پنجشنبه ۶ دى ۱۴۰۳

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

خروج محصولات پتروشیمی از بورس کالا کلید خورد+ فیلم کامل و یک مصاحبه صوتی
مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی: مقرر شده تا پس از شناسایی واحدهای تولیدی پایین دست از سوی وزارت صمت، محصولات پتروشیمی به طور مستقیم و طی قراردادی به این صنایع فروخته شود.

به گزارش ویکی پلاست به نقل از ایسنا، در شرایطی که روز گذشته با باز شدن سقف رقابت قیمت محصولات فولادی، این بازار در مسیر واقعی شدن قدم برداشت اما بررسی‌ها نشان می‌دهد در حوزه بازار پتروشیمی اتفاق‌های دیگری در جریان است.

قبل از ادامه خبر، ببینید ماجرای این اظهارنظر از کجا شروع شد:


معاملات امروز بازار سهام و نگاهی به گروه پتروشیمی بیانگر آن است که سرمایه‌گذاران این بخش، همگی به واقعی شدن قیمت محصولات فروخته شده شرکت های پتروشیمی در بورس کالا امیدوارند اما اظهار نظرهای چند تن از مسوولان صنعت پتروشیمی و وزارت صنعت، معدن و تجارت، از برخی تحرکات دیگر در این حوزه پرده بر می‌دارد.

در همین راستا رضا نوروز زاده، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی روز گذشته در گفت‌وگویی با صداوسیما، پرده از ماجرای خروج پتروشیمی‌ها از بورس کالا برداشت. به گفته نوروززاده، مقرر شده تا پس از شناسایی واحدهای تولیدی پایین دست از سوی وزارت صمت، محصولات پتروشیمی به طور مستقیم و طی قراردادی به این صنایع فروخته شود.

 همچنین منصور معظمی، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز به تازگی عرضه محصولات در بورس کالا در شرایط فعلی اقتصاد کشور را بی معنی خوانده است.

معظمی در نشست اعضای شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی با اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در مشهد گفت: عرضه کالا در بورس در شرایط فعلی اقتصادی کشور معنا و مفهومی ندارد و بیشتر برای شرایط رقابت مناسب است.

وی همچنین گفته بود که در نشستی با حضور رئیس جمهوری، تصمیم خوبی برای شرایط بورس گرفته شد تا از این پس کالاها گزینش شده و به تشخیص وزارت صنعت، معدن و تجارت در بورس عرضه شود که با اجرایی شدن این تصمیم بخشی از نگرانی‌های تولیدکنندگان برطرف می‌شود.

لزوم فروش مستقیم محصولات پتروشیمی به پایین دستی‌ها

همچنین، دبیر کل انجمن کارفرمایی صنعت پتروشیمی درباره فروش محصولات در بورس کالا، گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت سازوکاری برای فروش مستقیم برخی کالاهای حساس به تولیدکنندگان در دست تهیه دارد که براساس آن مواد اولیه پتروشیمی بر مبنای نرخ دلار ۴۲۰۰ تومانی به مصرف کنندگان فروخته شود.

بر مبنای این طرح تولیدکنندگان پس از دریافت مواد اولیه پتروشیمی با دلار ۴۲۰۰ تومانی متعهد خواهند شد که کالاهای نهایی تولید شده را بر مبنای این نرخ ارز، به بازار عرضه کنند.  

وی درباره فروش مستقیم به تعاونی‌ها و انجمن‌های صنفی و یا واحدهای تولیدی اظهار کرده که وزارت صمت باید چگونگی آن را مشخص کند که هنوز رایزنی‌ها در این باره ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، به اعتقاد کارشناسان خروج محصولات پتروشیمی از بورس کالا به معنای پایان شفافیت در روند دادوستدها و قیمت‌ها در این صنعت است و مشخص نیست که آیا توجیه برخی مسئولان این صنعت برای تحقق این اتفاق مورد تایید دولت قرار می‌گیرد یا خیر.

در مورد دو گزینه خروج از بورس کالا یا حذف سقف رقابت، با محمد بابالو خبرنگار دنیای اقتصاد گفتگو کرده ایم.

بشنوید
 

 

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 95%

تبلیغات در ویکی پلاست

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه
مرید رحیمی پنجشنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۷
با سلام خروج محصولات پتروشیمی از بورس کالا یعنی فروش داخلی از بین خواهد رفت و پتروشیمی ها دیگر الزامی به فروش به داخل نخواهند داشت از طرفی فساد به صد برابر خواهد رسید و همه محصولات پتروشیمی صادر شده یا به دلالان خواهد رسید بهترین حربه فروش محصولات پتروشیمی به قیمت دلار بازار آزاد در بورس کالاست چون کسانی که خریدار واقعی هستند وارد بازار و بورس میشوند و پتروشیمی ها هم ملزم و هم راغب به فروش داخلی میشوند ارسال پاسخ
09133539687 پنجشنبه ۲۲ شهریور ۱۳۹۷
اگه فقط درست مدیریت بشه دولت دل سوز مردم هست اینا میدونم ولی عده ای نمگذارد دولت باید باید دست بعضی ها را رو کنه ارسال پاسخ
امیرحسین چهارشنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۷
عالیه بخدا عادلانس.. جلو این کار رو رسانه ها نگیرند پتروشیمیها خودشون تولیدکننده ها رو میشناسن میرن بازدید خلاصه وضع خوب میشه فقط پ پ جم ومارون و تندگویان رو بایست بپان لابی میخوان ولی شازند و جم و امیرکبیر و نویدزر عالی عمل کردند موافقیم موافقیم ارسال پاسخ
جلیل یوسفی چهارشنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۷
بنظر بنده،چنانچه در هر بازاری اعم از تولید و مصرف،شرایط رقابتی حاکم باشد،در آن صورت شرایط عرضه مواد اولیه مصرفی تولید کنندگان نیز میتواند بصورت رقابتی و در بورس عرضه گردد.در صورتیکه در حال حاضر شرایط حاکم هیچگاه مطابق با شرایط رقابتی نبود از اینرو شایسته آیت مسئولین هر چه زودتر با ارائه راهکاری ،نسبت به خارج نمودن عرضه محصولات از بورس پتروشیمی اقدام کنند. ارسال پاسخ
مهدی چهارشنبه ۲۱ شهریور ۱۳۹۷
خروج محصولات پتروشیمی از بورس یعنی آغاز چنان فساد عظیمی که باید در تاریخ ثبت شود.
همین الان که همه چیز مثلا شفاف است گاها با پدیده های شگفت آوری روبرو می شویم که مثلا یک شخص حقیقی صد تن صد تن محصول پتروشیمی می گیرد(ع ع یا ع ر) یا دیده شده شرکتی اصلا پروانه مرتبط با محصول خاصی نداشته ولی آن محصول را در حجم وسیع خرید کرده. الان که شفاف است و همه می بینند این است وای به حال وقتی افراد بروند پشت درهای بسته با مدیر فروش پتروشیمی ها معامله کنند.
وا مصیبتا!!!!!!

پربازدیدترین شرکت ها

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
کامپاند پلی‌کربنات: نسوز، الیاف دار، رنگی، سفارشی و ... قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟