سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۳

پیام های وارده

افزودن نظر شما

یک کاربر

۱ آبان ۱۳۹۸

لطفا صدای ما تولید کنندگان پریفرم را به اطلاع همگان برسانید.
با توجه به ابلاغیه جدید بابت تعیین سهمیه مواد مصرفی با توجه به سال ۹۶ و ۹۷ بسیاری از شرکت‌ها همچون ما که با ظرفیت بسیار پایین هم به دلیل نداشتن رانت در زمان گرانی مواد و هم نبود بازار مناسب و هم به دلیل نبود سرمایه در گردش، خرید مواد پایینی در آن سالها داشته اما در سال ۹۸ با توجه به بازاریابی بهتر و عملکرد بهتر، خرید مواد هفتگی بسیار بالاتر از سالهای گذشته است با این وجود شرکت پتروشیمی، سایت بهین‌یاب و صنعت و معدن تصمیم به سهمیه بندی بر اساس دو سال قبل دارد و این اصلا منطقی نیست. اطلاع رسانی کنید

بیشتر

تولید کننده

۲۱ مهر ۱۳۹۸

در مورد ثبت امار فروش در سامانه جامع تجارت هم به دلیل عدم تعریف شناسه کالا در بهین یاب امکان ثبت فروش وجود ندارد
یعنی سیستم ناقص و قبل از کنترل و تست آزمایشی اجرایی شده است
پیگیری هم کردیم گفتند در حال بررسی و اصلاح هستیم

بیشتر

رضایی

۲۱ مهر ۱۳۹۸

ما ظروف پلی پروپیلن و پلی استایرن تولید می کنیم. در مورد ثبت گرید در سامانه بهین یاب باید خدمتتون عرض کنم که چندین بار تلاش کردیم و نتونستیم گرید رو ثبت کنیم. به اداره صنایع مراجعه کردیم گفتن که باید برای ثبت گرید نسبت ترکیب مواد در ثبت نام خرید از بورس رو رعایت کنید.

مشکل اول این است که این نسبت برای تولید کننده های لیوان پلی پروپیلن از سوی وزارت صنعت تحمیل شده یعنی اجبارا نسبت 25 درصد نساجی و 75 درصد شیمیایی هست و ما اصلا گرید شیمیایی استفاده نمی کنیم که در سامانه ثبت کنیم.

مشکل دوم این است که ما در مورد ظروف پلی استایرن که ترکیبی از پلی استایرن مقاوم و معمولی هست. با رعایت نسبت نمی توانیم گرید ها رو ثبت کنیم و این ناقض فرمایش دوستان در اداره صنایع هست و پیغام “اطلاعات به صورت کامل پر نشده است” رو میده.

ممنون میشم اگر کسی این کار رو انجام داده به ما معرفی کنید تا راهنمایی کنن
در مورد ثبت امار فروش در سامانه جامع تجارت هم به دلیل عدم تعریف شناسه کالا در بهین یاب امکان ثبت فروش وجود ندارد یعنی سیستم ناقص و قبل از کنترل و تست آزمایشی اجرایی شده است. پیگیری هم کردیم گفتند در حال بررسی و اصلاح هستیم.

بیشتر

یک تولیدکننده

۲۶ مرداد ۱۳۹۸

وزارت صمت ماشالا اکثر کارخانجات بزرگ رو‌ تعطیل کرده و‌خیلی با افتخار هم میگه مهم‌ نیست کاش یک جایی بود من می تونستم توضیح واضحات بدم‌ که توی این ۴ ماهه که رفت و آمد داشتم تو‌و این وزارتخانه چه اتفاقاتی افتاده واسم و اینجوری فقط بگم که همه او‌ن جوابیه من تایید شده بالاخره الان ۲ هفته است آقای صادقی نیارکی مدیر کل محترم غیر فلزات وقت نداره سیستمی تایید کنه بره بورس منشیش میگه وقت نداره ما هم اجازه پیگیری نداریم با شخص هم صحبت نمی کنه یعنی هیچکس هم نیست پاسخگو باشه، فقط کاش می‌شد فیلمشو ساخت

بیشتر

یک تولیدکننده و صادرکننده محصولات پلاستیکی

۱۵ مرداد ۱۳۹۸

اكثرا استان ها در مورد رفع تعهد ارزي و واگذاري اظهارنامه هاي صادراتي به وارد كنندگان و ارتباط بين صادر كننده و وارد كننده كه وارد كننده بتونه از اظهار صادات استفاده بكنه مشکل دارن

بیشتر

ناشناس

۱۴ مرداد ۱۳۹۸

در مورد ایران پلاست:
1)در چند سال اخیر مشارکت کنندگان این نمایشگاه با چالش های جدی روبه رو بوده و هستند، به نظر مجری توان فنی و مدیریتی کافی برای برگزاری این نمایشگاه را ندارد. هنوز معلوم نیست،فروش اسپانسری توسط خود مجری انجام می شود و یا آن را کاملا واگذار کرده است. روش فعلی جذب اسپانسر، رزرو غرفه، و اختصاص دادن غرفه ها در شرایط ناعادلانه و غیر شفاف، در شان نام مجری و ایران پلاست نیست ولی متاسفانه انجام می شود.

2)تاکنون هیچ توضیحی در مورد علت دقیق کاهش متراژ و سالن ها بیان نشده است، خبرها ضد و نقیض است،احتمالا همزمان با نمایشگاه ایران پلاست ، نمایشگاه دیگری برگزار می شود آن هم در سالن هایی که سال گذشته مختص ایران پلاست بوده است.
اگر چه در حرف، مجری می خواهد شرایط را عادی و حتی اجرای نمایشگاه را بهتر و قوی تر از سالیان گذشته نشان دهد، ولی در عمل، تمام مستندات و مشاهدات بر خلاف این ادعاست.

بیشتر

کرایه ها از عسلویه 20 درصد بالا رفته

۴ خرداد ۱۳۹۸

۱۰ اردیبهشت (98) از عسلویه محموله ۲۲ تنی ۳۶۷۰ کرایش بود اما امروز همون بار با کرایه ۴۴۰۰ اومده برامون.
علت رو پرسیدم گفتن تعرفه بارگیری از عسلویه ۲۰ درصد بالا رفته. لطفا اطلاع رسانی کنید

بیشتر

تهدید صادرات محصولات ایرانی به عراق

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸

شرکت سابیک به مشتریان پتروشیمی در عراق و ترکیه فروش به صورت اعتبار اسنادی شش ماه بدون بهره را آغاز کرده و تمام تلاشش را می‌کند که کالای ایرانی فروش نرود. در یک ماه اخیر بیشتر مشتریان مواد اولیه پتروشیمی ایرانی به سمت سابیک رفته اند.

من تولید کننده سیم و کابل هستم و به مدت ١١ سال به بازار عراق صادرات دارم، هیچ گاه به اندازه این مدت کالای ایرانی تحت فشار نبوده است. دولت عراق برای بیشتر کالای ایرانی و ترکیه ای تعرفه گمرکی چندین برابری وضع کرده؛ عنوان مثال تعرفه هر تن کابل از ٢٠ دلار در چندین مرحله به ٣٥٠ دلار رسیده که نشان از حدف بازار عراق از کالای ایرانی است.

این در حالی است ٢٦٠ قلم کالا از اردن و عربستان بدون عوارض گمرکی وارد عراق می شود. با این همه مشکلات اقتصادی داخلی و خارجی باید چه کنیم؟ کشور عراق با بهانه حمایت از تولید داخل خیلی راحت ایران را تحریم هوشمندانه کرد و به سمت کشورهای اردن و عربستان به خاطر منافع خود هدایت شد در ماه های آینده تقریبا صادارت به عراق با مشکلات و سختی های زیادی منجر خواهد شد که تولیدکنندگان ایرانی توان رقابت را نخواهد داشت.

بیشتر

پلی استال از 46 هزار به 65 هزار تومان رسیده!

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸

هر کیلو مواد پلی استال از ۴۶ هزارتومان در هفته اخیر به ۶۵ هزار تومان رسیده... این در حالیست که در همین مدت دلار حداکثر ۵۰۰تومان افزایش داشته و خلاصه این قیمت بسیار عجیب و برای تولید کننده و مصرف کننده کمرشکن است. مواد پلی استال مواد اولیه بسیاری از شیرآلات و اتصالات آبیاری و قطعات صنعتی است.

بیشتر

توقف خدمات شرکت‌های حمل چین به ایران

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸

تمام شرکت های حمل چین به ایران، ارایه خدمات را متوقف کرده اند. از دیروز (یکشنبه 15 اردیبهشت) فقط حمل از طریق دوبی و با سوییچ بارنامه می شود واردات انجام داد.

بیشتر

دیدگاه خود را بنویسید

تصویر (اختیاری)
کدامنیتی *

پربازدیدترین شرکت ها

پربازدیدترین محصولات

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
بسپار تجارت آسیا؛ تولید و صادرات کامپاندهای پلیمری قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟