
به گزارش ویکی پلاست به نقل از تسنیم، این دیدار تجاری که آینده اقتصاد جهان به موفقیت آن بستگی دارد و نخستین دیدار حضوری میان مقامات چینی و آمریکایی از زمان آغاز جدی تنشهای تعرفهای در ماه مارس است، به گفته اسکات بسنت، وزیر خزانهداری آمریکا، احتمالا به توافق تجاری منجر نخواهد شد.
طبق اعلام برخی مقامات، بسنت و جمیسون گریر، نماینده تجاری آمریکا، به ژنو سفر خواهند کرد تا با مقامات چینی دیدار کنند. بسنت روز سهشنبه در گفتوگو با شبکه فاکسنیوز گفت این مذاکرات نخستین گام است، اما تلاش کرد انتظارات برای رسیدن به یک توافق را بالا نبرد. او گفت: برداشت من این است که این مذاکرات بیشتر درباره کاهش تنش خواهد بود، نه یک توافق تجاری بزرگ... اما ما باید ابتدا تنشها را کاهش دهیم تا بتوانیم پیش برویم.
بر اساس این گزارش، میزان تعرفههای گمرکی متقابل بین چین و آمریکا به قدری بالا رفته که تجارت میان دو کشور بهطرز چشمگیری کاهش یافته است. هر نشانهای از کاهش تنش میتواند پیام مثبتی برای کسبوکارها و مصرفکنندگان در هر دو کشور و در سطح جهان باشد.
ایالات متحده تعرفه ۱۴۵ درصدی برای اکثر کالاهای وارداتی از چین اعمال کرده و چین نیز در پاسخ، برای برخی کالاهای آمریکایی تعرفهای ۱۲۵ درصدی وضع کرده است. این در حالی است که آخرین کشتیهای بدون تعرفه یعنی آنهایی که هنگام اعلام تعرفهها در مسیر بودند، تقریبا همه به مقصد رسیدهاند و نخستین کشتیهایی که کالاهای مشمول تعرفه را حمل میکنند، در حال ورود به بنادر هستند.
این بدان معناست که شرکتها و کسبوکارهای چین و ایالات متحده بهزودی با تصمیمی دشوار روبهرو خواهند شد: یا باید تعرفهای بپردازند که بهای کالاهای وارداتی را بیش از دو برابر میکند، یا بهکلی فروش آن کالاها را متوقف کنند. بنابراین، تنها چند هفته تا گرانی کالاها و احتمال کمبود برخی اقلام برای مصرفکنندگان باقی مانده است.
تعرفههای سنگین، پیشاپیش به هر دو اقتصاد آسیب زدهاند. اقتصاد آمریکا در سهماهه نخست سال ۲۰۲۵ کوچک شد؛ این نخستین رکود در سه سال گذشته بود که در نتیجه انباشت کالاها توسط شرکتها رخ داد. در عین حال، فعالیت کارخانههای چین در ماه آوریل با بیشترین سرعت در ۱۶ ماه گذشته کاهش یافت و انتظار میرود دولت این کشور مشوقهای مالی بیشتری به اقتصاد تزریق کند.
اقتصاددانان بینالمللی در صندوق بینالمللی پول، سازمان توسعه و همکاری اقتصادی و بانک جهانی همگی پیشبینی کردهاند که جنگ تجاری ترامپ پیامدهایی فاجعهبار برای اقتصاد جهانی خواهد داشت و رشد را در برخی کشورها بهشدت کند کرده و تورم را دوباره شعلهور خواهد کرد.
انتظار میرود ایالات متحده یکی از کشورهایی باشد که بیشترین آسیب را متحمل میشود، چرا که دیگر کشورها از جمله چین با افزایش تعرفهها علیه آمریکا به اقدامات ترامپ واکنش نشان دادهاند. بسیاری از اقتصاددانان آمریکایی و بانکهای بزرگ پیشبینی کردهاند که ایالات متحده ممکن است امسال وارد رکود شود.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- توسعه پلیمر پادجم
- توسعه پلیمر پادجم
- توسعه پليمر پاد جم
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه