به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، سعید ممبینی بیان کرد: با پیگیریهای انجام شده درخصوص نحوه رسیدگی به تعیین مالیات سال 98 مودیان صنفی در نهایت توافق حاصل و سرانجام دستورالعمل این توافق اعلام شد.
وی افزود: بر این اساس، مودیانی که تا 30 برابر معافیت مالیاتی (تا حدود 990 میلیون تومان) درآمد داشتهاند، میتوانند از مزایای تبصره ماده 100 استفاده کنند.
بدیهی است که همه مودیان میتوانند از ماده 97 استفاده کرده و اظهارنامه بدهند که در این صورت، برابر اظهارات و اسناد و مدارکی که میدهند مالیاتشان تعیین میشود.
رئیس اتاق اصناف ایران عنوان کرد: با توجه به شرایطی که اصناف در سال گذشته داشتند و نیز شرایط کلی اصناف خردوکوچک، بسیاری از آنها از امکان ثبت دفاتر و حفظ اسناد و حساب و کتاب برخوردار نبودهاند؛ بنابراین در طول این مذاکرات تاکید داشتهایم که این عده بتوانند در قالب تبصره ماده 100 تعیین مالیات شوند.
با توافق انجام شده این افراد کمتر درگیر مراجعه به سازمان امور مالیاتی خواهند شد و با یک تصمیم مالیات آنها تعیین میشود.
ممبینی اظهار کرد: بنابر دستورالعملی که صادر شده است تمامی مودیان صنفی اعم از گروه سوم و دوم در صورتی که میزان فروش آنها زیر سقف تعیین شده باشد، میتوانند بنابر تبصره ماده 100 نسبت به تعیین مالیات خود اقدام کنند. افرادی که مالیات آنها در سال 97 از صفر تا 2.5 میلیون تومان بوده، هیچ افزایشی نخواهند داشت و همان مقدار مالیات برای سال 98 ایشان تعیین میشود.
افرادی که مالیات آنها در سال 97 از 2.5 میلیون تومان تا 5 میلیون تومان بوده نیز 4 درصد افزایش داشته، افرادی که بین 5 میلیون تا 10 میلیون تومان بوده با 8 درصد افزایش و افرادی که بیش از 10 میلیون تومان مالیات 97 داشتهاند میتوانند با افزایش 12 درصدی نسبت به سال 97 مالیات خود را تعیین کنند.
وی تصریح کرد: ضرایبی که تعیین شده، نسبت به سال قبل از کاهشی برخوردار است که با توجه به رکود و سایر مشکلاتی که در سال 98 اتفاق افتاد در مذاکرات اتاق اصناف ایران و سازمان امور مالیاتی مورد تاکید قرار گرفت.
ممبینی تاکید کرد: مودیانی که مایل نیستند از تبصره ماده 100 استفاده کنند، میتوانند در اجرای ماده ۹۷ قانون اظهارنامه خود را تسلیم کنند.
همچنین مودیانی که پیش از این، اظهارنامه خود را به سازمان امور مالیاتی دادهاند نگران نباشند. ایشان چنانچه مایل هستند در اجرای تبصره ماده 100 تعیین مالیات شوند، اقدام اخیرشان ملاک خواهد بود. این امر در دستورالعمل ابلاغ شده به صراحت قید شده است.
رئیس اتاق اصناف ایران از روسای اتاقها و اتحادیهها خواست به سرعت توافق فوق را به اطلاع مودیان صنفی برسانند تا این افراد از امکان ایجاد شده (در صورتی که برایشان مناسب است) استفاده کنند.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه
مطالب مرتبط
- پایان مردادماه، آخرین مهلت بهرهمندی از مالیات مقطوع برای مشاغل
- سهم استان تهران از مالیات امسال 100 هزار میلیارد تومان است
- کدام مشاغل از افزایش مالیات معاف شدند +بخشنامه
- بخشنامه جدید سازمان امور مالیاتی برای صادرکنندگان/ دو راهکار برای رفع تعهد ارزی صادرکنندگان
- سرجمع تراکنش های شما در اختیار سازمان امور مالیاتیست
- لایحه مالیات بر ارزش افزوده اصلاح شد