چهارشنبه ۳ بهمن ۱۴۰۳

زرین نپتا

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

مدیران موفق چه ویژگی‌هایی دارند
موفقیت در زندگی هر فردی به شیوه‌‌ای متفاوت خود را نشان می‌دهد. با نگاهی به زندگی افراد موفق متوجه می‌شویم که چند خصوصیت مشترک دارند.

مدیریت نیز مانند همه شغل‌های دیگر به اصول و ویژگی‌های خاصی نیاز دارد. سوالی که پیش می‌آید این است که آیا مدیران موفق با ویژگی‌های منحصر به فردی متولد می شوند یا خود آن‌ها این ویژگی‌ها را به دست می‌آورند؟

می‌توان گفت یک مدیر کسی است که توانایی تغییر شرایط تحمیلی و نامناسب را به یک شرایط بهتر داشته باشد. در واقع هنگام مساعد بودن اوضاع مدیریت کردن کار بسیار آسانی است. ولی در زمان وجود بحران و مشکلات فراوان چگونه می‌توان مدیر موفقی بود؟

با نگاهی به مدیران و کارآفرینان بزرگ می‌توان نتیجه گرفت که سبک‌های متفاوتی برای مدیریت وجود دارد. هر مدیر نقطه‌نظر و عمل‌کرد مخصوص به خود را دارد و شیوه‌ی مدیریت هر یک از آن‌ها با دیگری متفاوت است.

با توجه به این موضوع هر فرد برای این که بتواند مدیر و رهبری موفق باشد باید خود را بهتر بشناسد و برای  برطرف کردن نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت خود تلاش کند. سپس بهترین سبک مدیریتی را با توجه به ویژگی‌های شخصیتی خود انتخاب کند.

در ادامه به ۳ نکته ای که جهت تبدیل شدن به یک مدیر موفق باید به آن‌ها توجه کنید اشاره می‌کنیم.

۱- نقاط ضعف خود را برطرف کنید و نقاط قوت خود را بهبود ببخشید

آیا شما جهت ایجاد انگیزه در افراد از شیوه پاداش و مجازات استفاده می‌کنید؟ آیا می‌توانید با سخنرانی‌های انگیزشی خود به مردم امید و انگیزه ببخشید؟ نوع نگرش شما چیست؟

اعتقاد دارید که باید با کارمندان با زور و خشونت برخورد کرد یا معتقدید که کارکنان به مرور زمان خودشان همه چیز را یاد خواهند گرفت؟

با جواب دادن به چنین سوالاتی شناخت بهتری از سبک مدیریت و رهبری خود به‌دست می‌آورید. دانستن این موضوع اولین گام جهت بهبود بخشیدن به تکنیک‌های مدیریتی است.

پس بهترین کار برای شروع، تحقیق و مطالعه‌کردن در مورد تکنیک‌هایی است که با شخصیت و شرایط شما سازگاری دارد.

سپس این تکنیک‌ها را به همراه افراد تیم‌ عملی کنید. اگر تکنیکی در مورد شما موثر واقع نشد راه جدیدی را امتحان کنید. از تجربه‌های جدید نترسید و روند یادگیری را به خوبی طی کنید.

به احتمال زیاد سبک‌های متفاوت مدیریت را امتحان خواهید کرد. اکثر افراد می‌توانند در موقعیت‌های خاص واکنش‌های لحظه‌ای و مناسبی را از خود نشان دهند، این امر به تنهایی بیان کننده ویژگی یک مدیر نیست.

یکی از ویژگی‌های برتر مدیران موفق توانایی اخذ تصمیمات و انجام کارها جهت دست‌یابی به نتایج دل‌خواه خودشان است.

زمانی که این مراحل را با موفقیت طی کردید، نحوه رفتار و عملکرد شما تغییر خواهد کرد و این موضوع سبب تغییر شرایط کسب‌و‌کار شما خواهد شد.

۲- در ارتباط با افراد مختلف از سبک‌های متفاوتی از مدیریت استفاده کنید

مدیریت افراد می‌تواند کاری بسیار سخت و طاقت‌فرسا باشد. این که بدانید چگونه و در چه زمانی سبک مدیریتی خود را جهت برطرف کردن چالش‌ها و مشکلات موجود کسب و کارتان تغییر دهید، یکی از اصول مدیریت موفق است.

برخی از کارمندان به کمک انگیزش‌های درونی همکاری خوبی جهت دست‌یابی به مقاصد و اهداف شرکت دارند در حالی‌که برخی دیگر به راه‌کارهای متفاوت بیرونی جهت افزایش انگیزه نیازمندند.

نوع استعداد و نحوه پرورش یافتن اعضای تیم شما هنگامی که احساس کنند مورد توجه نیستند، درک نمی‌شوند و از انگیزه لازم برخوردار نیستند امر مهمی نخواهد بود.

یک مدیر خوب کسی است که خود را با تمامی شرایط موجود و اعضای تیمش وفق دهد و تمایل به پیشرفت و حرکت داشته باشد.

۳- از تجارب مدیران موفق استفاده کنید

گاهی اوقات آگاهی از سبک مدیریت مناسب شما برای ایجاد تغییر و موفقیت کافی نخواهد بود و شما به اطلاعات بیشتری جهت ادامه مسیر نیاز خواهید داشت.

در این مواقع بهترین راه‌حل تهیه لیستی از مدیران و مربیان موفق و مورد علاقه‌تان است. ببینید این افراد در شرایط مشابه چه اقداماتی انجام داده‌اند. در صورت نیاز با آن‌ها تماس بگیرید و از تجارب‌شان بهره‌مند شوید. 

منبع: زومیت

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 100%

تبلیغات در ویکی پلاست

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
کامپاندهای پلی‌کربنات: نسوز، الیاف‌دار، رنگی و PC/ABS قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟