پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳

پیام های وارده

افزودن نظر شما

تولیدکننده

۲۶ آبان ۱۳۹۹

در این شرایط که حمل بار از پتروشیمی با به سختی انجام می‌شود و کامیون ها قیمت حمل و نقل از پتروشیمی را تا سه برابر قیمت مصوب اعلام می کنند. حداقل تغییر دستورالعملی که در این وضعیت میتواند کمکی باشد تا کارخانه ها با مشکل دریافت مواد اولیه مواجه نشوند قبول اعلام بیش از یک باربری از طرف خریدار می‌تواند.

اگر در هر باربری کامیون تهیه شد حمل بار انجام بشود و در زمان اعلام بار مجبور به اعلام باربری جدید نباشیم. در حال حاضر پتروشیمی فقط معرفی یک باربری را قبول می‌کند و هر بار باید باربری دیگر را مجددا معرفی نماییم. تغییر روش در بحران تنها راه حل می‌باشد نه اینکه فقط شعار بدهیم پشتیبانی از تولید.

بیشتر

یک تولیدکننده

۷ مهر ۱۳۹۹

ما را مثل تولیدکننده چینی و ترکیه ای ببینید!

یک زمانی تولید پتروشیمی ایران محدود بود (دهه ۷۰ و اوایل ۸۰) برای توزیع متوازن این مقدار کم، ساختار بورس کالا پیشنهاد شد که بین تولیدکننده‌های داخلی به درستی توزیع بشود.

اما امروز اصل بوجود آمدن این ساختار فراموش شده و این‌قدر به اون محدودیت‌ها بال و پر دادن و اضافه کردند که نتیجه شده است این روزهای بازار

در واقع این روزها که نیاز داخل درصد کمی از تولیدات پتروشیمی‌های ایرانی است، وجود این ساختار بی‌معنی است

تو شرایط این روزهای بازارهای جهانی اصلا فروش با محدودیت برای پتروشیمی‌های ایرانی با این حجم از تولید و برنامه در حال توسعه متوجه نمی‌شم.

یکی به ما بگه چرا مواد پتروشیمی تو ایران محدودیت عرضه و فروش دارد؟ محدودیت یعنی رانت و سود برای پتروشیمی‌ها. تا حالا هیچ نتیجه دیگری نداشته؟ دقیقا سیاست خودروسازی‌ها و ...

یک درخواست داریم پتروشیمی‌ها ما رو مثل یک تولیدکننده چینی و ترکیه‌ای ببینند مشابه اون‌ها به ما بفروشند. هیچ امتیاز و تخفیفی هم نمی‌خوایم :)

تا حالا می‌گفتیم خودروسازی‌های دنیا باید از ایرانی‌های یاد بگیرن چه طور خودرو بفروشند الان هم اضافه کنید پتروشیمی‌ها و فولادی‌ها و ...

یک زمانی تولید پتروشیمی ایران محدود بود (دهه ۷۰ و اوایل ۸۰) برای توزیع متوازن این مقدار کم، ساختار بورس کالا پیشنهاد شد که بین تولیدکننده‌های داخلی به درستی توزیع بشود.

اما امروز اصل بوجود آمدن این ساختار فراموش شده و این‌قدر به اون محدودیت‌ها بال و پر دادن و اضافه کردند که نتیجه شده است این روزهای بازار. در واقع این روزها که نیاز داخل درصد کمی از تولیدات پتروشیمی‌های ایرانی است، وجود این ساختار بی‌معنی است.

بیشتر

یک تولیدکننده محصولات PVC

۱۶ مرداد ۱۳۹۹

سوای درست یا غلط بودن روش سهمیه بندی جدید برای محصول پی وی سی نحوه ورود اطلاعات به سامانه آمار تولید توسط تولید کنندگان یکی از دلایل مهم کاهش سهمیه ها بوده است یا به نوعی میتوان گفت سامانه آمار تولید دارای باگ هایی است که موجب اشتباه کاربر در هنگام ورود اطلاعات میشود.

مثلا عدم توجه به میزان ضریب مواد اولیه مصرفی در هنگام ورود آمار تولید یکی از عوامل کاهش سهمیه بوده برای مثال اگر ضریب مصرف محصولی ۵۰ درصد پی وی سی تعریف شده چنانچه کاربر ۱۰۰ تن آمار تولید محصول نهایی وارد کند سامانه ۵۰ تن سهمیه پی وی سی برای واحد در نظر گرفته است.

یا در مواردی واحد چندین کد محصول تولیدی جهت ثبت آمار تولید دارد که به دلایلی یکی از آنها در حالت تعلیق بوده است ولی کاربر برای آن محصول آمار تولید وارد نموده و توسط کارشناس صمت تایید شده است ولی اکنون جز آمار تولید محاسبه شده جهت دریافت سهمیه قرار نگرفته است.

بیشتر

سعید روغنی مدیر عامل شرکت شفیق

۱۵ مرداد ۱۳۹۹

کاهش سهمیه مواد اولیه پی وی سی درمان یا فرار از بار مسئولیت

چرا وزارت صمت توانایی پاسخ به نیاز تولیدکنندگان پی وی سی را ندارد و چرا خواسته یا ناخواسته تمام تلاش خود را به کار میبرد تا جلوی جهش تولید در شرکت های تولیدی را بگیرد.

شاهد بر این مدعا تصمیم خلق الساعه ای است که طی هفته گذشته از طرف وزارت صمت گرفته شد و به یکباره سهمیه شرکت های تولیدی را به حدود 10 تا 30 درصد سهمیه قبلی بدون هیچ گونه کار کارشناسی تقلیل داد!!!

نتیجه این تصمیم خلق الساعه هر چند که ممکن است عده تولید کننده نما را شناسایی کند اما از آنجایی که باعث آسیب دیدن تولیدکنندگان واقعی و تحت فشار قرار گرفتن و یا نابودی آنها میشود یک حرکت نسنجیده و ناپخته است.

در این مقاله به مزایا و معایب طرح به صورت مختصر اشاراتی می نمایم.

از مزایای این طرح میتوان به موارد ذیل اشاره نمود:

- خارج شدن وزارت صمت از فشار نهادهای نظارتی در چرایی وجود التهاب در بازار پی وی سی

- کاهش فشار بر پتروشیمی ها در زمانی که کف عرضه را رعایت نمی‌کنند.

- تقویت تولید کننده نماها و کسانی که طی مدت دو سال گذشته کد فروشی کرده اند و توانسته اند تمام سهمیه خود را کامل از از بورس دریافت نمایند.

و اما معایب طرح:

- القای ناامیدی و یاس در بین تولیدکنندگان و سوق دادن قشر فرهیخته کارآفرین به سمت استیصال و درماندگی.

- نابود شدن طرح های سرمایه گذاری و توسعه واحد‌های فعال به دلیل عدم ثبات در برنامه ریزی های وزارت صمت

- تحت فشار قراردادن تولید کنندگان فعال به دلیل آن که یک تولید کننده واقعی به دلایل مختلف از جمله کمبود نقدینگی، تورم، رکود، تعطیلی های مناسبتی و بسیاری از عوامل دیگر در بعضی از برهه ها قادر به خرید از بورس نمی باشد.

-سوق دادن تولید کننده به فعالیتهای روزمره از جمله دغدغه تامین مواد اولیه برای تولید کننده به جای تفکر در موارد توسعه و رشد واحد صنعتی

حال چند سوال در این چارچوب مطرح است:

اگر تولید را به مثابه موجود زنده در نظر بگیریم آیا میتوان یک شبه مواد اولیه آن را که مانند خون در رگ است به این شدت کاهش داد؟

چرا وزارت صمت بدون هماهنگی با سازمانهای صمت استانی و ذینفعال مربوطه این تصمیم را گرفته؟ و چرا از قابلیت کارشناسان استانهای مختلف در این زمینه استفاده نمی شود؟

چرا سازمان‌هایی استانی که با ذینفعان صنعت در ارتباط هستند به شدت منفعل شده اند و در قبال تصمیمات غلط وزارتخانه هیچ واکنشی نشان نمی دهند؟

در پایان راهکار های خروج از این بحران به شکل ذیل پیشنهاد می‌گردد:

-عدم ارایه راهکارهای خلق الساعه که در دراز مدت باعث ایجاد هسته های فساد در بخش های مختلف صنعت میشود.

-استاندارد سازی ظرفیت سنجی تولید، برای تولید کنندگان بر اساس اصول علمی نه بر اساس سلیقه کارشناسان در کل کشور

-کنترل هر چه بیشتر واحد‌های نظارتی بر مصرف کنندگان مواد اولیه پلیمری

-ایجاد ظرفیت های تولید بیشتر برای پتروشیمی های پی وی سی موجود.

-ایجاد واحد‌های جدید تولید کننده رزین پی وی وی سی در کشور

-مجوز واردات پی وی سی با ارز آزاد برای فعالان این صنعت

-شناسایی و برخورد با تولید کنندگان متخلف، واسطه گرها و دلالان در بازار عرضه پی وی سی

بیشتر

محسن عینی افشار، مدیر عامل شرکت آوند نگار

۱۵ مرداد ۱۳۹۹

در این وانفسای جنگ اقتصادی این حجم از پمپاژ نا امیدی به تولید کننده واقعی، از طرف تصمیم گیران، نشانه عدم لمس حقایق توسط ایشان است. و این تصمیمات خلق الساعه باعث برچیده شدن همین سفره کوچک و کوچکتر کارگران و زحمتکشان صنایع پایین دست پتروشیمی و علی الخصوص پی وی سی کاران خواهد شد.

آیا پیدا کردن و جداکردن سهمیه فروش از تولید کننده واقعی اینقدر دشوار است که میبایست تر و خشک را باهم بسوزانیم یا واقعیت های پنهان دیگری در پشت پرده است و میخواهند با خام فروشی فقط جلوی پای خود را ببینند و به منافع بلند مدت ملی بی توجهند؟
امیدوارم که خرد به تصمیمات بازگردد.

بیشتر

جلیلوند مدیر واحد تولیدی صدر پلاستیک

۱۵ مرداد ۱۳۹۹

چنانچه بخواهد سهمیه بر مبنای میانگین کمترین خرید در سالهای ۹۷ و۹۸ یا سهمیه بهین باب و یا آمار تولید باشد بدلایل زیر اصلا منطقی بنظر نمی رسد.

۱_ اینجانب تا آبان ۹۷ از طریق تعاونی مواد اولیه دریافت می کردم که اصلا در سیستم بورس کالا درج نشده است.

۲_ هیچ واحد تولیدی نمی تواند بیشتر از سهمیه بهین باب خرید انجام دهد و چون ضرایب خرید با سهمیه متفاوت می باشد جذب سهمیه امکان‌پذیر نبوده و کمتر از بهین باب می باشد.

۳_ با توجه به اینکه آمار تولید بر اساس مستندات خرید و پرداخت ارزش افزوده می باشد لزوما وقتی خرید از بازار آزاد انجام می شود علی رغم داشتن بارنامه ولی بعلت نداشتن فاکتور رسمی قادر به پرداخت ارزش افزوده نمی باشم چون ۹ درصد از تفاوت خرید مواد آزاد و فروش بیشتر است چه رسد به سود در نتیجه آمار بر اساس خرید از بورس انجام می شود.
نتیجه اینکه این سیکل معیوب ادامه پیدا خواهد کرد و در سال جهش تولید عملا به کاهش تدریجی تولید و در نتیجه تعطیلی پس از ۴۰ سال تولید.

بیشتر

رضا میراب مدیر عامل شرکت طلا پرفیل ارس در منطقه ازاد جلفا ارس

۱۴ مرداد ۱۳۹۹

من مدت ۴۶ سال است که در آلمان زندگی میکنم ومدت حدودا هفده سال است که سرمایه خود را از آلمان که در مدت حدود سی سال برایش زحمت کشیده بودم به ایران اوردم وبه تما م بیماریهای عصبی معروض شدم. اگر عمری بود تمام زنگیم را که تلخ‌ترین بخش ان سرمایه گذاری در ایران است را کتاب خواهم کرد که برای سرمایه گذاران جوان درس عبرتی باشد و با احساسات سرمایه گذاری نکنند.

مخصوصا در کشوری که هیچگونه نظم وقانونی وحقی برای سرمایه گذاری وجود ندارد سرمایه گذاری نکند. فقط یک جمله: در سال جهش تولید دستگاههای جدید خریدیم که نه تنها بدون خوراک مانده اند بلکه از دیروز با قانون جدید دستگاه‌های قدیممان نیز بیکار شدند. در سال جهش تولید جهش فوق‌العاده کردیم باید کل کارخانه را تعطیل کنیم.

بیشتر

قاضي از شركت ايليادكار وشمگير (پراتيك)

۱۴ مرداد ۱۳۹۹

در خصوص كم شدن سهميه هاي پي وي سي نظرم اينه كه عملاً توليد امكان پذير نيست چرا كه وقتي سهميه ها كم بشه مواد اوليه تو بازار آزاد هم به ندرت يافت خواهد شد و با قيمت گزاف، از نظر مالياتي هم دفاتر رسمي به مشكل ميخورن چون فاكتوري نميتونن بابت پي وي سي تو دفاتر ثبت كنن و بخاطر خريد بدون فاكتور برداشت غير جاري سهامداران بيشتر نشون داده ميشه كه از نظر اداره دارايي مورد قبول نيست، پس گزينه واردات بايد جايگزين بشه كه با اين اوضاع ارزي و انتقال ارز و بهاي اون باز هم شدني نيست. پس صنعت پي وي سي دچار انحلال و ركود توليد و افزايش قيمت خواهد شد.

بیشتر

یک تولید کننده محصولات پی وی سی

۱۴ مرداد ۱۳۹۹

در خصوص کاهش سهمیه و اینکه مطرح میکنند میانگین خرید و آمار سال ۹۷ و ۹۸ را ملاک قرار می دهند، ما اواخر ۹۷ طرح توسعه داشتیم و متعاقب آن افزایش ظرفیت، و تغییر ظرفیت پروانه بهره برداری باتوجه به این موضوع گرفتن میانگین دو سال به نظر شما منطقی و عادلانه میتونه باشه، اگر اززمان افزایش ظرفیت و سهمیه که حدود۱۶ ماه میشه بررسی کنند و میانگین بگیرن با توجه به فروش ابرازی باید سهمیه ما را زیاد کنند خواستم این موضوع تغییر پروانه بهره برداری در طول این دو سال مورد نظر سازمان را مطرح کنید که مد نظر داشته باشن

بیشتر

تاخیر در تحویل پی‌وی‌سی اروند

۲۸ تير ۱۳۹۹

پتروشیمی اروند پی وی سی اس ۶۵ تاریخ تحویل دهم تیر ماه رو تا الان تحویل نداده،البته فروش این مواد سلف یک ماهه بوده، واقعا چه کسی مسئول پیگیری این وضعیت هست. در حالی که گویا این تاخیر ها برای این پتروشیمی به یک روال عادی تبدیل شده.

بیشتر

دیدگاه خود را بنویسید

تصویر (اختیاری)
کدامنیتی *

پربازدیدترین شرکت ها

درج کارت ویزیت شرکت من

پربازدیدترین محصولات

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟