به گزارش گروه ترجمه ویکی پلاست، رونق صنعت تولید، کشور چین را غرق در میلیونها تن زباله کرده است، که بیشتر آنها یا سر از سایتهای دفن زباله درآورده و یا به صورت دستی در کارگاههای بدون مجوز از بین میروند. مقامات چینی متعهد شدهاند که با ایجاد پایگاههای بازیافت کاملا صنعتی و توقف ورود زبالههای خارجی، این مشکلات را حل کنند.
وزارت صنایع و فناوری اطلاعات در سند خط مشی خود که اواخر هفته گذشته صادر شد بیان کرد: "حجم زیاد ضایعات جامد در حال حاضر بر توسعه اقتصاد صنعتی تاثیر گذاشته و آن را محدودکرده است."
در این سند همچنین آمده است که 50 پایگاه جدید برای مواد زائد جامد و 50 پایگاه دیگر برای سایر مواد زائد صنعتی از بخشهایی مانند تولید فلزات، معادن زغال سنگ، ساخت و ساز، کشاورزی و جنگلداری در نظر گرفته شده که تکنولوژیهای پیشرفته و روشهای بازیافت نوین در آنها به کار گرفته خواهد شد.
پروژهها و یا شرکتها با اقدام به راهاندازی کارگاه در یکی از این پایگاههای جدید میتوانند از دولت برای تامین اعتبار درخواست کمک کنند و گفته شده که دولت چین نیز از روشهای جدید تامین اعتبار، از جمله اوراق قرضه سبز، استفاده خواهد کرد.
از آنجا که مواد زائد وارداتی از اروپا و ایالاتمتحده به خوبی جداسازی و بستهبندی میشوند بازیافت آنها برای بازیافتکنندگان چینی نسبت به ضایعات داخلی ارزانتر تمام شده و سود بیشتری عاید آنها میکند.
واردات ضایعات به چین در بیشترین حالت به 60 میلیون تن در سال رسید، اما دولت این کشور از سال 2017 به طور پیوسته از ورود این ضایعات جلوگیری کرده است.
ممنوعیت اولیه سال 2017 شامل 24 نوع زباله از جمله پلاستیک و کاغذ می شد و در پایان سال گذشته 16 کالای دیگر از جمله قطعات ضایعاتی کشتی و خودرو به این لیست اضافه شد.
در ماه دسامبر اعلام شد که از ماه ژوئیه واردات انواع قراضه فولاد، مس و آلومینیوم نیز ممنوع خواهد شد و 16 محصول دیگر شامل قراضه فولاد ضد زنگ و تیتانیوم در پایان سال اجازه ورود نخواهند یافت.
واردات ضایعات جامد در سال 2018 کاهش 48 درصدی داشته و چین در نهایت قصد دارد ورود همه اقلام وارداتی را که قابلیت جایگزینی با مواد داخلی دارند ممنوع کند.
با وجود محدودیتهای سنگینتری که در مالزی و دیگر نقاط وجود دارد، بسیاری از بازیافتکنندگان چینی تلاش کردهاند تاسیسات خود را به جنوب شرقی آسیا منتقل کنند. برخی از آنها نیز خوراک خود را از مواد داخلی تامین میکنند با این حال چین هنوز نیاز دارد فرآیند بازیافت زبالههای داخلی را بهبود داده و حجم آن را افزایش دهد.
وانگ وانگ، دبیر کل انجمن ضایعات پلاستیکی چین میگوید ."بعضی از اقلام از جمله مواد پلاستیکی دیگر نمیتوانند وارد چین شوند، پسماندهای داخلی و ضایعات وارداتی توسط گروههای مختلف بازیافت میشوند و جزیی از یک سیستم واحد نیستند."
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه
مطالب مرتبط
- 10 درصد از زبالههای تهران را پلاستیک تشکیل میدهد
- توافق اکثر کشورهای جهان بر توقف ارسال زباله های پلاستیکی به کشورهای فقیر
- تولید پلاستیک بازیافتی با مولکول های عجیب
- صادرات ضایعات پلاستیکی ممنوع شد+نامه
- میانبر «بازیافت» برای تامین مواد اولیه پتروشیمی
- تاثیر ركود پیش از تعطیلات بر روند صعودی بازار پلیاتیلن در چین
- بازار متشکل ارزی راه اندازی شده؟ سامانه معاملات چگونه است؟
- به زودی صرافیها و بانکها بازیگران اصلی بازار ارز میشوند
- همبستگی قیمتی در دو بازار پلیمری
- بازارهای رسمی؛ میانبرهای حضور در عراق