پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴

شرکت مهر هیوپارس؛ تولیدکننده کامپاندهای مهندسی PP و PE

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

پیشخوان خبر
۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ 0

wikiplast.ir

تعرفه‌‌گریزی چینی

تعرفه‌‌گریزی چینی
برخی تولیدکننده‌های چینی برای دور زدن تعرفه‌هایی که در دوره دونالد ترامپ اعمال شده، کالاهایی را که به آمریکا می‌‌فرستند، با قیمت کمتر از مقدار واقعی ثبت می‌‌کنند. این تخلف، نقطه‌‌ضعفی در سیستم گمرکی آمریکاست که مسوولان نتوانسته‌‌اند آن را به‌‌خوبی کنترل کنند.

به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، بررسی‌‌های فایننشال تایمز نشان می‌دهد که بعضی از تامین‌‌کننده‌های مواد شیمیایی و بسته‌‌بندی چینی، به شرکت‌های کوچک آمریکایی پیشنهاد داده‌‌اند که کالا را به‌‌صورت «تحویل با پرداخت تعرفه» یا DDP بفرستند. در این روش، صادرکننده خودش هزینه گمرکی را پرداخت می‌‌کند.

تامین‌‌کننده‌ها گفتند که با این روش می‌توانند تعرفه‌ها را به‌طور قابل‌‌توجهی کاهش دهند. آنها یا قیمت کالا را خیلی کمتر از مقدار واقعی اعلام می‌‌کنند، یا توضیحات مربوط به کالا را طوری تغییر می‌دهند که شامل تعرفه‌های پایین‌‌تر شود.

رایان پیترسن، مدیرعامل پلتفرم لجستیکی فِلِکس‌‌پورت، گفت: «ما شاهد هستیم که تعداد بیشتری از کارخانه‌های چینی حاضر می‌شوند خودشان تعرفه‌های گمرکی را پرداخت کنند و سپس کالا را در آمریکا با قیمتی پایین‌‌تر از حد واقعی به فروش برسانند.» این اقدام باعث می‌شود تلاش‌‌های دولت ترامپ برای تشویق شرکت‌های آمریکایی به خرید داخلی بی‌‌اثر باقی بماند.

همچنین ممکن است موجب شود مصرف‌‌کنندگان آمریکایی در کوتاه‌‌مدت افزایش قیمت‌‌ها را احساس نکنند. دن هریس، وکیل آمریکایی که با شرکت‌های واردکننده کالا از چین همکاری می‌‌کند، گفت: «این صرفا روشی برای دور زدن تعرفه‌ها است.» به گفته او، دادستان‌‌های فدرال شاید بتوانند شرکت‌های آمریکایی را که در این روند مشارکت دارند مجازات کنند، اما درباره شرکت‌های چینی «امکان چندانی برای اقدام وجود ندارد». آرون روبین، صاحب شرکت لجستیکی ShipHero و توزیع‌‌کننده تجهیزات هنرهای رزمی با برند ۹۳Brand، گفت که برخی از تامین‌‌کنندگان چینی به او اطلاع داده‌‌اند: «ما کالا را به صورت DDP ارسال می‌‌کنیم و تمام تعرفه‌ها را خودمان پرداخت می‌‌کنیم.» او افزود: «من تاکنون هیچ فاکتوری بابت پرداخت تعرفه دریافت نکرده‌‌ام.»

کسب‌‌وکارهایی مانند شرکت روبین که این پیشنهادها را به گمرک آمریکا گزارش داده‌‌اند، نگران هستند که رقبای آنها این پیشنهادها را پذیرفته باشند و در نتیجه از نظر رقابتی عقب بمانند. روبین گفت: «این موضوع می‌تواند کل فروش آنلاین من را متوقف کند. من نمی‌توانم ۱۷۵ درصد تعرفه پرداخت کنم، در حالی که رقیبم هیچ هزینه‌‌ای نمی‌‌پردازد؛ زیرا در این صورت هیچ‌‌کس حاضر نخواهد بود کالای گران‌‌تر من را خریداری کند.»

برخی از شرکت‌های چینی که با شرکت‌های آمریکایی تماس گرفته‌‌اند، پیشنهاد داده‌‌اند که خودشان به عنوان «واردکننده رسمی خارجی» ثبت شوند تا مسوولیت قانونی پرداخت تعرفه‌ها با آنها باشد. در آمریکا، برخلاف بسیاری از کشورها، شرکت‌های خارجی می‌توانند بدون داشتن دفتر رسمی در خاک آمریکا، تنها با گذاشتن یک وثیقه کوچک، به عنوان واردکننده ثبت شوند. این موضوع باعث می‌شود مقامات آمریکایی نتوانند به‌‌راحتی جریمه‌های سنگین را اجرا کنند.

طبق گزارشی دولتی در سال ۲۰۰۸، وزارت دادگستری آمریکا به‌‌ندرت به پرونده‌های تقلب شرکت‌های خارجی ورود می‌‌کند، زیرا دریافت جریمه از دادگاه‌های خارجی بسیار دشوار و تقریبا ناممکن است. بنیاد محافظه‌‌کار «هِریتیج» نیز در گزارشی که بخشی از برنامه پیشنهادی دولت ترامپ به شمار می‌‌رود، توصیه کرده بود که دولت آمریکا یا از واردکنندگان خارجی بخواهد مبلغی بیش از تعرفه را به‌‌صورت پیش‌‌پرداخت واریز کنند، یا آنکه دارایی کافی در داخل آمریکا داشته باشند تا تضمینی برای پرداخت تعرفه فراهم شود.

کالی میل‌‌فورد، مدیر شرکت تولید محصولات بهداشتی و صابونی «No Tox Life»، نیز گفت که برخی از تامین‌‌کنندگانش به او پیشنهاد داده‌‌اند تعرفه‌ها را دور بزنند. او که در ایالت تگزاس فعالیت می‌‌کند، بیشتر محصولات خود را در داخل آمریکا تولید می‌‌کند، اما بخشی از بسته‌‌بندی‌‌ها را از چین تامین می‌‌کند. میل‌‌فورد گفت: «پس از اجرای تعرفه‌های جدید ترامپ، از تامین‌‌کنندگانم پرسیدم که هزینه‌ها چقدر افزایش پیدا می‌‌کند.»

او افزود: «تقریبا همه آنها پاسخ دادند که قیمت چندان تغییری نمی‌‌کند، چون از روش DDP استفاده می‌‌کنیم و قیمت کالا را کمتر اعلام می‌‌کنیم.» آنها اضافه کرده‌‌اند که هزینه حمل‌‌ونقل کمی افزایش می‌‌یابد، اما این افزایش در مقایسه با تعرفه‌هایی که باید پرداخت شود، بسیار ناچیز است. سناتور بیل کسیدی از ایالت لوئیزیانا، که مدت‌هاست در پی اصلاح قوانین گمرکی است، گفت دولت باید «ابزارهای لازم را در اختیار گمرک آمریکا قرار دهد تا بتواند محموله‌هایی را که از چین وارد می‌شوند به‌‌درستی کنترل کند.» او اعلام کرد در حال آماده‌‌سازی پیش‌‌نویس قانونی جدیدی است که قرار است در همین دوره کنگره ارائه شود تا شفافیت بیشتری در زنجیره‌های تامین بین‌المللی ایجاد کند.

سازمان گمرک آمریکا (CBP) نیز در بیانیه‌‌ای اعلام کرد: «اجرای تعرفه‌ها از طریق ابزارهای قانونی، سیستم‌‌های پیشرفته و رویه‌های عملیاتی انجام می‌شود» و افزود: «بر اساس دستورات جدید ریاست‌جمهوری، شدیدترین مجازات‌‌هایی که قانون اجازه دهد، اعمال خواهد شد.»

برخی از مدیران لجستیکی در چین نیز ماه گذشته به روزنامه نیکی آسیا گفته‌‌اند که شرکت‌های صوری تاسیس کرده‌‌اند تا از پرداخت تعرفه فرار کنند.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 0%

تبلیغات در ویکی پلاست

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
شرکت سالار شیمی؛ تأمین‌کننده مواد پلیمری قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟