wikiplast.ir
چطور متوجه شویم کسبوکارمان به سودآوری میرسد؟
هر کسبوکاری به موفقیت و سودآوری نمیرسد، بهطوریکه آمارها نشان میدهد تنها 4 درصد بیزینس ها بعد از 10 سال رشد میکنند و مابقی با شکست مواجه میشوند؛ چراکه هزینهها بسیار بالاست.
در ادامه مواردی را بیان میکنیم تا مطمئن شوید کسبوکارتان جزو 4 درصد بیزینس های موفق است و با شکست روبهرو نخواهد شد.
از تفاوتهای خود با دیگران بهره میبرید
باید بتوانید تفاوتهای خود را با دیگر رقیبان تشخیص دهید و از آنها در جهت سودآوری استفاده کنید. اگر در فضای رقابتی بتوانید کسبوکار خود را از رقبا متمایز کنید، مشتری بیشتری به دست آورده و میتوانید آنها را تبدیل به مصرفکننده دائمی کنید.
مثلاً میتوانید به روش دیگری با مشتریان خود ارتباط برقرار کنید تا باعث جلبتوجه آنها شود، باید ببینید مشتریان تمایل دارند از طریق شبکههای اجتماعی با آنها در ارتباط باشید؟ درهرصورت دنبال راههای جدیدی برای ایجاد تمایز با رقیبان و دستیابی به اهدافتان بروید.
با هر کاری به ارزش کسبوکارتان اضافه میکنید
باید هر کاری که برای شرکت و بیزینس خود انجام میدهید در راستای افزایش ارزش و پیشرفت آن باشد. وقتی مشتریان شما میبینند کسبوکارتان در حال رشد است، دید بهتری داشته و همواره به دنبال استفاده از خدمات و محصولاتتان خواهند بود. باید به آنها بفهمانید که چطور پیشرفت شما زندگی را برای آنها آسانتر میکند.
در این راستا از خودتان بپرسید چه برتری به نسبت رقیبان دارید؟ چه امکاناتی برای مشتریان فراهم می کنید که رقیبان از ارائه آن ناتواناند؟ پس از توانایی و امکانات خود استفاده کنید و با تقویت آنها مشتریان بیشتری را جذب کرده و از رقیبانتان بیش از قبل جلو بزنید.
روی تیم کاریتان سرمایهگذاری میکنید
تیم کاری اصلیترین عامل در موفقیت کسبوکار بهحساب میآیند. باید در زمان راهاندازی کسبوکار، وقت و انرژی صرف کنید و جمعی از افراد متخصص و مورد اعتماد را به کار گیرید.
بعد از آن به دنبال تقویت و سرمایهگذاری روی آنها باشید، تیم کاریتان را آموزش دهید و اطلاعات و تجربه خود را با آنها در میان بگذاید.
به آنها اجازه دهید سؤالاتشان را بپرسند و در شرایط لزوم در دسترس باشید. پس داشتن یک تیم کاری توانمند و باهوش سبب دستیابی کسبوکارتان به موفقیت میشود.
در شبکههای اجتماعی حضور فعال دارید
وقتی در شبکههای اجتماعی حضور مداوم داشته باشید، مردم در سطح ملی و استانی و حتی کشوری با کسبوکار شما آشنا میشوند.
فضای مجازی بهترین مکان برای معرفی کسبوکار شماست و حتی میتوانید از راهنمایی متخصصان بهره برده و در جهت سودآوری بیشتر گام بردارید.
از تغییر واهمهای ندارید
اگر ریسکپذیر باشید از تغییر نمیترسید. وقتی استراتژی کسبوکار شما اشتباست، باید به عقب برگردید و استراتژی خود را مورد ارزیابی قرار داده و تغییر دهید.
تغییر بسیار بهتر از بودن در مسیر اشتباه است زیرا ممکن است تا جایی جلو بروید که بیزینس خود را به شکست برسانید. پس برنامه کاریتان را تغییر دهید تا کسبوکارتان را به سودآوری برسانید.
منبع: یوکن
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه