یکشنبه ۲ دى ۱۴۰۳

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

9 کلمه‌ای که نباید در مذاکرات حقوق و دستمزد گفته شود
وقتی در موقعیت مصاحبه با کارفرمای جدید برای تعیین حقوق و دستمزد هستیم یا می‌خواهیم حقوق فعلی‌مان را افزایش دهیم، باید از بیان برخی کلمات اجتناب کنیم. زیرا به ضررمان تمام می‌شود و بعدا از گفتن آنها پشیمان خواهیم شد.

مذاکره در مورد حقوق و دستمزد از مهم‌ترین موارد در انتخاب شغل است. در این زمان باید از گفتن برخی کلمات اجتناب کنیم. جاش دودی، نویسنده کتاب مذاکرات حقوقی بی پروا، در مورد نحوه انجام مذاکرات حقوق و دستمزد پیشنهادات خوبی دارد. او می‌گوید:

مذاکره‌ی حقوقی نوعی همکاری است و یک عنصر مهم برای داشتن همکاری و ارتباط ایده‌آل محسوب می‌شود.

نحوه‌ی تعامل شما برای جلوگیری از ابهام و سوءتفاهم مساله‌ی بسیار مهمی است و می تواند روند مذاکره را کند یا تند کند.

جاش دودی، نویسنده و کارآفرین بزرگی است که به مردم برای دست‌یابی به درآمد بیشتر کمک می‌کند. افراد می‌توانند با راهکارهای ساده‌ای که او ارائه می‌دهد، به درآمد بیشتری برسند.

کتاب «مذاکره حقوقی بی‌پروا»، به افراد جویای شغل کمک می‌کند در مصاحبه‌های شغلی و مذاکرت حقوق و دستمزد موفق شوند.

دودی از حرف‌هایی که باید در مذاکرات حقوق و دستمزد گفته شود چیزی نمی‌گوید، اما درمورد ممنوعیت‌هایی حرف می‌زند که برای از دست ندادن حقوق خود باید از گفتن آنها خودداری کرد.

در ادامه به 9 موردی که نباید در مذاکرات حقوق و دستمزد خود حرفی از آنها به میان بیاورید، اشاره می‌کنیم:

1. «در حال حاضر» یعنی «من در حال حاضر هستم...»

معمولا استخدام‌کنندگان و کارفرمان از داوطلبان جویای شغل می‌پرسند: «شما در حال حاضر چقدر حقوق می‌گیرید؟ یا انتظار دریافت چه حقوقی را دارید؟» شما باید حواستان به این مورد باشد و به خاطر آن، کار موردنظرتان را از دست ندهید.

دودی می‌گوید:

از نظر من این سوال، سوال حقوقی خطرناکی است و فریبکاری در آن نهفته است. زیرا در همان ابتدای روند مصاحبه پرسیده می‌شود.

خیلی از داوطلبان چنین سوالی را جزئی از فرآیند مذاکره حقوق و دستمزد نمی‌دانند، اما این سوال بخشی از مذاکره است.

پاسخ به این سوال استخدام‌کننده با استفاده از اعداد، می‌تواند بحث درمورد حقوق در مذاکرات بعدی را سخت‌تر کند. زیرا ممکن است فرد به همان حقوق اعلام شده محدود شود.

وقتی مصاحبه شونده حقوق و دستمزد موردنظرش را فاش می‌کند، پیشنهاد داده شده بسیار نزدیک به این مبلغ خواهد بود.

در حالیکه ممکن است شرکت حقوق و دستمزد بیشتری را مدنظر داشته باشد. پس پاسخ دادن به این سوال، برای داوطلب سخت و زیان‌بار خواهد بود.

2. «موردنظر» یعنی «حقوق موردنظر من ...»

هیچ‌وقت حقوق و دستمزد فعلی خود را فاش نکنید. به گفته‌ی دودی:

این اشتباه بسیار ساده‌لوحانه‌ای است و شرایط تعیین دستمزد و حقوق را برایتان سخت می‌کند. بهترین کار، بررسی مزایا برای جبران کمبودهای حقوقی است.

اگر اعطای بیمه درمانی، مرخصی با حقوق، اضافه حقوق یا دیگر موارد از جمله این مزایا باشد، فرد می‌تواند وقتی تحت فشار قرار می‌گیرد، از آنها برای جبران خسارات وارده استفاده کند.  

به جای چنین عباراتی، از این عبارات استفاده کنید:

«من خیلی دوست ندارم حقوق و دستمزدم را اعلام کنم. ترجیح می‌دهم روی حقوقی که قرار است شرکت شما به من بدهد تمرکز کنم تا حقوقی که اکنون دریافت می‌کنم.

مبلغ خاصی برای دریافت حقوق مدنظر ندارم و شما خیلی بهتر می‌دانید توانایی‌ها و تجربیات من برای این شرکت چقدر ارزشمند است.»

3. متاسفم

بنا به توصیه‌های دودی:

تمایل طبیعی ما در مذاکره این است که واکنش‌های تند را در یک مکالمه سخت به حداقل برسانیم. بیان کلمه «متاسفم» در صحبت با مدیر و استخدام کننده این پیام را می‌دهد که تمایلی به فعالیت در این شرکت ندارید و مایل به عقب‌نشینی هستید. این کار اشتباه بزرگی است. پس هنگام مذاکره عذرخواهی نکنید.

4. نه

باید در مذاکره سعی کنید موقعیت خود را بهبود دهید و این کار را می‌توان با اجتناب از کلمات منفی و تمرکز روی کلمات مثبت انجام داد. پس به جای استفاده از «نه برای من هیچ فایده‌ای ندارد» (دو کلمه منفی) از «من راحت‌تر هستم اگر...» (جمله‌ی مثبت) استفاده کنید.

استفاده از کلمات منفی باعث کندشدن روند مذاکره می‌شود و حتی ممکن است موانعی برای همکاری ایجاد کند. شاید به سختی بتوانید از کلمات مثبت استفاده کنید، اما مطمئن باشید این کار نتیجه‌ی خوبی دارد و با اندکی تمرین می‌توان آن را انجام داد.

5. بله

معمولا این کلمه در هنگام مذاکره با استخدام کننده بیش از اندازه بیان می‌شود، دودی پیشنهاد می‌کند با احتیاط از این کلمه استفاده کنید.

شاید با پیشنهاد شغلی مواجه شوید که خیلی عالی به نظر می‌رسد و حتی بیشتر از توقع شما باشد. در این صورت غریزه شما، تمایل به پذیرفتن این پیشنهاد را دارد، زیرا خیلی خوب به نظر می‌رسد.

اما آیا این پیشنهاد واقعا خوب است؟

در این شرایط غرایز برای پذیرفتن این شغل شما را تحت فشار قرار می‌دهد. اما به جای کلمه‌ی «بله» سعی کنید پیشنهادی حقوقی تنظیم کنید و ببینید در این زمینه چقدر توانایی پیشرفت دارید.

با شنیدن «بله» به پیشنهاد خودتان، مذاکره را به اتمام برسانید. وقتی آنها به شما «بله» می‌گویند و با درخواست‌های شما موافقت می‌کنند، مذاکره را تمام کنید.

6. «بعدا» یعنی «من می‌توانم ‌بعد از اینکه شروع به کار کردم با شما معامله کنم»

دودی این چنین می‌گوید:

گاهی ممکن است تمایل داشته باشید بخش‌های سخت مذاکره را به بعد از استخدام موکول کنید. این اشتباه بسیار بزرگی است ، زیرا نشان می‌دهد در هنگام مذاکره توانایی کافی برای بهبود موقعیت خود را ندارید. باید برای بهبود شرایط خود تلاش کنید، حتی اگر احساس خوبی درمورد آن ندارید.

7. «سعی کردن» یعنی «آیا می‌توانیم سعی کنیم...؟»

دودی به این مساله توجه دارد که تلاش، کلمه‌ای منفعلانه است و باعث نادیده گرفتن مسائل زیادی خواهد شد. شاید گفتن اینکه «ما تلاش خواهیم کرد» خیلی راحت باشد و صداقت شما را نشان دهد، اما نباید چنین جمله‌ای را بیان کنید.

احتمالا مصاحبه‌کنندگان در پاسخ به درخواست حقوق شما چنین می‌گویند: «ما تلاش خود را کردیم اما این کار انجام نشد». پس از آنها نخواهید برای انجام کاری تلاش کنند. بهتر است از کلمات مثبت بیشتری استفاده کنید، مانند «من اینطوری راحت‌تر هستم.»

8. «بیشتر» یعنی «من بیشتر می‌خواهم ...»

کلمه‌ی بیشتر یک کلمه شمارشی است. زیرا شما صحبت می‌کنید تا دستمزد بیشتری بگیرید. با این حال در مذاکرات موفقیت آمیز، به وفور از آن استفاده می‌شود.

به جای استفاده از این جمله، روی حقوق بیشتر یا مرخصی بیشتر تمرکز کنید و وقت خود را روی یک مورد خاص نگذارید. در هنگام مذاکره با استخدام کننده، خیال پردازی نکنید. هیچ وقت این سوال که «چه حقوقی مدنظرتان است» را با اعداد فرضی و تخیلی پاسخ ندهید.

9. «می‌خواهم»

جمله‌ی «من می‌خواهم» ممکن است مذاکرات را به شکل نامطلوبی جلو ببرد. به کاربردن این کلمه می‌تواند اساس مذاکره برای دریافت حقوق بیشتر یا داشتن شایستگی لازم برای گرفتن حقوق بیشتر را نابود کند. در مذاکره با استخدام کننده از اسناد استفاده کنید و مذاکره‌ای قانع‌کننده داشته باشید.

با ارائه‌ی فرم حقوقی و مزایای شخصی خود شروع کنید و ارزش خود را بدانید. حقوق پایه‌تان را مطابق با قوانین کاری تعیین کنید.

دودی در ادامه اینطور می‌گوید:

شما نه‌تنها در موارد مهم بلکه درباره هر آنچه که می‌خواهید، اجازه‌ی صحبت کردن دارید. می‌توانید درباره وظایف و اهداف شرکت و هرآنچه درمورد شرکت نمی‌دانید حرف بزنید

روی نیازهای شرکت و کارهایی که می‌توانید به آن کمک کنید تمرکز کنید تا آنها به طور واضح ارزش شما را درک کنند و برای جبران کمبود دستمزدتان کاری انجام دهند.

منبع: یوکن

 


ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
 

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 87%

تبلیغات در ویکی پلاست

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
کامپاند پلی‌کربنات: نسوز، الیاف دار، رنگی، سفارشی و ... قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟