به گزارش ویکی پلاست به نقل از تسنیم، محمدرضا حیدرزاده در «همایش تجاری ایران و چین 2023» که در حاشیه ششمین نمایشگاه بینالمللی واردات چین برگزار شد، اظهار داشت: با تغییرات پیچیده کنونی دنیا و فضای رقابتی موجود، بنگاههایی که بتوانند خود را در مرزهای رقابتی حفظ کنند و سوار بر موج فناوری و نوآوری شوند، نه تنها حیات خود را تضمین میکنند، بلکه میتوانند در عرصههای مختلف پیشرو باشند و خلق ارزش کنند.
وی افزود: در این عرصه، صنعت پتروشیمی در دنیا بهعنوان یک صنعت هایتک نقش مؤثر و کاربردی دارد، پتروشیمی صنعتی است که از طرفی دامنه کاربرد محصولاتش بسیار گسترده است و از سوی دیگر سهم بالایی از تجارت جهانی را به خود اختصاص میدهد، سرمایهگذاری در این صنعت مستلزم رعایت نکاتی است که بدون آن نمیتوان به ثمربخش بودن سرمایهگذاری انجام شده امیدوار بود.
حیدرزاده با اشاره به جایگاه ویژه پتروشیمی در منطقه خاورمیانه، گفت: ایران و برخی از کشورهای منطقه خاورمیانه با توجه به برخورداری از منابع غنی نفت و گاز و میعانات گازی، همچنین دسترسی به آبهای آزاد و بینالمللی و نزدیکی به بازارهای آسیا و اروپا از مزیت نسبی در صنایع پتروشیمی برخوردار هستند.
نایب رئیس کمیسیون پتروشیمی اتحادیه صادر کنندگان نفت، گاز و پتروشیمی خاطرنشان کرد: شرکت پلیمر آریاساسول در ایران سالیانه حدود 2 میلیون تن محصولات پلیمری تولید میکند، میزان صادرات ما به کشور چین حدود 400 تا 500 میلیون دلار است.
وی افزود: کسب رکورد تولید و فروش در تمامی ادوار فعالیت شرکت، تولید گرید مهم LEC1969 با کاربری اکستروژن کوتینگ برای بستهبندی مواد غذایی و بهداشتی که یکی از گریدهای مهم دنیا است و این شرکت جز یکی از سه شرکت برتر تولید کننده این گرید است، از افتخارات کشور شمرده میشود.
نایب رئیس کمیسیون پتروشیمی اتحادیه صادر کنندگان نفت، گاز و پتروشیمی با بیان اینکه حضور در آوردگاههای مهمی همچون نمایشگاه بینالمللی چین که در راستای اجرایی کردن سیاستهای دولت مردمی و در جهت دیپلماسی انرژی وزارت نفت است، بهمنظور بازارسازی محصولات، همچنین شناسایی سازندگان و تأمینکنندگان بسیار حائز اهمیت است، گفت: امیدواریم بتوانیم در راستای منویات مقام معظم رهبری، برای تحقق شعار مهار تورم و رشد تولید عمل کنیم و گامی بزرگ در جهت اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی برداریم.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه
مطالب مرتبط
- افت ۱۰۰دلاری ارزش هر تن از کالاهای صادراتی ایران
- نشانه هایی از بهبود بازار پلی اتیلن ها در چین/ PPها هنوز شکننده
- صادرات پتروشیمی امسال به ۱۲ میلیارد دلار هم نمیرسد/ آینده متانول در ایران نگرانکننده است
- عیار تجارت روی نمودار
- آفت خامفروشی
- آتش رقابت در بازار پلیپروپیلنها
- دوگانه تنوعبخشی و بومیسازی پتروشیمی
- اورهسازان در معرض ریسکهای جدید
- فرایند صادرات محصولات پتروشیمی باید اصلاح شود
- صادرات محصولات پتروشیمی کرهجنوبی کاهش یافت