یکشنبه ۲ دى ۱۴۰۳

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

اتصال سامانه گمرک به سامانه جامع تجارت تا پایان سال
رئیس ستاد مرکزی مبارزه باقاچاق کالا و ارز با بیان اینکه اتصال سامانه گمرکی به سامانه جامع تجارت تاپایان سال انجام می‌شود، گفت:۶۰ درصد از کار انجام شده و مابقی نیز تاپایان سال انجام خواهد شد.

به گزارش ویکی پلاست به نقل از مهر، علی مؤیدی خرم آبادی عصر امروز در نشست خبری با بیان اینکه شفاف‌سازی اقدامات همه دستگاه‌های عضو ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در اولویت کاری ما است، اظهار داشت: ستاد هیچ‌گاه متوسل به مچ‌گیری یا به چالش کشاندن دستگاه‌ها نمی‌شود بلکه در راستای مطالبات مردم، دولت و مقام معظم رهبری به دنبال یک شفاف‌سازی درست و قابل قبول است.

وی افزود: هیچ ابایی در معرفی کردن دستگاه‌های خاطی نداریم و تا پایان سال گزارشی از تمام دستگاه‌ها حتی دستگاه‌های امنیتی و انتظامی به اطلاع مردم خواهیم رساند؛ قرار نیست با کسی تعارفی داشته باشیم و واقعیات را به مردم نگوییم.

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در پاسخ به سؤال خبرنگار مهر در خصوص علت عدم اتصال سامانه امور گمرکی به سامانه جامع تجارت گفت: ستاد در این زمینه تدابیری را اندیشیده، برنامه‌هایی را تدوین کرده است و تلاش دارد تا پایان سال این مسئله را به سرانجام برساند.

مؤیدی با بیان اینکه اتصال سامانه امور گمرکی به سامانه جامع تجارت، مطالبه رئیس‌جمهور است، اظهار داشت: اوایل هفته جاری با دستگاه‌های مرتبط با وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت صمت جلسه داشتیم و برای پیشرفت کار، مهلتی را تعیین کردیم.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه اراده دولت و تمام قوا به تحقق این برنامه است، تا پایان سال عملیاتی خواهد شد.

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: مسائلی همچون ایرادات فنی، ارتباطی، اعتبار و منابع، منجر به عدم اتصال این دو سامانه بوده است اما تاکنون حدود ۶۰ درصد از کار جلو رفته و مابقی نیز تا پایان سال به سرانجام می‌رسد.

افزایش ۶۲درصدی کشفیات سوخت

مؤیدی در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار مهر در رابطه با قاچاق سوخت افزود: در بحث سوخت، اقدامات بسیاری انجام شده است. کشور ما بزرگ است و کشورهای همجوار ما عطش زیادی نسبت به پایین بودن قیمت سوخت در ایران دارند و تلاش می‌کنند تا از این مسئله نهایت استفاده را ببرند.

وی اظهار داشت: اگر امروز می‌گوییم که شاهد قاچاق ۱۰ میلیون لیتر سوخت به صورت روزانه از کشور هستیم، باید بدانیم که اگر اقداماتی که تاکنون انجام شده، انجام نشده بود، قطعاً این رقم بسیار بالاتر بود.

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز به کشفیات سوخت در سال جاری اشاره کرد و گفت: طی سال جاری در بخش کشفیات سوخت ۶۲ درصد افزایش داشتیم اما به هر حال نباید به این میزان از تلاش قانع باشیم.

مؤیدی با بیان اینکه سوخت امانت مردم است، افزود: باید تمام تمهیدات در جهت صیانت و حفاظت از این سرمایه از نقطه تولید تا نقطه عرضه و مصرف انجام شود. این تمهیدات با توجه خاص دولت در حوزه‌های مختلف شروع شده و هر روز بیشتر نیز می‌شود اما با توجه به اینکه سوخت کالایی است که باید در سطح جامعه توزیع شود، در مسیر دچار انحراف می‌شود.

وی تصریح کرد: قاچاق سوخت فقط در نقطه صفر مرزی نیست و قطعاً از نقطه‌ای از درون کشور انتقال می‌یابد. باید مباحث کنترلی، حفاظتی و امنیتی را برای عدم انحراف در این سرمایه ملی ایجاد کنیم؛ البته حدود ۷۰ درصد این تمهیدات صورت گرفته اما هنوز ۳۰ درصد باقی مانده است.

تعیین تکلیف خودروهای قاچاق به زودی

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار مهر در خصوص خودروهای قاچاق اظهار داشت: پرونده خودروهای قاچاق در اختیار قوه قضائیه قرار دارد و آماری که از سوی دادستان ارائه شده، آمار جدیدی است. پرونده خودروها با دقت دستگاه‌های قضایی به زودی به سرانجام می‌رسد.

مؤیدی افزود: اگر واقعاً دستی از ساختار دولتی به مسئله قاچاق خودرو یا هر کالای دیگری وصل باشد، قطعاً معرفی می‌کنیم.

پلمپ مراکز فروش برندهای غیرمجاز پوشاک

وی همچنین در خصوص مقابله با برندهای غیرمجاز پوشاک گفت: در دی ماه با هماهنگی همه دستگاه‌ها، بحث برخورد با برندهای غیرمجاز فعال در کشور را آغاز می‌کنیم البته قبل از آن، به یکایک آنها هشدار داده‌ایم.

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه برخورد با برند قاچاق جزو مطالبات مردم است، تأکید کرد: این موضوع باید در سال ۹۵ پیگیری می‌شد اما متأسفانه مورد توجه قرار نگرفت. ۱۰۰ نقطه در شهر تهران را شناسایی کرده‌ایم که در دی ماه تابلوی آنها را پایین می‌آوریم.

مؤیدی به پرونده‌های قاچاق نیز اشاره کرد و افزود: طی هشت ماهه سال جاری ۹۸ هزار و ۷۷۶ پرونده در سطح کشور از قاچاقچیان تشکیل شده که افزایش ۲۱ درصدی داشته است.

وی با بیان اینکه کشفیات فرآورده‌های نفتی ۶۲ درصد افزایش داشته است، گفت: خودرو، لوازم خانگی، لوازم آرایشی و بهداشتی، لوازم یدکی خودرو، پارچه، تجهیزات رایانه‌ای و کود شیمیایی در رده‌های بعدی کشفیات قرار دارند.

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز به حجم کشفیات قاچاق خروجی نیز اشاره کرد و اظهار داشت: به لحاظ شرایط اقتصادی، حجم کشفیات قاچاق خروجی نسبت به هشت ماهه سال گذشته ۳۷ برابر افزایش را نشان می‌دهد.

وزارت بهداشت همکاری زیادی نمی کند

مؤیدی در پاسخ به سؤال خبرنگار مهر در خصوص دستگاه‌هایی که با ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز همکاری نمی‌کنند، گفت: وزارت بهداشت در حوزه کالاهای سلامت‌محور همکاری چندانی با ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ندارد. انتظار این است که این وزارتخانه بیشتر از این در این حوزه گام بردارد.

وی افزود: سلامت مردم به جهت بی‌توجهی بخشی از سازمان‌هایی که متولی هستند، به خطر می‌افتد بنابراین انتظار داریم حوزه‌های مرتبط با سلامت مردم، بیشتر از این با ما همکاری داشته باشند.

رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز ادامه داد: در حال حاضر همکاری وجود دارد اما زیاد نیست و ما از این نهاد گله داریم چرا که این نهاد باید بیشتر از این با ستاد همکاری داشته باشد.

مؤیدی خاطرنشان کرد: همچنین در حوزه مربوط به انبارها، بیمه‌ها کمترین همکاری را با ما داشته‌اند اما با توجه به پیگیری‌های انجام شده، تا پایان سال به شرایط قابل قبولی خواهند رسید.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 0%

تبلیغات در ویکی پلاست

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
کامپاند پلی‌کربنات: نسوز، الیاف دار، رنگی، سفارشی و ... قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟