به گزارش ویکی پلاست به نقل از ایبنا، شاخص قیمت کل برای خانوارهای شهری کشور در آبان ماه ١٣٩٧ به عدد ١٤٧,٣ رسید که نسبت به ماه قبل ٢.٦ درصد افزایش نشان می دهد. درصد تغییر شاخص کل نسبت به ماه مشابه سال قبل ٣٤.٥ درصد است که نسبت به ماه قبل (٣٢.٤ درصد) ٢.١ واحد درصد افزایش داشته است.
افزایش نرخ تورم خانوارهای کشور
در آبان ماه ١٣٩٧ عدد شاخص کل (١٠٠=١٣٩٥) به ١٤٧,٨ رسید که نسبت به ماه قبل ٢.٦ درصد افزایش نشان می دهد. در این ماه درصد تغییر شاخص کل نسبت به ماه مشابه سال قبل ٣٤,٩ درصد می باشد؛ یعنی خانوارهای کشور به طور میانگین ٣٤,٩ درصد بیشتر از آبان ١٣٩٦ برای خرید یک «مجموعه کالا و خدمات یکسان» هزینه کردند که نسبت به این اطلاع در ماه قبل (٣٢,٨ درصد) ٢.١ واحد درصد افزایش یافته است. نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به آبان ماه ١٣٩٧ به ١٥.٦ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (١٣,٤ درصد) ٢.٢ واحد درصد افزایش نشان می دهد.
شاخص قیمت در گروه عمده «خوراکی ها، آشامیدنی ها و دخانیات» نسبت به ماه قبل ٤,١ درصد و در گروه عمده «کالاهای غیر خوراکی و خدمات» ٢.٠ درصد افزایش نشان می دهد. درصد تغییرات قیمت در ماه جاری نسبت به آبان ماه ١٣٩٦ برای این دو گروه به ترتیب ٥٠.٣ و ٢٩.٠ درصد است.
افزایش نرخ تورم خانوارهای شهری کشور
شاخص قیمت کل برای خانوارهای شهری کشور در آبان ماه ١٣٩٧ به عدد ١٤٧,٣ رسید که نسبت به ماه قبل ٢.٦ درصد افزایش نشان می دهد. درصد تغییر شاخص کل نسبت به ماه مشابه سال قبل ٣٤,٥ درصد است که نسبت به ماه قبل (٣٢,٤ درصد) ٢.١ واحد درصد افزایش داشته است.
افزایش نرخ تورم خانوارهای روستایی کشور
شاخص قیمت کل برای خانوارهای روستایی کشور در آبان ماه ١٣٩٧ به عدد ١٥٠,٨ رسید که نسبت به ماه قبل ٢.٧ درصد افزایش نشان می دهد. درصد تغییر شاخص کل نسبت به ماه مشابه سال قبل ٣٧,٣ درصد است که نسبت به ماه قبل (٣٥,٣ درصد) ٢.٠ واحد درصد افزایش داشته است.
تغییرات قیمت ها در ماه جاری
در ماه جاری اکثر بخش های زیر مجموعه شاخص کل با افزایش قیمت همراه بوده اند. در گروه عمده «خوراکی ها، آشامیدنی ها و دخانیات» بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل به ترتیب مربوط به گروه «گوشت» (انواع ماهی، گوشت گوسفند و گوشت گاو)، گروه «میوه و خشکبار» (پسته، مغز بادام، مغز گردو، موز)، گروه «شیر، پنیر و تخم مرغ» (شیر پاستوریزه، خامه پاستوریزه و پنیر پاستوریزه)، گروه «محصولات خوراکی طبقه بندی نشده در جای دیگر» (سس گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی)، گروه «آشامیدنی ها» (نوشابه گازدار) و گروه «نان و غلات» (انواع نان و رشته آش) می باشد. در گروه عمده «کالاهای غیر خوراکی و خدمات» گروه «مبلمان، لوازم خانگی و نگهداری معمول آنها» (انواع شوینده ها)، گروه «پوشاک و کفش» گروه «کالاها و خدمات متفرقه» (دستمال کاغذی و لوازم آرایشی و بهداشتی) بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته اند.
درصد تغییرات شاخص قیمت در دهک های هزینه ای کل کشور در ماه جاری
دامنه تغییرات نرخ تورم دوازده ماهه منتهی به آبان ماه ١٣٩٧ برای دهک های مختلف هزینه ای از ١٤,٨ درصد برای دهک اول تا ١٦.٨ درصد برای دهک دهم است.
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه
مطالب مرتبط
- موافقت ستاد تنظیم بازار با درج همزمان قیمت تولیدکننده و مصرفکننده به منزله حذف درج قیمت تولیدکننده نیست
- نرخ تورم تولیدکننده فصل زمستان ۴۷.۵ درصد شد
- جزییات تورم آبان ماه/ تورم اقلام قابل تجارت؛ ۲۶.۱ درصد + نمودار
- نرخ تورم دوباره دورقمی شد/ تغییرات ۳۱ ماهه نرخ تورم
- تورم تولیدکننده آبان ۲۶.۹ درصد شد
- نرخ تورم تولیدکننده تابستان، ۲۴.۲ درصد شد
- تورم تولیدکننده ۳۰.۱ درصد شد/ بیشترین رشد قیمت در بخش صنعت
- ترس از رکود تورمی در بازار پلیمرها
- نرخ تورم تولیدکننده افزایش یافت
- برنامه بانک مرکزی برای حل مشکل نقدینگی، تورم و اصلاح نظام بانکی