به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، مصطفی رجبیمشهدی ادامه داد: پیشبینی شده است، واحدهایی که در شهرکهای صنعتی مستقر هستند، تنها ۱۲ساعت در هفته در طرحهای مدیریت مصرف برق شرکت کنند و برای صنایع متوسط صنعتی خارج از شهرکها نیز وضعیت به همین منوال است.
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران توضیح داد: براساس برنامهریزیای که با هماهنگی وزارت صمت تدوین شده است، ۴۴۰واحد صنعتی بزرگ کشور تعطیلات تابستانی و تعمیرات اساسی را در دوره اوج بار مصرف برق تابستان عملیاتی و اجرایی میکنند. رجبیمشهدی ضمن مقایسه برنامههای مدیریت مصرف برق سالجاری با سال گذشته، گفت: قطعا میزان محدودیت برق صنایع در سالجاری که براساس زمانبندی دقیق صورت گرفته، کمتر از سال گذشته است.
سخنگوی صنعت برق درباره تمهیدات اندیشیدهشده برای تنظیم بازار صنایع مشمول برنامههای مدیریت مصرف افزود: با هماهنگی وزارت صمت، تامین و تنظیم بازار صنایع مشمول طرح موردتوجه قرار گرفته است و انشاءالله مشکلی در این زمینه وجود نخواهد داشت.
وی تامین برق صنایع از بورس انرژی را هم امکانپذیر دانست و گفت: خرید برق از بورس انرژی در زمان اوج مصرف مطابق برنامه زمانبندی تحویل انرژی امکانپذیر است و مشکلی در این خصوص وجود ندارد. به طور مثال، واحدهای داروسازی، دامداری و مرغداری از برنامههای مدیریت مصرف برق معاف هستند و تلاش شده است حساسیتهای آنها موردتوجه قرار گیرد.
رجبیمشهدی با اشاره به اینکه طی روزهای اخیر توانستیم رکوردزنی اوج مصرف برق کشور را بهخوبی پشت سر بگذاریم، بیان کرد: در تابستان گذشته رکورد ۶۷هزار و ۱۲مگاوات مصرف برق به ثبت رسید، این در حالی است که مصرف برق در سالجاری به بیش از ۶۷هزار و ۳۱۸مگاوات رسیده است. وی درباره اینکه چرا محدودیت مصرف برق بهجای بخش مولد شامل حال بخش خانگی نشده است، ادامه داد: مصرف برق بخش خانگی با سازوکارهای تشویقی و بدون خاموشی از کاهش قابلتوجهی در خردادماه برخوردار بوده است.
در این طرح مشترکان خانگی بهازای هر کیلوواتساعت کاهش مصرف، معادل ریالی پنجبرابر نرخ آن یعنی ۵۰۰تومان بهازای هر کیلوواتساعت از مشوقهای صرفهجویی برخوردار میشوند. رجبیمشهدی افزود: مشترکان دارای مصارف بالای بخش خانگی پایش میشوند و در صورت لزوم به آنها اخطار داده میشود. البته امیدواریم با همکاری همه مشترکان نیازی به اخطار و قطعی برق نباشد و با کاهش مصرف، بتوانیم تعادل تولید و تقاضا را بهخوبی مدیریت کنیم.
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران درباره اینکه تولید ۱۰هزار مگاوات برق خود تامین صنایع تا چه میزان عملیاتی است، تصریح کرد: این برنامه عملیاتی شده است و حدود ۵۰درصد صنایع متقاضی تاکنون فعالیتهای اجرایی خود را آغاز کردهاند و ساختگاههای آنها مشخص و مجوزهای لازم صادر شده است./توانیر
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه