به گزارش ویکی پلاست به نقل از نیپنا، وی توضیح داد: با اینکه تعداد زیادی از واحدهای با ظرفیت بالای پتروشیمی در ماههای گذشته تعمیرات اساسی و توقف تولید برنامه ریزی شده داشتند، شاهد این میزان تولید بوده ایم.
فرج پور با اعلام برخی از مجتمعهایی که در مرحله تعمیرات اساسی قرار داشتند، به پتروشیمی مارون،متانول و اوره آمونیاک سوم پتروشیمی شیراز، متانول فناوران، پتروشیمی خارک، متانول دوم زاگرس، اشاره کرد.
مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: افزون بر مجتمع های مورد اشاره، پتروشیمی آریاساسول و پتروشیمی پارس نیز اخیراً تعمیرات اساسی داشته اند.
وی با این توضیح خاطرنشان کرد: با وجود این تعمیرات گسترده در 6 ماه نخست امسال آمار و ارقام امیدوارکننده است و تاکنون موفق شده ایم نزدیک به 80 درصد ظرفیت اسمی را پوشش دهیم که این رقم خوبی است.
مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی اعلام کرد که تولید حدود 27 و نیم میلیون تنی نیمه نخست سال در مقایسه با پارسال 2 درصد رشد نشان می دهد.
به گفته فرج پور، با توجه به اینکه معمولاً در نیمه دوم سال تعمیرات اساسی کمتری خواهیم داشت، انتظار می رود درمجموع در سالجاری درصد تولید نسبت به ظرفیت اسمی بیشتر از نیمه نخست سال باشد.
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه