چهارشنبه ۵ دى ۱۴۰۳

پیام های وارده

افزودن نظر شما

جلیلوند مدیر واحد تولیدی صدر پلاستیک

۱۵ مرداد ۱۳۹۹

چنانچه بخواهد سهمیه بر مبنای میانگین کمترین خرید در سالهای ۹۷ و۹۸ یا سهمیه بهین باب و یا آمار تولید باشد بدلایل زیر اصلا منطقی بنظر نمی رسد.

۱_ اینجانب تا آبان ۹۷ از طریق تعاونی مواد اولیه دریافت می کردم که اصلا در سیستم بورس کالا درج نشده است.

۲_ هیچ واحد تولیدی نمی تواند بیشتر از سهمیه بهین باب خرید انجام دهد و چون ضرایب خرید با سهمیه متفاوت می باشد جذب سهمیه امکان‌پذیر نبوده و کمتر از بهین باب می باشد.

۳_ با توجه به اینکه آمار تولید بر اساس مستندات خرید و پرداخت ارزش افزوده می باشد لزوما وقتی خرید از بازار آزاد انجام می شود علی رغم داشتن بارنامه ولی بعلت نداشتن فاکتور رسمی قادر به پرداخت ارزش افزوده نمی باشم چون ۹ درصد از تفاوت خرید مواد آزاد و فروش بیشتر است چه رسد به سود در نتیجه آمار بر اساس خرید از بورس انجام می شود.
نتیجه اینکه این سیکل معیوب ادامه پیدا خواهد کرد و در سال جهش تولید عملا به کاهش تدریجی تولید و در نتیجه تعطیلی پس از ۴۰ سال تولید.

بیشتر

رضا میراب مدیر عامل شرکت طلا پرفیل ارس در منطقه ازاد جلفا ارس

۱۴ مرداد ۱۳۹۹

من مدت ۴۶ سال است که در آلمان زندگی میکنم ومدت حدودا هفده سال است که سرمایه خود را از آلمان که در مدت حدود سی سال برایش زحمت کشیده بودم به ایران اوردم وبه تما م بیماریهای عصبی معروض شدم. اگر عمری بود تمام زنگیم را که تلخ‌ترین بخش ان سرمایه گذاری در ایران است را کتاب خواهم کرد که برای سرمایه گذاران جوان درس عبرتی باشد و با احساسات سرمایه گذاری نکنند.

مخصوصا در کشوری که هیچگونه نظم وقانونی وحقی برای سرمایه گذاری وجود ندارد سرمایه گذاری نکند. فقط یک جمله: در سال جهش تولید دستگاههای جدید خریدیم که نه تنها بدون خوراک مانده اند بلکه از دیروز با قانون جدید دستگاه‌های قدیممان نیز بیکار شدند. در سال جهش تولید جهش فوق‌العاده کردیم باید کل کارخانه را تعطیل کنیم.

بیشتر

قاضي از شركت ايليادكار وشمگير (پراتيك)

۱۴ مرداد ۱۳۹۹

در خصوص كم شدن سهميه هاي پي وي سي نظرم اينه كه عملاً توليد امكان پذير نيست چرا كه وقتي سهميه ها كم بشه مواد اوليه تو بازار آزاد هم به ندرت يافت خواهد شد و با قيمت گزاف، از نظر مالياتي هم دفاتر رسمي به مشكل ميخورن چون فاكتوري نميتونن بابت پي وي سي تو دفاتر ثبت كنن و بخاطر خريد بدون فاكتور برداشت غير جاري سهامداران بيشتر نشون داده ميشه كه از نظر اداره دارايي مورد قبول نيست، پس گزينه واردات بايد جايگزين بشه كه با اين اوضاع ارزي و انتقال ارز و بهاي اون باز هم شدني نيست. پس صنعت پي وي سي دچار انحلال و ركود توليد و افزايش قيمت خواهد شد.

بیشتر

یک تولید کننده محصولات پی وی سی

۱۴ مرداد ۱۳۹۹

در خصوص کاهش سهمیه و اینکه مطرح میکنند میانگین خرید و آمار سال ۹۷ و ۹۸ را ملاک قرار می دهند، ما اواخر ۹۷ طرح توسعه داشتیم و متعاقب آن افزایش ظرفیت، و تغییر ظرفیت پروانه بهره برداری باتوجه به این موضوع گرفتن میانگین دو سال به نظر شما منطقی و عادلانه میتونه باشه، اگر اززمان افزایش ظرفیت و سهمیه که حدود۱۶ ماه میشه بررسی کنند و میانگین بگیرن با توجه به فروش ابرازی باید سهمیه ما را زیاد کنند خواستم این موضوع تغییر پروانه بهره برداری در طول این دو سال مورد نظر سازمان را مطرح کنید که مد نظر داشته باشن

بیشتر

تاخیر در تحویل پی‌وی‌سی اروند

۲۸ تير ۱۳۹۹

پتروشیمی اروند پی وی سی اس ۶۵ تاریخ تحویل دهم تیر ماه رو تا الان تحویل نداده،البته فروش این مواد سلف یک ماهه بوده، واقعا چه کسی مسئول پیگیری این وضعیت هست. در حالی که گویا این تاخیر ها برای این پتروشیمی به یک روال عادی تبدیل شده.

بیشتر

در مورد سامانه جامع تجارت

۱۰ خرداد ۱۳۹۹

من حاضرم حقوق همون کارمندی که این سامانه رو ابداع کرده رو بدم اگه خودش تونست ثبت نام کنه برنامه ای به شدت مزخرف که حتی خودتون ازش سر در نمیارین آقا جون جلوش رو باز بزارین هرکس میخواد خرید کنه حتی ۴ تن بخره وبا خاور برسونه به کارگاه وبا کد ملی ازش مالیات بگیرین چون کارگاههای کوچک نمیتونن زیر ده تن خرید کنن نقدینگی ندارند از دلالهای بازار میگیرن لازم هست هر کسی با کد ملی خودش بگیره و مالیات هم بده والله طلای ۲۱ عیار نمیره که اینقدر داستان درست کردین واسش فقط ۴ تا کارمند باید هر شرکتی استخدام کنه که فقط جواب این سامانه های به غایت مزخرف شما رو بده اونوقت اون دلال ماشین یا خونه سودهای میلیاردی میگیره وبه هیچ کس هم جوابگو نیس

بیشتر

فریز مالیات بر ارزش افزوده صادرکنندگان نزد دولت

۱ خرداد ۱۳۹۹

به نظر من اگر دولت مشکل مالیات بر ارزش افزوده را بر رفع تعهد ارزی گره نمی زد میزان صادرات بسیار بالا می رفت و صادرکنندگان هم به روش های مختلف رفع تعهد ارزی می کردند اما با توجه به فریز مالیات بر ارزش افزوده صادرکنندگان عملا سرمایه های صادرکنندگان در اختیار دولت است و از طرفی هزینه رفع تعهد ارزی بالاست و عملا افراد تا جاییکه امکان داشته باشد به سمت صادرات نمی روند بنابراین با توجه به تجربیات خودم اگر دولت به فکر صادرات غیر نفتی و بازگشت ارز برای واردات است ابتدا مسیله پرداخت مالیات ارزش افزوده را از رفع تعهد ارزی جدا کند و از آن طرف صادرکنندگان یا خود واردات کالاهای ضروری را انجام دهند و یا ارز خود را در اختیار واردکنندگان با قیمت توافقی انجام دهند بدیهی است که هر چه سرمایه صادرکنندگان بیشتر باشد به همان میزان صادرات افزایش خواهد یافت بدون اینکه دولت پولی را خرج کند.

بیشتر

چرا هیچکس هیچ اعتراضی نداره به وضع pvc s65

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹

هرهفته داره اوضاع وخیم تر میشه
پتروشیمی اروند نزدیک ۴ هفته تقریبا شده شایدم بیشتر که عرضه نقدی نداره!!! هر هفته ۵ هزار تن تولیدش هستش چطور میشه که سلف میگذاره؟
و اگر اورهال هستش یا مشکلی داره چرا اعلام نمیکنن!! و اینکه کی قرار این اوضاع درسته بشه!
کارگاه های کوچک له شدن بخدا
امروز قیمت pvc رسید به ... تومان در بازار آزاد!!

بیشتر

چه گناهی کردیم آمدیم تولید؟

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹

به دادمان برسید، ما چه گناهی کردیم آمدیم تو تولید. آخر کسی نیست به این کارخانجات پتروشیمی مخصوصا اروند بگویید دست از گران‌فروشی بردارند. Pvc /s65 گذاشتن تو بورس و توسط یک عده افراد معلوم الحال، قیمتش بالا شده و نهایتا با افزایش قیمت حبابی فروخته می‌شود. متعاقبا قیمت آزاد آن‌هم با فی بالاتر قیمت میخورد و این وسط شرکت‌های کوچک و نو پا؛ زمین خورده و له می‌شوند. آنهم در سال جهش تولید.

هیچکس هم حرفی نمی زند. انگار گه اوضاع وفق مراد است. امروز قیمت آزاد مواد pvc/s65 را رسوندند به بالای ... هزارتومان.آخر چرا و برای چه؟

از مسولین می‌خواهیم در راستای حمایت از تولید ملی وجهش آن در تعدیل قیمت مواد اولیه (pvc/s65) اقدام عاجل بعمل اورند.

بیشتر

متأسفم تولیدکننده شدم

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹

از برج ۵ استانداردسازی کردیم هم تینر هم هیدروکربن. جالبه یک بار آزمایشگاه کدها رو جابجا زده، یک بار میگن شماره درخواست اشتباه تایپ شده، الانم که هنوز جوابی نیومده.
هر چی هم پیگیر میشیم اصلا کسی نیست که جوابگو باشه آزمایشگاه میگه جواب نمونه‌ها مواد اولیه تاییده.
کارگروه گفته نمونه با آنالیز ارسالی همخونی نداره. اصلا نمی دونیم چیه داستان فقط متاسفم متاسفم متاسف.
فکر‌میکنم تنها دلیلش اینه که من به هیچ‌ جایی شاید وصل نیستم یا شاید بلد نیستم که چیکار باید بکنم فکر میکردم که باید تمام اصول استاندارد رو رعایت کنم که کردم. همه جوری طبق نظر کارگروه انجام دادم اما واقعا دلیل این عدم جوابگویی رو نفهمیدم. بازم متاسفم هم برای خودم که تولیدکننده شدم و هم خیلی چیزای دیگه. کاش حدااقل یکی بود صدای منو میشنید و جوابگو بود.

بیشتر

دیدگاه خود را بنویسید

تصویر (اختیاری)
کدامنیتی *

پربازدیدترین شرکت ها

پربازدیدترین محصولات

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
کامپاند پلی‌کربنات: نسوز، الیاف دار، رنگی، سفارشی و ... قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟