چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳

نمایشگاه پلاستیک | استانبول تویاپ ترکیه

زرین نپتا

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

اشتباهاتی که مدیران مرتکب می‌شوند و انگیزه‌ی کارمندان را از بین می‌برند!
انگیزه بخشی به کارمندان از وظایف اصلی مدیران است که در نهایت باعث موفقیت سازمان می‌شود. بیشتر مدیران توجهی به این مساله نمی‌کنند، اما حقیقت این است که بی‌انگیزگی کارمندان باعث می شود کسب و کار آنها در باتلاق بیفتد.

تقویت انگیزه ی کارمندان به آنها کمک می‌کند همیشه خودآموز باشند و در مسیر پیشرفت قرار بگیرند. چنین رویکردی باعث ایجاد فضایی مستعد خواهد شد و نتایج فوق العاده‌ای به بار می آورد.

داشتن تیم کاری قوی و باانگیزه کار چندان سختی نیست؛ اما بیشتر مدیران به خاطر اشتباهات زیر، روحیه‌ی کارمندانشان را از بین می‌برند.

1. دخالت زیاد در کار کارمندان

وقتی برای پیشرفت و تقویت کارمندان مسئولیتی به آنها می‌دهید، باید اجازه دهید با روشی که خودشان دوست دارند عمل کنند.

این اطمینان را در مدیران میان رده به‌وجود آورید که در صورت مواجهه با هر مشکلی می‌توانند از دیگران کمک بگیرند و این کار هیچ خدشه‌ای به اعتماد شما و توانمندی آنها وارد نخواهد کرد.

اکثر مدیران بیش از اندازه در جزئیات دخالت می‌کنند. آنها اغلب مسئولیت‌های سازنده را به اعضای تیم‌شان محول می‌کنند؛ اما هیچ تمایلی به واگذار کردن اختیارات ندارند.

همیشه کارمندان‌شان را زیرنظر می‌گیرند و در انجام کارها دخالت می‌کنند. با دخالت‌های بیش از حد اختیار عمل کارمندان گرفته و در نهایت عملکردشان تضعیف می‌شود و نتیجه‌ای جز ناامیدی و بی‌انگیزگی هم حاصل نمی‌‌شود.

2. سرزنش کردن بیش از اندازه

هیچ چیز همانند سرزنش بی‌مورد، انگیزه و توانمندی اعضای تیم را از بین نمی‌برد. برخی مدیران ادعای دادن اختیار کامل به اعضای تیم‌شان را دارند اما با کوچک‌ترین اشتباه آنها از کوره در می‌روند و کارمندان را سخت جریمه می کنند.

مدیران باید روحیه حمایتگری داشته باشند و در مقابل اشتباهات به عنوان روندی از پیشرفت، انعطاف‌پذیری نشان دهند. البته منظورمان این نیست که چشم خود را روی اشتباهات و عملکرد ضعیف کارمندان ببندند، بلکه باید به این درک برسند که اشتباه خصوصا در اجرای وظایف سخت اجتناب‌ناپذیر است.

اگر بیش از حد از اعضای تیم انتقاد شود، در نهایت تصمیم‌گیرنده یک نفر خواهد بود و هیچ استفاده‌ای از خلاقیت و ابتکار عمل دیگران نخواهد شد.

گوردون ترگولد، مشاور مدیریت منابع انسانی می گوید: «من در دوره‌ای کنار مدیری کار می کردم که برای کوچکترین اشتباهات هم مرا سرزنش می‌کرد و بعد از آن افسوس می‌خورد که چرا کسی برای پذیرفتن مسئولیت‌های کوچک داوطلب نمی‌شود.

او به این مساله توجه نداشت که خودش چنین وضعیتی را به‌وجود آورده است. با سرزنش بی‌مورد کارمندان، آنها هیچ تمایلی به پیشرفت نخواهند داشت و اهمیتی هم به ابتکار عمل نمی‌دهند و این امر درنهایت باعث ایجاد رکود در تیم خواهد شد.»

3. در نظر نگرفتن پاداش خوب برای کارمندان

وقتی کارمندان در انجام وظایف‌شان موفقیتی به دست می‌آورند، باید به خاطر منافعی که برای شرکت به دست آورده‌اند، مورد تقدیر و قدردانی قرار بگیرند.

با اینکار رضایت و خوشحالی بر چهره‌شان می آوریم که در نهایت باعث می‌شود افراد مستعد دیگر هم برای ملحق شدن به تیم کاری ابراز علاقه کنند.

وقتی منافع مان را با کارمندان مشترک بدانیم اما در اعطای پاداش اقدامی نکنیم، انگیزه‌ی کارمندان به سرعت نابود از بین می‌رود و دیگر با چنین دستاوردهای مواجه نخواهیم شد. البته پاداش ندادن به اندازه‌ی سرزنش کردن مضر نیست؛ اما نبود آن تأثیری منفی بر انگیزه‌ی کارمندان می‌گذارد.

برای ایجاد محیط قابل رشد باید به کارمندان آزادی عمل بدهید. انعطاف‌پذیر باشید و نقش حمایتی خود را حفظ کنید و برای ابتکار عمل آنها نیز پاداش‌های خوبی در نظر بگیرید.

منبع: یوکن

 


ویکی پلاست | توسعه ارتباطات، افزایش اطلاعات

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 67%

تبلیغات در ویکی پلاست

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟