wikiplast.ir
خروج محصولات پتروشیمی از بورس کالا کلید خورد+ فیلم کامل و یک مصاحبه صوتی
به گزارش ویکی پلاست به نقل از ایسنا، در شرایطی که روز گذشته با باز شدن سقف رقابت قیمت محصولات فولادی، این بازار در مسیر واقعی شدن قدم برداشت اما بررسیها نشان میدهد در حوزه بازار پتروشیمی اتفاقهای دیگری در جریان است.
قبل از ادامه خبر، ببینید ماجرای این اظهارنظر از کجا شروع شد:
معاملات امروز بازار سهام و نگاهی به گروه پتروشیمی بیانگر آن است که سرمایهگذاران این بخش، همگی به واقعی شدن قیمت محصولات فروخته شده شرکت های پتروشیمی در بورس کالا امیدوارند اما اظهار نظرهای چند تن از مسوولان صنعت پتروشیمی و وزارت صنعت، معدن و تجارت، از برخی تحرکات دیگر در این حوزه پرده بر میدارد.
در همین راستا رضا نوروز زاده، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی روز گذشته در گفتوگویی با صداوسیما، پرده از ماجرای خروج پتروشیمیها از بورس کالا برداشت. به گفته نوروززاده، مقرر شده تا پس از شناسایی واحدهای تولیدی پایین دست از سوی وزارت صمت، محصولات پتروشیمی به طور مستقیم و طی قراردادی به این صنایع فروخته شود.
همچنین منصور معظمی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز به تازگی عرضه محصولات در بورس کالا در شرایط فعلی اقتصاد کشور را بی معنی خوانده است.
معظمی در نشست اعضای شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی با اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در مشهد گفت: عرضه کالا در بورس در شرایط فعلی اقتصادی کشور معنا و مفهومی ندارد و بیشتر برای شرایط رقابت مناسب است.
وی همچنین گفته بود که در نشستی با حضور رئیس جمهوری، تصمیم خوبی برای شرایط بورس گرفته شد تا از این پس کالاها گزینش شده و به تشخیص وزارت صنعت، معدن و تجارت در بورس عرضه شود که با اجرایی شدن این تصمیم بخشی از نگرانیهای تولیدکنندگان برطرف میشود.
لزوم فروش مستقیم محصولات پتروشیمی به پایین دستیها
همچنین، دبیر کل انجمن کارفرمایی صنعت پتروشیمی درباره فروش محصولات در بورس کالا، گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت سازوکاری برای فروش مستقیم برخی کالاهای حساس به تولیدکنندگان در دست تهیه دارد که براساس آن مواد اولیه پتروشیمی بر مبنای نرخ دلار ۴۲۰۰ تومانی به مصرف کنندگان فروخته شود.
بر مبنای این طرح تولیدکنندگان پس از دریافت مواد اولیه پتروشیمی با دلار ۴۲۰۰ تومانی متعهد خواهند شد که کالاهای نهایی تولید شده را بر مبنای این نرخ ارز، به بازار عرضه کنند.
وی درباره فروش مستقیم به تعاونیها و انجمنهای صنفی و یا واحدهای تولیدی اظهار کرده که وزارت صمت باید چگونگی آن را مشخص کند که هنوز رایزنیها در این باره ادامه دارد.
به گزارش ایسنا، به اعتقاد کارشناسان خروج محصولات پتروشیمی از بورس کالا به معنای پایان شفافیت در روند دادوستدها و قیمتها در این صنعت است و مشخص نیست که آیا توجیه برخی مسئولان این صنعت برای تحقق این اتفاق مورد تایید دولت قرار میگیرد یا خیر.
در مورد دو گزینه خروج از بورس کالا یا حذف سقف رقابت، با محمد بابالو خبرنگار دنیای اقتصاد گفتگو کرده ایم.
بشنوید
دیدگاه خود را بنویسید
همین الان که همه چیز مثلا شفاف است گاها با پدیده های شگفت آوری روبرو می شویم که مثلا یک شخص حقیقی صد تن صد تن محصول پتروشیمی می گیرد(ع ع یا ع ر) یا دیده شده شرکتی اصلا پروانه مرتبط با محصول خاصی نداشته ولی آن محصول را در حجم وسیع خرید کرده. الان که شفاف است و همه می بینند این است وای به حال وقتی افراد بروند پشت درهای بسته با مدیر فروش پتروشیمی ها معامله کنند.
وا مصیبتا!!!!!!
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه
مطالب مرتبط
- شفافیت از رینگ پتروشیمی بورس کالا رخت میبندد
- ورود غول های پولی به بورس برای خرید محصولات پتروشیمی/کنترل قیمتی سخت شده است
- قیمت محصولات پتروشیمی در ایستگاه آخر تصمیمگیری
- عرضه ۳.۳ میلیارد یورو ارز پتروشیمی ها به بازار / جولان دلالها در بورس کالا
- مهم | سقف رقابت محصولات فولادی در بورس کالا باز شد+نامه ها