ناشناس
در مورد ایران پلاست:
1)در چند سال اخیر مشارکت کنندگان این نمایشگاه با چالش های جدی روبه رو بوده و هستند، به نظر مجری توان فنی و مدیریتی کافی برای برگزاری این نمایشگاه را ندارد. هنوز معلوم نیست،فروش اسپانسری توسط خود مجری انجام می شود و یا آن را کاملا واگذار کرده است. روش فعلی جذب اسپانسر، رزرو غرفه، و اختصاص دادن غرفه ها در شرایط ناعادلانه و غیر شفاف، در شان نام مجری و ایران پلاست نیست ولی متاسفانه انجام می شود.
2)تاکنون هیچ توضیحی در مورد علت دقیق کاهش متراژ و سالن ها بیان نشده است، خبرها ضد و نقیض است،احتمالا همزمان با نمایشگاه ایران پلاست ، نمایشگاه دیگری برگزار می شود آن هم در سالن هایی که سال گذشته مختص ایران پلاست بوده است.
اگر چه در حرف، مجری می خواهد شرایط را عادی و حتی اجرای نمایشگاه را بهتر و قوی تر از سالیان گذشته نشان دهد، ولی در عمل، تمام مستندات و مشاهدات بر خلاف این ادعاست.
کرایه ها از عسلویه 20 درصد بالا رفته
۱۰ اردیبهشت (98) از عسلویه محموله ۲۲ تنی ۳۶۷۰ کرایش بود اما امروز همون بار با کرایه ۴۴۰۰ اومده برامون.
علت رو پرسیدم گفتن تعرفه بارگیری از عسلویه ۲۰ درصد بالا رفته. لطفا اطلاع رسانی کنید
تهدید صادرات محصولات ایرانی به عراق
شرکت سابیک به مشتریان پتروشیمی در عراق و ترکیه فروش به صورت اعتبار اسنادی شش ماه بدون بهره را آغاز کرده و تمام تلاشش را میکند که کالای ایرانی فروش نرود. در یک ماه اخیر بیشتر مشتریان مواد اولیه پتروشیمی ایرانی به سمت سابیک رفته اند.
من تولید کننده سیم و کابل هستم و به مدت ١١ سال به بازار عراق صادرات دارم، هیچ گاه به اندازه این مدت کالای ایرانی تحت فشار نبوده است. دولت عراق برای بیشتر کالای ایرانی و ترکیه ای تعرفه گمرکی چندین برابری وضع کرده؛ عنوان مثال تعرفه هر تن کابل از ٢٠ دلار در چندین مرحله به ٣٥٠ دلار رسیده که نشان از حدف بازار عراق از کالای ایرانی است.
این در حالی است ٢٦٠ قلم کالا از اردن و عربستان بدون عوارض گمرکی وارد عراق می شود. با این همه مشکلات اقتصادی داخلی و خارجی باید چه کنیم؟ کشور عراق با بهانه حمایت از تولید داخل خیلی راحت ایران را تحریم هوشمندانه کرد و به سمت کشورهای اردن و عربستان به خاطر منافع خود هدایت شد در ماه های آینده تقریبا صادارت به عراق با مشکلات و سختی های زیادی منجر خواهد شد که تولیدکنندگان ایرانی توان رقابت را نخواهد داشت.
پلی استال از 46 هزار به 65 هزار تومان رسیده!
هر کیلو مواد پلی استال از ۴۶ هزارتومان در هفته اخیر به ۶۵ هزار تومان رسیده... این در حالیست که در همین مدت دلار حداکثر ۵۰۰تومان افزایش داشته و خلاصه این قیمت بسیار عجیب و برای تولید کننده و مصرف کننده کمرشکن است. مواد پلی استال مواد اولیه بسیاری از شیرآلات و اتصالات آبیاری و قطعات صنعتی است.
بیشترتوقف خدمات شرکتهای حمل چین به ایران
تمام شرکت های حمل چین به ایران، ارایه خدمات را متوقف کرده اند. از دیروز (یکشنبه 15 اردیبهشت) فقط حمل از طریق دوبی و با سوییچ بارنامه می شود واردات انجام داد.
بیشترخرید PVC اروند با LC داخلی
خرید PVC با LC داخلی از این هفته توسط پتروشیمی اروند انجام می شود. لطفا اطلاع رسانی کنید.
بیشتراطلاع از قیمتگذاری کوچکترین حق خریدار
دفتر توسعه صنایع پایین دستی شرکت ملی پتروشیمی بر اساس icis قیمتهای پلیمر رو مشخص میکنه.در حالیکه نه فرمول قیمت رو توضیح میدن و نه حتی طبق روند بازار جهانی پیش میرن. اطلاع از قیمتگذاری کوچکترین حق خریدار میتونه باشه و دلیل عدم اطلاع رسانی به خریدار قابل درک نیست!!!
هم پلاتس و هم آیسیس طی دو هفته گذشته افزایش قیمت pvc داشتن اما بازار ما روند کاهشی رو دنبال کرده.
فروش سلف همان قیمت نقدی است!
وقتی قید سلف برای معاملات محصولات پتروشیمی در بورس کالا به کار میره یعنی مشارکت در تولید و طبیعتاً باید زیر قیمت موجود اون محصول باشه، به دلیل اینکه همزمان با بار موجود به صورت نقدی پرداخت میکنیم ولی محصول را 20 الی 30 روز دیگر تحویل میگیریم.
این مسئله در خرید ما از پتروشیمی رعایت نمیشه و محصول سلف با محصول موجود یک قیمت است.
حواله ما را هم ندادند
در خصوص مشکل پتروشیمی بندر امام که تو کانالتون گذاشتید ما هم مشکل مشابهی داریم کارمند مالیشون خیلی بد برخورد میکنن و درحالی قرار بود امروز بیان برای صدور حواله که نیومدن.
البته این فقط مشکل پتروشیمی بندر امام نیست چون حوزه فعالیت پتروشیمی ها انحصاریه و تولید کننده هم قادر به واردات نیست این شرکت ها که با رانتهای دولتی اداره میشوند به خودشون اجازه میدن هر طور دوست دارند با مشتری برخورد داشته باشند.
وقتی برای انجام امور اداری به این شرکت ها مراجعه کنید ارامش کامل بدون هیچ دغدغه ای برای راه انداختن کار مشتری رو میبینید و کارمنداشون مثل اب خوردن مشتری رو دست به سر میکنن و این فقط یه نمونه ساده است که به خاطر خرابی یه کامپیوتر بارگیری برای شرکت ها با ۵ روز تاخیر انجام میشه چون با فرض حل مشکل تو روز شنبه تا یکشنبه امکان بارگیری نیست.
حواله های بندر امام معطل کامپیوتر
مشکل تولیدکننده ها یکی و دو تا نیست پیگیر دریافت شماره حواله از پتروشیمی بندر امام بودم گویا وسط کار کامپیوتر کارمندشونو بردن واحد IT و مضحک تر اینکه هیچ کس دیگه هم بدون اجازه مدیرعامل نمیتونه از کامپیوتر دیگری استفاده کنه مدیرعامل کجاست؟ جلسه.
این وسط دو روز حواله های مردم صادر نشده هیچ کسی هم عین خیالش نیست تو مملکتی که برای یه کامپیوتر میلیاردها تومن پول مردم از گردش وایمیسته و تولید کننده مجبور میشه انواع و اقسام زیان ها رو بده و کارمند پتروشیمی میگه برو هر کار دوس داری بکن و اقای مدیر ... هم فقط وقت جلسه رفتن داره در حالی که روزمره ترین و ساده ترین کارها تو مجموعه اش درست انجام نمیشه بیش از این نمیشه انتظار داشت.
این تولید محکومه به شکست و نابودی نه با تحریم با بی کفایتی مدیران