به گزارش ویکی پلاست، «بهزاد محمدی» روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از صنعت پتروشیمی خمین در گفت وگو با ایرنا، افزود: هشت میلیارد دلار از اهداف برنامه هدفگذاری شده کشور با صادرات 14 میلیون تن محموله های پتروشیمی در هشت ماه امسال محقق شده است.
وی اظهارداشت: عمده مقاصد هدف صادراتی محصولات پتروشیمی ایران را کشورهای آسیای شرقی و بخشی از کشورهای اروپایی شامل می شوند.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی بیان کرد: 36 میلیون و 700 هزار محصولات پتروشیمی در هشت ماه امسال در مجتمع های پتروشیمی کشور تولید شده است.
محمدی اظهارداشت: با وجود تحریم های بین المللی علیه ایران صنعت پتروشیمی کشور وضعیت خوبی دارد و طبق روال گذشته برنامه های صادراتی خود را پیش می برد.
وی ادامه داد: تحریم صنعت پتروشیمی به سادگی امکان پذیر نیست و متقاضی برای خرید محصولات پتروشیمی ایران با توجه به تنوع محصولات تولیدی رو به افزایش است.
معاون وزیر نفت توضیح داد: عمده صادرات محصولات پتروشیمی از تولیدات مجتمع های پتروشیمی ماهشهر و عسلویه است و این مجتمع ها همراه با سایر مناطق به عنوان بزرگترین تامین کننده ارز غیرنفتی کشورمحسوب می شوند.
محمدی در خصوص تامین خوراک پتروشیمی خمین، افزود: شاکله این طرح مهم بر اساس خوراکی که از پالایشگاه شازند و اصفهان دریافت می کند ریخته شده و تلاش بر این است که در سایه حمایت جدی خوراک این واحد به موقع تامین شود.
مدیر عامل شرکت دی آریا پلیمر خمین نیز در این بازدید گفت: عملیات اجرایی پتروشیمی خمین از سال 96 با اخذ مجوزهای لازم زیست محیطی آغاز شد و از نیمه پارسال نصب تجهیزات با خرید از کشور نروژ کلید خورده است.
«حمید کبیر جباری» ادامه داد: 80 درصد تجهیزات مورد نیاز این واحد صنعتی خریداری و بقیه نیز پیش پرداخت خرید شده است و به زودی وارد کشور می شود.
وی ادامه داد: صنعت پتروشیمی خمین بر اساس تامین خوراک هفت هزار بشکه پروپیلن طراحی و سرمایه گذاری شده و ظرفیت تولید سالانه این مجتمع پتروشیمی 300 هزار تن پلی پروپیلن است که تولید اولیه آن 180 هزار تن در سال برآورد شده است.
مدیر عامل شرکت دی آریا پلیمر خمین گفت: خوراک پتروشیمی خمین طبق برنامه از پالایشگاه های شازند و اصفهان تامین می شود و پلی پروپیلن تولید شده این مجتمع در تولید الیاف، مواد اولیه قطعات خودرو، کیسه های پلاستیکی، موکت، فرش ماشینی مورد استفاده قرار می گیرد.
وی ادامه داد: با آغاز به کار این پتروشیمی 320 فرصت شغلی مستقیم و سه هزارشغل غیر مستقیم ایجاد می شود.
مدیر عامل شرکت دی آریا پلیمر خمین گفت: برای این طرح صنعتی یکهزار و 700 میلیارد ریال هزینه شده و بهره برداری اولیه آن 6 هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری نیاز دارد.
صنعت پتروشیمی خمین در شهرک صنعتی خمین در هشت کیلومتری جاده خمین - اراک در حال ساخت است.
شهرستان خمین از توابع استان مرکزی دارای 105 هزار نفر است که این شهرستان بالاترین نرخ بیکاری را در سطح استان دارد.
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه
مطالب مرتبط
- سقوط قیمت ها به کمترین میزان در ده سال گذشته در اثر جنگهای تجاری و بحران ارز
- پتروشیمی جم به وزارت نفت واگذار می شود
- نرخ ارز آزاد و ثانویه در حال یکی شدن است
- احتمال لغو واگذاری پتروشیمی بیستون در گام آخر
- عرضه های محصولات پتروشیمی در بورس کالا؛ سه شنبه 20 آذر 1397
- آمار معاملات محصولات پتروشیمی در بورس کالا؛ دوشنبه 19 آذر 1397
- عرضه های محصولات پتروشیمی در بورس کالا؛ دوشنبه 19 آذر 1397
- پازل تهران-پکن-واشنگتن در حوزه پتروشیمی