دوشنبه ۳ دى ۱۴۰۳

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

کدام رفتارها نشان‌دهنده‌ی خصوصیات کارآفرینی هستند؟
اگر شما هم از کارهای کسل‌کننده فراری هستید یا در کودکی به‌دنبال درآمد بوده‌اید، احتمالا کارآفرین هستید؛ ولی تاکنون متوجه این مسئله نشده بودید.

فرض کنید در روز کاری معمولی پشت میز نشسته‌اید و ناگهان ایده‌ای به‌ذهنتان می‌رسد. پس از چند روز فکرکردن به ایده، به این نتیجه می‌رسید که ایده‌ی شما ارزش تلاش را ندارد. با اینکه شاید ایده‌ مانند اول خوب به‌نظر می‌رسد، از این بی‌اعتمادی می‌توان نتیجه گرفت می‌خواهید رئیس خود باشید. افزون‌براین، شروع کسب‌وکار جدید هم کار ساده‌ای نیست.

شاید از صمیم قلب بخواهید کارآفرین باشید؛ اما برای کسب درآمد و تأمین خانواده به شغل فعلی خود نیاز دارید. شاید هم فقط به جرقه‌ی کوچکی برای شروع نیاز دارید. درادامه، به ۱۲ رفتار اشاره کرده‌ایم که انجام آن‌ها می‌تواند به این معنی باشد که در مسیر تبدیل به فردی کارآفرین قرار دارید.

۱. از سنین کم، ذهنیت کسب‌وکار و درآمدزایی داشتید

به زمان کودکی و نوجوانی خود فکر کنید. کودکی بودید که از اسب چوبی خود پول درمی‌آوردید؟ ذهنیت درآمدزایی در کودکی یکی از شاخص‌های متداول‌ کارآفرینان موفق است. برای مثال، دایموند جان برای همکلاسی‌های خود در کلاس اول مدادهای سفارشی می‌ساخت. مارک کوبان در ۱۲ سالگی، به همسایه‌ها کیسه‌ی زباله می‌فروخت. ریچارد برانسون طوطی‌های کوچک پرورش می‌داد و می‌فروخت. ژولیت برینداک در ۱۶ سالگی وب‌سایتی طراحی کرده بود که بعدها ارزش آن به ۳۰ میلیون دلار رسید.

به‌زبان ساده‌تر، ذهنیت کسب‌وکار در کارآفرینان از سنین کم آغاز می‌شود. اگر همیشه به‌دنبال راه‌هایی برای درآمدزایی بوده‌اید، احتمالا درکل زندگی خود کارآفرینی بالقوه بوده‌اید؛ اما متوجه این مسئله نشدید.

ذهنیت کارآفرینی

۲. خودآغازگر هستید

کارآفرینان مسیر خود را پیدا می‌کنند. آن‌ها دنباله‌روِ دیگران نیستند و منتظر اجازه‌ی کسی نمی‌مانند و اجازه نمی‌دهند کسی آن‌ها را گمراه کند. روی زندگی خود تمرکز کنید. در دوران دانشکده کسب‌وکاری آغاز کرده‌اید؟ برای خیریه‌های محلی داوطلب شده‌اید؟ اگر در محیط کار پروژه‌ای به تکمیل داشته نیاز باشد، کنترل آن را برعهده گرفته‌اید؟

اگر پاسختان به این سؤال‌ها مثبت است، یعنی شخصیتی عملگرا دارید و چنین شخصیتی برای تبدیل ایده به واقعیت ضروری است. این، یعنی شما کارآفرین هستید.

۳. مثل مک‌گیور فکر می‌کنید

در دهه‌ی ۱۹۸۰، برنامه‌ای تلویزیونی به‌نام مک‌گیور پخش می‌شد. البته در‌حال‌حاضر، نسخه‌ی جدیدی از آن  پخش می‌شود. شخصیت اصلی این مجموعه آنگوس مک‌گیور بود که در پیداکردن راه‌حل برای مسائل و مشکلات دشوار و غیرمعمولی مهارت داشت. او در یکی از قسمت‌ها با ابزار ساده‌ای مثل توپ فوتبال، نخ، روزنامه و نفت بالون هوای داغ ساخت.

کارآفرینان به‌دنبال اشکال‌زدایی و حل مسائل هستند و ایده‌های نوآورانه و خلاقانه‌ای ارائه می‌دهند و به‌سرعت راه‌حل پیدا می‌کنند و منبعی غنی از راه‌حل هستند.

۴. باخت اشتیاق شما به ادامه‌ی راه را افزایش می‌دهد

هیچ‌کس باخت را دوست ندارد؛ اما تفاوت بزرگی بین کارآفرینان و افراد عادی وجود دارد. کارآفرینان از باخت خود انگیزه می‌گیرند. آن‌ها بهانه نمی‌آورند و شکایت نمی‌کنند و تسلیم نمی‌شوند؛ بلکه از شکست خود به‌عنوان انگیزه استفاده می‌کنند. برای مثال، گری واینرچاک، سیاست‌مدار کانادایی، عاشق باخت است. کمی عجیب به‌نظر می‌رسد؛ اما او می‌گوید به باختن معتاد شده است. وی دلیل این موضوع را این‌چنین توضیح می‌دهد:

من عاشق باختن هستم؛ زیرا می‌دانم شما درباره‌ی باخت من چه فکری می‌کنید؛ اما عاشق این هستم که با پیروزی بعد از باختم، حال رقیب را بگیرم.

رضایت شغلی

۵. علاقه و اشتیاق فراوان

اشتیاق باعث می‌شود شخصیتی خطرپذیر پیدا کنید و رؤیاهایتان را دنبال کنید. اشتیاق برای کارآفرینان به‌معنی تمرکز بر اهدافی است که به آن علاقه دارند. کارآفرینان تشویق می‌شوند اهداف را صرف‌نظر از انحرافات یا موانع آن ببینند. اگر درصورت بُروز مشکل به‌دنبال راه‌حل می‌روید یا قبل از مهلت مشخص پروژه‌ای را به‌پایان می‌رساند؛ یعنی به‌کار خود علاقه‌مندید.

۶.  به‌راحتی کسل می‌شوید

به‌راحتی حوصله‌تان سر می‌رود یا کسل می‌شوید؟ بعضی افراد فکر می‌کنند این مسئله‌ی مهمی است؛ اما کسل‌کننده‌بودن کارهای روزمره به این معنی نیست که مشکل از شما است. به‌همین‌دلیل، شاید در دوران مدرسه تحمل بسیاری از کلاس‌های درس را نداشتید. شاید این کلاس‌ها به‌اندازه‌ی کافی دشوار نبودند یا توجه شما را به خود جلب نمی‌کردند یا می‌دانستید که این اطلاعات به‌دردتان نمی‌خورند.

۷.  برای رسیدن به موفقیت صبور هستید

تعداد کمی از کارآفرینان موفق یک‌شبه به‌موفقیت رسیدند. درواقع، رسیدن به موفقیت و توسعه و اجرای کسب‌‌وکار به چند سال زمان نیاز دارد. حتی پس از شروع کسب‌وکار، دستیابی به سود به زمان نیاز دارد.

زمان تقریبی رسیدن به سود سه سال است، البته این میزان بسته به کسب‌وکار می‌تواند تغییر کند. به‌همین‌دلیل، کارآفرینان برای رسیدن به موفقیت باید صبور باشند؛ اما در طول مسیر، می‌توانند نور آخر تونل را ببینند و امیدوار شوند.

۸. در محیط کار روابط قوی دارید؛ اما در خانه تنها هستید

در محیط کار، احساس می‌کنید «ستاره» هستید؟ این، یعنی در شغل خود برتری دارید و افراد زیادی جذب شما می‌شوند؛ اما وقتی در خانه هستید، احساس تنهایی می‌کنید؟ این رفتار تعجب‌آور نیست. کارآفرینان به‌شدت بر محیط کاری خود تمرکز می‌کنند. حتی عادت‌های مفید آن‌ها در محیط کار بیشتر است. کار اولویت آن‌ها است؛ حتی به قیمت به‌خطرافتادن روابط خصوصی. ریچارد برانسون می‌گوید کل کسب‌وکار برپایه‌ی روابط شخصی بنا شده است. صرف‌نظر از اینکه چقدر حجم کارتان زیاد باشد، خود را تمام روز در اتاقک جداگانه یا دفتر حبس نکنید. برای سلامت روحی و جسمی و سلامت کسب‌وکارتان باید بیرون بروید، با افرادی ملاقات کنید و روابط خود را توسعه دهید.

کارآفرینی
 

۹. می‌توانید گرایش‌ها را تشخیص دهید

کارآفرینان معمولا به‌دقت اتفاق‌ها و گرایش‌های دنیای اطراف خود را رصد می‌کنند. دلیل این کار احتیاط و امنیت نیست؛ بلکه هدف آن‌ها شناسایی گرایش‌های حاکم بر جامعه و تحلیل تقاضای مشتریان است. برای مثال، شرکت بینی بیبیز را در نظر بگیرید. این شرکت زمانی کارش را شروع کرد که خریدوفروش عروسک‌های پارچه‌ای در شیکاگو رواج پیدا کرده بود. سپس، پگی گالاگر به‌دنبال توسعه‌ی شرکت خود در آلمان رفت. او با توزیع‌کننده‌ای در آلمان تماس گرفت و سفارشی ۲,۰۰۰ دلاری ثبت کرد. او جعبه‌ای از حیوانات عروسکی کمیاب را به آمریکا آورد و بدین‌ترتیب، ۳۰۰,۰۰۰ دلار درآمد کسب کرد.

۱۰. یا بزرگ شو یا به خانه برگرد

لاورن المور، مدیر فیرماتک می‌گوید:

    اغلب می‌گویند همه‌چیزت را سرمایه‌گذاری نکن. این نصیحت پندآموزی است؛ اما بهترین توصیه‌ی کسب‌وکاری که در این مدت دریافت کردم، برعکس این بود: کل دارایی‌ات را سرمایه‌گذاری کن. سرمایه‌گذاری همه‌چیز بهترین توصیه‌‌ای بود که شنیدم. سرمایه‌گذاری همه‌چیز صرفا درباره‌ی کسب‌وکار نیست؛ بلکه روش زندگی و ذهنیتی است که قابلیت پذیرش خطر را افزایش می‌دهد و باعث می‌شود حداکثر تلاش خود را برای رسیدن به اهدافتان به‌کار ببرید.

البته، به این معنی هم نیست که بی‌گدار به آب بزنید. کارآفرین‌ها با قرار دادن افراد مناسب درکنار خود و غلبه بر ترس‌ها، ریسک‌ها را به حداقل می‌رسانند.

۱۱. سابقه‌ی از‌دست‌دادن شغل داشته‌اید

مرتب شغلتان را عوض کرده‌اید یا از کارتان اخراج شده‌اید؟ خجالت‌زده نشوید. شما به‌منظور کارکردن برای شخص دیگر مناسب نیستید و ممکن است خلاقیت و انگیزه‌ی شما خیلی بیشتر از این‌ها باشد. شاید این جمله خودخواهانه به‌نظر برسد؛ اما چرا شخص دیگری باید از مزایای سخت‌کوشی و استعدادتان استفاده کند؟

۱۲. هیچ‌وقت راضی نمی‌شوید

در مدرسه ازنظر درسی یا ورزشی، از همکلاسی‌های خود بهتر بودید؛ ولی حالا احساس ناامیدی می‌کنید؟ ازنظر فروش محصولات درمقایسه‌با همکارانتان موفق‌ترید؛ ولی بازهم برایتان کافی نیست؟ همیشه تشنه‌ی دستاوردهای بیشتری هستید؛ زیرا متوجه شدید عمر پیروزی‌ها اندک هستند. به‌همین‌دلیل، تعداد زیادی از کارآفرینان کسب‌وکارهای پررونقی را شروع می‌کنند؛ ولی بازهم به کسب‌وکاری جدید روی می‌آورند. آن‌ها به‌دنبال فرصت‌های جدید هستند. شاید هنوز جهشی کارآفرینانه نکرده‌اید؛ اما اگر هرکدام از این ۱۲ رفتار برایتان آشنا هستند، به این معنی است که کارآفرین بالقوه‌ای هستید.

منبع

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 100%

تبلیغات در ویکی پلاست

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
کامپاند پلی‌کربنات: نسوز، الیاف دار، رنگی، سفارشی و ... قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟