به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، از روز 26 مرداد سال جاری تا کنون 18 روز متوالی نوسان نرخ شاخص ارزی زیر سقف 30 هزار تومانی بوده است. در نهایت قیمت هر برگ اسکناس آمریکایی در معاملات عصر روز شنبه با حدود 70 تومان افزایش نسبت به نرخ روزهای پایانی هفته گذشته به رقم 29 هزار و 920 تومان رسید. با افزایش قیمت دلار غیررسمی و انتشار برخی سیگنالهای منفی در فضای انتظارات بازار، نرخ سکه طلا نیز دچار نوسانات افزایشی شد. هر قطعه از این فلز گرانبها در معاملات عصر روز گذشته روی پله نهایی کانال 13 میلیون تومانی ایستاد.
دیروز شنبه 12 شهریور ماه روند نرخ دلار غیررسمی در معاملات بازار تهران افزایشی بود. هر برگ از این اسکناس آمریکایی در معاملات ابتدایی صبح روز گذشته با حدود 50 تومان افزایش نسبت به نرخ روز پنجشنبه 10 شهریور ماه در سطح قیمتی 29هزار و 900 تومان فعالیت خود را آغاز کرد. حوالی ظهر روز گذشته ارقام ارائه شده در معاملات فردایی دلار از سقف مقاومت 30 هزار تومانی نیز عبور کرد، اما نرخ نقدی با روند افزایشی فرداییها همراهی نکرد و در ساعات پایانی معاملات روز گذشته این ارز در رقم 29 هزار و 920 تومان به فعالیت روزانه خود پایان داد. بر اساس مشاهدات به عمل آمده از روند بازار ارز در روزهای گذشته این نخستینباری نیست که معاملات نقدی دلار با ارقام فردایی همراهی نکرده است.
از روز 26 مرداد ماه سال جاری و پس از ورود نرخ دلار به سطوح قیمتی کانال 29 هزار تومانی، فعالان بازار ارز تهران بارها شاهد تلاشهایی از نرخ دلار جهت خروج از کانال مذکور و ورود به کانال 30 هزار تومانی بودند. به عقیده تحلیلگران بازار ارز تهران با وجود انتشار برخی سیگنالهای نگرانکننده نسبت به آینده نشستهای هستهای وین حجم انتظارات مثبت در فضای بازار به گونهای است که نرخ آزاد ارز همچنان پتانسیل افزایش قیمت چشمگیر را ندارد.
خیز سکه به سمت پله 14
بر اساس فرمول محاسبه نرخ سکه طلا در بازار تهران، نوسانات قیمتی دلار غیررسمی به صورت مستقیم در نرخ سکه تاثیر میگذارد. در همین راستا با افزایش نسبی قیمت دلار غیر آزاد در معاملات روز گذشته، قیمت سکه نیز افزایش یافت. هر قطعه سکه طلا ضرب امامی در معاملات روز شنبه با حدود 280 هزار تومان افزایش قیمت به رقم 13 میلیون و 930 هزار تومان رسید. گفتنی است که حباب این قطع سکه نیز روز گذشته در محدوده قیمتی یک میلیون و 800 هزار تومانی محاسبه شد.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه