به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، در این نشست مسعود خوانساری، نایبرئیس اتاق ایران با اشاره به مطرح بودن موضوع رتبهبندی در بین شرکتها و واحدهای اقتصادی طی سالهای گذشته، اعطای مجوز به ۱۰ شرکت از سوی مرکز ملی رتبهبندی را اقدامی مهم ارزیابی کرد و گفت: خوشبختانه پس از مدتها تلاش و برنامهریزی برای ایجاد انسجام و یکپارچگی در این زمینه، موفق شدیم اولین مجوزها را ارائه دهیم و امیدوارم این روند همچنان ادامه داشته باشد.
وی افزود: البته در گذشته موضوع رتبهبندی توسط گروهی انجام میشد و تلاشهای خوبی هم صورت گرفت؛ اما لازم بود برای این کار سازوکار مشخصی طراحی شود و وحدت رویهای شکل بگیرد.
نایبرئیس اتاق ایران در ادامه از لزوم طراحی مکانیزمی برای تشویق شرکتها برای مشکلات در روند رتبهبندی سخن گفت و افزود: مشارکت شرکتها در روند رتبهبندی داوطلبانه بوده و الزام قانونی ندارد. بنابراین باید مکانیزمی طراحی کنیم تا براساس آن شرکتها برای حضور در روند رتبهبندی داوطلب شوند.
خوانساری سلامت کار و ارزیابی دقیق و جامع را هدف اصلی این کار دانست. در ادامه علیرضا اشرف، دبیرکل اتاق ایران تصریح کرد: سازمان برنامه مدتهاست که در بخش رتبهبندی فعال است؛ اما فقط معطوف به دولت است و از طرفی هر دستگاه بهصورت مجزا این کار را انجام میدهد. حال بخش خصوصی تصمیم گرفته انسجام لازم را در این حوزه ایجاد کند و باید نشان دهد که میتواند این کار را انجام دهد.
وی یادآور شد: نحوه نگاه و میزان دقت در این کار بسیار مهم است و باید مورد توجه شرکتهای دارای صلاحیت باشد.
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه