جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳

زرین نپتا

نمایشگاه پلاستیک | استانبول تویاپ ترکیه

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

تقابل عوامل متضاد در بازار ارز
در سومین روز هفته، بازار ارز تحت تاثیر عوامل متضادی قرار داشت. از یک سو، شماری از معامله‌گران سعی می‌کردند با برجسته کردن احتمال سقوط برجام، انتظارات افزایشی را تقویت می‌کنند و در دیگر سو، بخشی از معامله‌گران عنوان می‌کردند که با تعطیلات دوباره کرونایی، حجم تقاضا کاهش پیدا خواهد کرد و بهتر است قبل از تعطیلات، بخشی از ارزهای خود را به ریال تبدیل کنند.

به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد ،برخورد این نیروهای متضاد در روز دوشنبه در نهایت به سود کاهشی‌های بازار خاتمه یافت و دلار با ۵۰تومان افت به بهای ۲۵هزار و ۵۰۰تومان رسید. سکه در واکنش به افت قیمت دلار، ۷۵هزار تومان کاهش یافت و به بهای ۱۱میلیون و ۲۰۰ هزار تومان رسید.

  سراسیمگی در بازار دلار
دیروز معامله‌گران دو وضعیت روانی متفاوت را با شدت زیادی تجربه کردند. افت قیمت دلار در ابتدای روز موجب شده بود که معامله‌گران خریدار دچار اضطراب و هراس زیادی شوند.آن‌ها نگران بودند که متحمل ضرر زیادی از خریدهای روزهای اخیر خود شوند. با این حال در انتهای روز جریان بازار به سود خریداران چرخید و این‌بار معامله‌گران در وضعیت «هیجانی » قرار گرفتند.

این دسته از معامله‌گران در وضعیت هیجانی خود بار دیگر از احتمال شکست مرز ۲۶هزار تومانی صحبت کردند. عده‌ای از معامله‌گران نیز احساس کردند که از افزایش احتمالی قیمت دلار جا مانده‌اند. به نظر می‌رسد تا زمانی که بازار به ثبات در یک کانال مشخص نرسد، وضعیت معامله گران نیز ناپایدار باقی بماند.

  عامل افزایشی در بازار ارز
به گفته فعالان، معامله‌گران در روزهای اخیر بیشتر با استفاده از یک اهرم سعی کرده‌اند که خریداران بازار را بیشتر کنند. اهرمی که معامله‌گران افزایشی به آن تکیه کرده‌اند، احتمال پایان برجام است. روز گذشته نیز آنها عنوان می‌‌کردند، صحبت‌های مقام‌های ایرانی و غربی‌ها احتمال رسیدن به یک توافق هسته‌ای را در ذهن آنها کمرنگ نشان می‌دهد.

لغو تحریم‌ها از این جهت مورد توجه بازار است که زمینه‌ساز افزایش صادرات نفتی و درآمدهای ارزی خواهد شد. معامله‌گران انتظار دارند که در نبود برجام، درآمدهای ارزی رشد خاصی را تجربه نکند. عدم افزایش درآمدها موجب می‌شود که دولت برای تامین کسری بودجه خود دچار دشواری شود و درصورتی‌که برای پاسخ دادن به این نیازها، خلق پول صورت بگیرد، قیمت اسکناس آمریکایی در مسیر صعودی قرار خواهد گرفت.

با وجود اینکه، معامله‌گران افزایشی روی پایان برجام تاکید می‌کردند، دیروز اوضاع بیشتر به سود کاهشی‌های بازار بود.

  عامل کاهشی در بازار دلار
به گفته فعالان، سودگیری معامله‌گران از خریدهای پیشین، عرضه بازارساز و افت نرخ حواله درهم و احتمال تعطیلات کرونایی ۴عاملی بودند که در افت قیمت اسکناس آمریکایی نقش بازی کردند.  

برخی بازیگران ارزی عنوان می‌کردند که سطح عرضه بازارساز و صرافی‌های بانکی به اندازه‌ای بود که نوسان‌گیران جسارت زیادی برای ورود به بازار پیدا نکنند. در کنار این، بسیاری از معامله‌گران در کانال ۲۴هزار تومان اقدام به خرید دلار کرده بودند و ترجیح دادند با فروش بخشی از ارزهای خریداری شده خود کسب سود کنند. این گروه به احتمال زیاد به دنبال خرید دوباره دلار در نرخ‌های پایین‌تر خواهند بود.

در کنار دو عامل یادشده، دیروز نرخ حواله درهم نه تنها به بالای مرز ۷هزار تومانی بازنگشت که تا محدوده۷هزار و ۹۶۰تومان افت کرد. نرخ حواله درهم با دلار بازار داخلی رابطه مستقیمی دارد و به‌صورت سنتی افت یکی منجر به کاهش دیگری می‌شود.

از نگاه برخی معامله‌گران احتمال دو هفته تعطیلی به واسطه جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا، مهم‌ترین عاملی بود که زمینه‌سازافت قیمت دلار شد. کاهش حجم معاملات ناشی از تعطیلات، ‌انگیزه معامله‌گران برای فروش ارز را بالا برد.


ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 0%

تبلیغات در ویکی پلاست

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

درج کارت ویزیت شرکت من

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟