به گزارش ویکی پلاست به نقل از پیوست؛ در ادامه بررسی لایحه «پایانههای فروشگاهی و سامانه مؤدیان» در صحن علنی امروز (۲۷ آذر) مجلس ۳ ماده دیگر مورد بررسی قرار گرفت.
براساس ماده ۱۰ این لایحه، اشخاص مشمول مکلف هستند شماره حساب یا حسابهای بانکی و شناسه یکتای دستگاههای کارتخوان بانکی (pos) یا درگاههای پرداخت الکترونیکی مورد استفاده برای فعالیت شغلی خود را به سازمان امور مالیاتی اعلام کنند.
در تبصره این ماده آمده است: اگر اشخاص مشمول، قصد استفاده از حساب بانکی یا دستگاه کارتخوان بانکی (pos) یا درگاههای پرداخت الکترونیکی جدید را دارند، باید اطلاعاتشان را از طریق کارپوشه خود در سامانه مودیان به سازمان مالیاتی اعلام کنند.
در این لایحه وظایفی برای بانک مرکزی در نظر گرفته شده است. براساس ماده ۱۱ پس از گذشت یک سال از لازمالاجرا شدن این قانون، بانک مرکزی مکلف است با همکاری سازمان مالیاتی نسبت به ساماندهی دستگاههای کارتخوان بانکی (pos) یا درگاههای پرداخت الکترونیکی اقدام کند و با ایجاد تناظر بین آنها با مجوز فعالیت و شماره اقتصادی بنگاههای اقتصادی، به هریک از پایانههای فروش شناسه یکتا اختصاص داده شود.
طبق این ماده بانک مرکزی باید امکان دسترسی سازمان مالیاتی را به اطلاعات درگاههای پرداخت و تراکنشهای شبکههای پرداخت بانکی رسمی فراهم کند.
براساس تبصره این ماده نیز اگر پس از گذشت زمان مذکور دستگاههای کارتخوان بانکی (pos) یا درگاههای پرداخت الکترونیکی توسط سازمان امور مالیاتی سازماندهی نشوند، اجازه اتصال به شبکه پرداخت بانکی کشور را ندارند. بانک مرکزی و حسب مورد کلیه بانکها و ارائه دهندگان خدمت پرداخت نیز موظف هستند مشخصات بهرهبرداران کلیه دستگاههای کارتخوان بانکی (pos) و پایانههای پرداخت الکترونیکی را به سازمان مالیاتی کشور اعلام کنند. تخلف از این حکم موجب مجازات درجه شش میشود.
در جلسه امروز همچنین ماده ۴ این لایحه به تصویب رسید. در این ماده شرایط مراجعه مأموران مالیاتی به محل فعالیت مودی مشخص شده است.
براین اساس مأموران مالیاتی، جز در مواردی که مودی از ثبت نام در سامانه امتناع کرده یا به ترتیبی که در ماده (۹) ذکر شده، اثبات شود که در ثبت معاملات خود در سامانه مودیان تخلف کرده است، حق مراجعه به محل فعالیت مودی و مطالبه دفاتر، اسناد و مدارک وی و رسیدگی به آنها را ندارند.
طبق ماده ۹ «در صورتی که مؤدی برخی از فعالیتها یا معاملات خود را کتمان نموده، یا از صدور صورتحسابهای خود از طریق سامانه مؤدیان خودداری کرده، سازمان امورمالیاتی موظف است موارد تخلف مؤدی را از طریق سامانه مؤدیان به اطلاع وی برساند.در صورتی که مؤدی موارد مزبور را پذیرفته و آن ها در کارپوشه خود در سامانه مؤدیان ثبت یا اصلاح کند، صرفا مشمول مجازاتهای موضوع ماده (۲۲) این قانون خواهد شد.»
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه
مطالب مرتبط
- امکان عضویت مؤدیان در سامانه ملی مؤدیان مالیاتی فراهم شد
- بانک مرکزی مامور نظارت بر تراکنشهای بانکی شد/ ارسال اطلاعات در هر فصل به سازمان مالیاتی
- طراحی سازوکار جدید مالیاتی/ راهکار جدید مقابله با فرار مالیاتی
- مجلس مشوق جدید مالیاتی تصویب کرد
- مهلت ارائه اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده فصل پائیز تا ۱۵ دیماه
- تفاوت حسابرسی مالی و حسابرسی مالیاتی
- مقررات مالیاتی خدمات پس از فروش ابلاغ شد
- نحوه رسیدگی به پرونده های مالیاتی دارندگان کارتهای بازرگانی اعلام شد
- ۷ تحول جدید مالیاتی