wikiplast.ir
بخشنامه جدید سازمان امور مالیاتی برای صادرکنندگان/ دو راهکار برای رفع تعهد ارزی صادرکنندگان
به گزارش ویکی پلاست به نقل از اکسپورتنا، در این بخشنامه امده است که ورود ارز به صورت اسکناس به داخل کشور بدون محدودیت مطابق با ضوابط و مقررات بانک مرکزی ایران و مقررات مبارزه با پولشویی، توسط اشخاص حقیقی و حقوقی مجاز بوده و همچنین وارد فلزات گرانبها (طلا، نقره و پلاتین) به صورت خام طبق ضوابط بانک مرکزی ایران از کلیه حقوق، عوارض قانونی و مالیات بر ارزش افزوده معاف است و صادرکنندگانی که بدین شیوه نسبت به رفع تعهد ارزی خود اقدام کنند، در صورت اعلام آن توسط بانک مرکزی به سازمان امور مالیاتی کشور از استرداد مالیات و عوارض ارزش افزوده و همچنین نرخ صفر و معافیت های مالیاتی بهره مند می شوند.
متن کامل بخشنامه به شرح زیر است:
به پیوست تصویر نامه شماره 28715 مورخ 1399/03/21 رئیس جمهور محترم عنوان وزیر محترم امور اقتصاد و دارایی، متضمن ابلاغ حکم بند 4 مصوبات پنجاهمین جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی مورخ 1399/03/03 که به تایید مقام معظم رهبری رسیده است و مقرر میدارد؛ ورود ارز به صورت اسکناس به داخل کشور بدون محدودیت مطابق با ضوابط و مقررات بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و مقررات مبارزه با پولشویی، توسط اشخاص حقیقی و حقوقی مجاز است. وارد فلزات گرانبها (طلا، نقره و پلاتین) به صورت خام طبق ضوابط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از کلیه حقوق، عوارض قانونی و مالیات بر ارزش افزوده معاف است. مدت اعتبار این مصوبه تا پایان سال 1399 خواهد بود. بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است، گزارش اقدامات و پیشرفت کار را هر سه ماه یکبار به دبیرخانه شورای عالی هماهنگی اقتصادی ارائه نماید. جهت اجرا ارسال می شود.
بر این اساس صادرکنندگانی که بدین شیوه نسبت به رفع تعهد ارزی خود اقدام نمایند، در صورت اعلام درصد رفع تعهد ارزی این دسته از صادرکنندگان توسط بانک مرکزی به سازمان امور مالیاتی کشور، در راستای دستورالعمل مربوط به اجرای جزء (1) بند (ک) تبصره (6 ) قانون بودجه سال 1399 کل کشور به شماره 200/99/503 مورخ 1399/02/09 مبنای عمل ماموران مالیاتی در رابطه با پذیرش و یا عدم پذیرش اعتبار مالیاتی، تهاتر و استرداد مالیات و عوارض ارزش افزوده و همچنین نرخ صفر و معافیت های مالیاتی قرار خواهد گرفت.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
اولا بانک مرکزی در شیوه نامه سال 99 رفع تعهد ارزی اش حداکثر 20 درصد اجازه ورود اسکناس داده بنابراین شرط موصوف برای کسی که 100 درصد اسکناس وارد کند هرگز محقق نخواهد شد و لذا بخشنامه فوق کلا بی فایده است.
ثانیا با فرض اینکه بانک مرکزی آن نوع رفع تعهد را بپذیرد، با توجه به اینکه اساسا ملاک "پذیرش و یا عدم پذیرش اعتبار مالیاتی، تهاتر و استرداد مالیات و عوارض ارزش افزوده و همچنین نرخ صفر و معافیت های مالیاتی" از پیش از صدور بخشنامه فوق ، اعلام رفع تعهد ارزی توسط بانک مرکزی بوده،لذا این بخشنامه صرفا به تکرار مقررات قبلی پرداخته و فی نفسه بلا فایده است.
یعنی بخشنامه ای صادر شده که کلا فایده ای برایش متصور نمی شود بود! اگر نظر بنده اشتباه است لطفا کسی توضیحی بدهد و بنده را از گمراهی برهاند. ارسال پاسخ
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه
مطالب مرتبط
- دیوان محاسبات به بررسی تراکنش های بانکی ورود کرد
- مهلت ثبت مشکلات رفع تعهد ارزی واحدهای تولیدی تعیین شد/ 10 آبان آخرین فرصت
- اعلام جزییات مجازات گمرکی برای عدم رفع تعهد ارزی/ اسامی متخلفان بصورت محرمانه به گمرک ارایه شد
- بخشنامه سازمان امور مالیاتی در مورد صدور و تایید صورتحساب در سامانه ثامن
- اظهارنامه های صادقانه و واقعیت، بدون رسیدگی پذیرفته میشود
- سهم استان تهران از مالیات امسال 100 هزار میلیارد تومان است
- جزئیات جایزه خوش حسابی پرداخت مالیات پیش از سررسید+سند
- تصمیمات جدید سازمان توسعه تجارت برای صادرکنندگانی که درصد رفع تعهد ارزی آنها کمتر از 70 درصد است
- افزایش 12 درصدی مالیات صنوف
- کدام مشاغل از افزایش مالیات معاف شدند +بخشنامه