

پول

1. در یک سطح با کیفیت به بودجه‌بندی بپردازید. این کار را با بودجه بندی درآمد ماهیانه آغاز کنید و به یاد داشته باشید مواردی که در بودجه بندی خود قرار داده اید در اولویت قرار دارند.

2. اعتبار بانکی خود را تقویت کنید. اعتبار شخصی و شرکت خود را به صورت مجزا تقویت کنید. این اعتبارها بسیار ارزشمند بوده و در آینده برای شما مفید خواهند بود. برای مثال، زمانی که با سرمایه گذاران مختلف همکاری می کنید، می توانید از این اعتبار به عنوان اعتبار شخصی خودتان استفاده کنید و زمانی که به وام های بانکی نیاز دارید، با مشکل مواجه نخواهید شد.

3. درباره‌ی سرمایه‌گذاری‌های خود به دقت تحقیق و بررسی کنید. زمانی که تصمیم می گیرید تا پول خود را روی چیزی مثل کسب و کارهای نوپا یا خرید و فروش زمین سرمایه گذاری کنید، باید مطمئن شوید که پول خود را دقیقا برای چه چیزی هزینه می کنید.

4. پول بیشتری به دست آورید. فکر می کنید که توانایی فروش محصولات بیشتر یا تبلیغات را دارید؟ می توانید در وب سایت ها نیز فعالیت کنید؟ به راه های متفاوتی برای کسب درآمد بیشتر فکر کنید و آنها را با هدف خود در یک راستا قرار دهید.

5. هزینه‌های خود را کاهش دهید. مدل کسب و کار و پروسه ی روزانه ی خود را مورد بازبینی مجدد قرار دهید. باید بدانید که آیا روش های جدیدی برای کاهش هزینه وجود دارد یا خیر.

6. آینده‌ی امن‌تری را برای خود ایجاد کنید. با امن تر کردن شرایط کارمندان خود و ضمانت کردن آینده ی شغلی آنها، به نوعی آینده کسب و کار خودتان را نیز ایمن کرده اید.

7. کمتر به خاطر مشکلات مالی به وجود آمده احساس نگرانی کنید. حساب جداگانه ای را برای تامین مالی شرایط اضطراری تهیه کنید. علاوه بر حساب های پس انداز و سپرده، که احتمالا هر روز مبالغی را به آن اضافه و یا از آن برداشت می کنید، حسابی را برای خود در نظر بگیرید که تا زمان ضرورت لازم به آن دست نزنید.

8. گزینه‌های مالی مختلف را برای کارمندانتان در نظر بگیرید. به دنبال حساب های مخارج انعطاف پذیرتر برای کارمندان خود باشید. این حساب ها مواردی همچون هزینه های درمانی و ایاب و ذهاب را نیز در بر دارد. کارمندان می توانند مورادی را از میان گزینه های شما انتخاب کنند که از حقوق ماهیانه ی آنها کسر شود، اما در عوض، کسر مالیات به آنها تعلق نمی گیرد.

استخدام و نیروی کار

9. روحیه‌ی کارمندان خود را تقویت کنید. می توانید در سال جدید بررسی کنید که میزان خوشبختی کارمندانتان چقدر است و این کار را طریق پرسشنامه انجام دهید. بررسی کنید که چه چیزهایی به درستی پیش می روند و چه چیزهایی به پیشرفت نیاز دارند.

10. میزان حمایت و پشتیبانی خود از مسئولان اجرایی را افزایش دهید. جلسه ای را با کارمندان ارشد و مدیران هر بخش ترتیب دهید و از آنها بپرسید که به چه کمکی نیاز دارند.

11. شیوه های مصاحبه‌ی خود را تقویت کنید. از آنها بپرسید که برای پیشرفت موثر به چه مولفه هایی نیاز دارند و بهترین متقاضیان ممکن را پیدا کنید.

12. بهترین کارمندان با بالاترین سطح کیفیت را پیدا کنید. باید مطمئن شوید که میزان حقوق و مزایای پرداختی به کارمندان به روز بوده و توانایی رقابت را داشته باشد. به شرکت های دیگر نگاه کنید و آنها را با شرایط خودتان مقایسه کنید؛ در نهایت و در صورت امکان، تغییراتی را بر مبنای آن اعمال کنید.

13. بودجه‌ی استخدام نیروی کار جدید را اصلاح کنید. برای حجم پولی که می خواهید برای روند استخدام نیروی کار جدید اختصاص دهید، یک ایده ی مشخص تعیین کنید.

14. تعریف مشخصی از ماموریت داشته باشید. با همکاران خود فعالیت کنید تا ارزش شرکت را به درستی و با دقت، تشریح و تعریف کنید. با در نظر داشتن این موضوع، بهتر می توانید نیروی جدیدی را انتخاب کنید که همانند شما، چشم انداز شرکت و کسب و کار را قبول داشته باشد.

15. متقاضیان عالی را برای شرکت خود انتخاب کنید. روش های استخدام نیروی کار جدید را بررسی کنید. شما از چه طریقی متقاضیان خود را پیدا می کنید؟ آیا آنها مطابق با نیازهای شما هستند؟ آیا به درستی با شرایط همخوانی دارند؟ درباره ی کارآمد بودن کانال های ارتباطی با متقاضیان، با خودتان رو راست باشید.

16. هزینه‌های کارمندان را کاهش دهید. سیاست کار انعطاف پذیر و از راه دور را در نظر بگیرید. از کارمندان ارشد و سایر کارکنان خود بپرسید که آیا این سیستم برای آنها خوشایند است یا خیر. به نظر آنها چه چیزهایی می تواند تغییر کند؟ می توانید از این موارد به نفع اهداف سازمان استفاده کنید.

تعادل زندگی شخصی و حرفه‌ای

17. کمی استراحت کنید و به خودتان آرامش دهید. از مرخصی های ماهیانه ی خود استفاده کنید. اگر انرژی شما به طور کل تمام شده باشد، نمی توانید ایده های جدیدی را مطرح کنید؛ پس به تقویم خود نگاه کرده و روزهایی از سال را مشخص کنید، شما در این روزها باید به استراحت بپردازید.

18. سطح استرس را کاهش دهید. اگر کسب و کار جدیدی را آغاز کرده اید و نمی توانید از مرخصی های ماهانه و یا تعطیلات استفاده کنید، پس روزهایی را برای خودتان تعیین کنید و در آنها، به طور کل از کار فاصه بگیرید. می توانید در این زمان ها پیاده روی کنید، مجبور نیستید برای کارهای پیچیده برنامه ریزی کنید.

19. بیشتر تمرکز کنید. نوتیفیکیشن گوشی خود را خاموش کنید. اگر نمی‌توانید توییت‌های جدید را چک کرده و یا ایمیل‌های دریافتی را به سرعت بررسی کنید، پس آنها را خاموش کنید. مطمئن باشید که دنیای شما به آخر نمی رسد، تضمین می کنیم.

20. سرگرمی‌های خود را با آغوش باز قبول کنید. آیا کاری هست که به آن علاقه داشته باشید، اما به خاطر کمبود وقت، مدتهاست که آن را انجام نداده اید؟ این سرگرمی ها را احیا کنید، حتی اگر 30 دقیقه از وقت شما را می گیرد.

21. بیشتر از حد میانگین «نه» بگویید. به یاد داشته باشید که نه گفتن به برنامه یا هر چیز دیگر، هیچ ایرادی ندارد. همه چیز تغیر پذیر است و اگر شما برای آن وقت نداشته باشید، نباید آن را در شکست های شخصی خود قرار دهید.

22. بیشتر به فکر سلامتی خود باشید. در نظر داشتن سلامتی فردی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. هیچ کس علاقه ندارد به پزشک مراجعه کند. اما گر سلامت خود را در نظر نداشته باشید، تمرکز روی دستیابی به چیزهایی که می خواهید، سخت تر خواهد شد.

23. روابط شخصی خود را حفظ کنید. اگر در مراحل اولیه ی راه اندازی کسب و کار خود به صورت دیوانه واری مشغول هستید، دوستان و خانواده ی شما این موضوع را درک خواهند کرد. اما این بدان معنا نیست که باید چنین روابطی را نادیده بگیرید.

گاه گداری با دوست خود بیرون بروید و یا برای خرید روزانه، با مادر خود به فروشگاه ها بروید. این مدت زمان های کوتاه به شما یادآوری می کنند که تنها نیستید و تاثیر مفیدی را در روحیه ی شما ایجاد می کند.

24. بیشتر بخوابید. گجت ها و سایر لوازم الکترونیکی خود را از اتاق خواب خارج کنید، روی تختخواب کار نکنید، اجازه دهید که اتاق خواب، فضایی برای استراحت و شادابی دوباره باشد.

25. از لحاظ فیزیکی فعال باشید. ورزشی که به آن علاقه دارید را انتخاب کرده و آن را در روتین روزانه ی خود قرار دهید. در روزهای اول، کار را به آرامی آغاز کنید.

26. فضای امن خود را گسترش دهید. اگر همیشه یک کار را انجام دهید، همیشه راکد و ایستا خواهید بود. در روزهای آخر هفته، از محلی دیدن کنید که تا به حال نرفته اید، برای مثال موزه یا رستورانی که هرگز به آن سر نمی زدید را امتحان کنید. مجبور نیستید که در همان گام های اولیه، ورزش بانجی جامپینگ را امتحان کنید، اما کم کم از محیط امن خود خارج شوید. این احتمال وجود دارد که ایده های جدیدی به ذهن شما خطور کنند.

رشد و پیشرفت شخصی

27. خاطرات روزانه‌ی خود را بنویسید. می توانید هرچیزی که می خواهید را در این دفترچه یادداشت کنید، ترس ها، رویاها، اهداف، لیستی از حیوانات خانگی که به آنها علاقه دارید؛ اما به یاد داشته باشید که باید تمامی آنها را روی کاغذ پیاده کنید. این احتمال وجود دارد که از میان آنها، به چشم اندازهای جدیدی برسید.

28. ارزش خود را در شریط شغلی افزایش دهید. مهارت جدیدی را یاد بگیرید که برای شغلتان مفید باشد. شما با افراد جدیدی ملاقات می کنید و مجموعه ی داشته هایتان را گسترش می دهید.

29. با یکی از افراد بسیار مهم در ارتباط باشید. فردی که در زمینه ی کسب و کاری شما مشهور و محبوب است را پیدا کرده و با او ارتباط برقرار کنید.

30. به یک منتور تبدیل شوید. دامنه ی تخصص خود را به اشتراک بگذارید و دیگران را در دستیابی به اهدافشان کمک کنید.

31. داوطلب شوید. چیزی که به آن اهمیت می دهید را پیدا کرده و زمان هایی را برای کمک کردن و حضور پیدا کردن در جوامع آنها اختصاص دهید.

32. از فضای امن خود خارج شوید. در زمینه ی حرفه ای خود، کاری که از آن واهمه دارید را انجام دهید. از رویدادهای شبکه های انسانی می ترسید؟ یا اینکه از صحبت کردن در میان جمع وحشت دارید؟ توانایی های خود را دست کم نگیرید.

33. شبکه‌ی انسانی خود را گسترش دهید. با افرادی که در زمینه های مختلفی فعالیت می کنند، حرف بزنید. این احتمال وجود دارد چیزهایی را از آنها یاد بگیرید که تا به حال به ذهن خودتان خطور نمی کرده است.

34. یک ایده‌ی کسب و کاری جدید را طراحی کنید. مطالعه کنید، فیلم تماشا کنید، از موزه ها دیدن کنید و از کارهای دیگران الهام بگیرید.

بازاریابی و فروش

35. مشتریان بیشتری را جذب کنید. با افرادی که در شرکت شما فعالیت می کنند حرف بزنید و از آنها بپرسید که مشتریان شما چه کسانی هستند. آیا افرادی وجود دارند که شما آنها را نادیده گرفته باشید؟ به دنبال راه هایی باشید که این گروه ها را نیز جذب کنید.

36. بودجه‌ی بازاریابی و فروش خود را بازبینی کنید. چه چیزهایی در سال گذشته، موفقیت آمیز بوده اند و چه برنامه هایی شکست خورده اند؟ منابع مالی خود را بر مبنای آنها تنظیم کنید.

37. تقویم بازاریابی خود را طراحی کنید. به تقویم بازاریابی سال گذشته نگاهی بیاندازید. آیا بازه های زمانی وجود دارند که تاثیر زیادی را در آنها مشاهده کرده باشید؟ اگر چنین چیزی وجود دارد، به این فکر کنید که چطور می توانید روی آنها سرمایه گذاری کنید.

38. تعامل با مشتری را بهبود بخشید. مشتری ها از کدام کانال ها بیشترین ارتباط را با شما برقرار می کنند؟ به دنبال استراتژی هایی باشید که از همان کانال بتوانید تعامل خود با مشتریان را بهبود بخشید.

39. مشتریان خوش‌آوازه را جذب کنید. لیستی از افرد یا شرکت هایی که علاقه دارید با آنها فعالیت کنید را جمع آوری کرده و از اینکه با آنها ارتباط برقرار کنید، هراس نداشته باشید.

40. با تیم بازاریابی خود شفاف‌تر باشید. برنامه های بازاریابی و فروش خود را با تمامی کارمندان خود به اشتراک بگذارید، حتی با کسانی که در آن دپارتمان فعالیت نمی کنند نیز باید از این موضوع مطلع باشند. همه باید بدانند که اهداف شما چه مسائلی را در بر دارد؟

41. هدف فروش اولیه‌ی خود را مورد ارزیابی مجدد قرار دهید. همزمان با رشد شرکت، محصولات یا خدمات شما نیز تغییر می کند. باید مطمئن شوید که هدف فروش، بازتاب دهنده ی آن باشد.

42. اهداف فروش دیگری را نیز توسعه دهید. نظر کارمندان خود را درباره ی فروش های اصلی شرکت جویا شوید. این احتمال وجود دارد که آنها چیزی را درک کرده باشند که از نگاه شما دور مانده باشد.

نام تجاری شخصی

43. برند آنلاین داشته باشید. این کار را با خرید آنلاین دامین شروع کنید.

44. از هیچ تلاشی برای گسترش برند خود فروگذار نکنید. کانال هایی که با آنها راحت تر هستید را پیدا کرده و تمام انرژی خود را برای توسعه ی مخاطبان به کار ببندید.

45. باید بدانید که آیا توانایی اداره کردن یا صحبت کردن روی پنل‌ها را دارید یا خیر؛ چرا که باید وضعیت اعتبار خود را ایجاد کنید.

46. قدرت شبکه‌ی خود را افزایش دهید. به افرادی که تحسین شما را برمی انگیزند، دسترسی پیدا کنید. می توانید روابط جدید ارزشمندی را با آنها برقرار کرده و درباره ی مورادی که به کار آنها مربوط می شود و برای شما خوشایند است، صحبت کنید. این کار به شما کمک می کنید که هدف خود از برقراری ارتباط را مشخص کنید.

47. با ارباب‌ رجوع‌های خود تعاملات بیشتری را برقرار کنید. به طور منظم پست بگذارید، اما مراقب باشید که زیاده روی نکنید. درباره ی چیزهایی که به اشتراک می گذارید، بیشتر فکر کنید.

48. تصویر آنلاین خود را تقویت کنید. از تصاویری با کیفیت بالا استفاده کنید و آنها را در شبکه ی خود به اشتراک بگذارید.

49. با افراد فعال در حوزه‌ی فعالیتی خود در تعامل باشید. در رویدادهای شبکه ی انسانی شرکت کنید.

50. ابراز قدردانی کنید. با افرادی که محتوای شما را به اشتراک می گذارند، در ارتباط باشید و از آنها قدردانی کنید. همیشه از آنها تشکر کنید. قدردانی، احساسی است که این روزها کمتر ابراز می شود.


منبع: یوکن

 


ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک

 

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 100%

تبلیغات در ویکی پلاست

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه
شاهرخ شنبه ۱۶ دى ۱۴۰۲
درود بسیار کاربردی بودند. ارسال پاسخ

پربازدیدترین شرکت ها

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
کامپاند پلی‌کربنات: نسوز، الیاف دار، رنگی، سفارشی و ... قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟