ممنوعیت صادرات محصولات پتروشیمی غیرمجتمع ها ابلاغ شد
بر اساس اخبار موثق رسیده به ویکی پلاست، ممنوعیت صادرات محصولات پتروشیمی ها توسط بنگاه ها یا اشخاص به گمرک ابلاغ شد و از این پس تنها پتروشیمی ها و نمایندگان رسمی فروش پتروشیمی، مانند شرکت بازرگانی پتروشیمی و تاپکو، امکان صادرات خواهند داشت.
بعد از تاپیکو نوبت واگذاری امیرکبیر و شازند است
بعد از ادغام تاپیکو و هلدینگ خلیج فارس خبر واگذاری امیرکبیر و شازند به گوش می رسد. پتروشیمی های دیگری که زمزمه واگذاری آن ها شنیده می شود، شازند اراک (متعلق به بانک ملی) و امیرکبیر (متعلق به بانک رفاه است).
تغییرات هفتگی قیمت های جهانی محصولات پتروشیمی
با نگاهی به تغییرات هفتگی قیمت های جهانی محصولات پتروشیمی و قیمت خوراک، جدول پیش بینی قیمت های پایه را بخوانید.
دو غول پتروشیمی «تاپیکو» و «هلدینگ خلیج فارس » ادغام میشوند
مدیر عامل شستا ادغام دو غول پتروشیمی دولت «هلدینگ خلیج فارس» و «هلدینگ نفت و گاز تامین اجتماعی» را تایید کرد.
شوک جدید کاهش قیمت در راه است/ ابلاغ ممنوعیت صادرات محصولات پتروشیمی از هفته آینده
خبرهای موثق رسیده به ویکی پلاست حکایت از تکمیل و نهایی شدن مکاتبات لازم برای ابلاغ ممنوعیت صادرات محصولات پتروشیمی به گمرک جمهوری اسلامی دارد.
حمایت از تولید ملی با همکاری بورس کالا و انجمن ها
نشست هم اندیشی بورس کالای ایران و صنایع پایین دست به عنوان مصرف کنندگان مواد اولیه، ظهر دیروز با هدف حمایت از تولید ملی در راستای رفع دغدغه های صنایع پایین دست و در نظر گرفتن مشکلات و نیازهای تولیدکنندگان به عنوان صنایع بالادست به میزبانی بورس کالا برگزار شد.
مهم ترین معضلات سامانه نیما چیست؟
«جذاب نبودن نرخ ارز در سامانه نیما»، «شفاف نبودن تخصیص ارز رسمی به واردات» و «اطلاعرسانی ناکافی» مهمترین معضلات سامانه مذکور به شمار میروند. این گزارش دنیای اقتصاد را بخوانید
دو سناریوی برجام و چشم انداز صنعت پتروشیمی
اگر چه در اصل تحریم صنایع پتروشیمی ایران در ۱۹ خرداد ماه سال ۱۳۸۹ برای اولین بار کلید خورد و شماره ۱۹۲۹ قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل را به نام خود ثبت کرد؛ اما اقتصاد ایران همواره طی چهار دهه، مصایب تحریم های بین المللی را علیه خود آزموده است.
صادرات فقط توسط پتروشیمی ها/ کدهای غیرفعال نیمه دوم سال 96 معلق شدند
چهارشنبه هفته گذشته، صالحی نیا، معاون امور صنایع وزیر صنعت در نامه ای به سینکی، وزیر امور اقتصاد و بازرگانی، نوابی، مدیرعامل سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ، نوروز زاده مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی و سلطانی نژاد، مدیرعامل بورس کالای ایران، تصمیمات فوری در مورد بازار محصولات پتروشیمی را اعلام کرد.
یک هفته خبر داغ | عبور برخی قیمت های مواد اولیه از مرز 10 هزار تومان
موضوع حساس و مهم این روزهای صنعت پلاستیک، همچنان مواد اولیه است. عبور برخی از قیمت ها از مرز 10 هزار تومان، زنگ هشدار را به صدا درآورده است. بیشتر تولیدکنندگان وضعیت موجود را با نگرانی و این سؤال دنبال می کنند که نتیجه چه می شود؟
آیا باید نگران رشد بیشتر قیمت ها بود؟
جرقههای پراکنده رشد قیمت در بازار آزاد این هشدار را مطرح میکند که شاید باز هم باید نگران رشد بیشتر قیمتها باشیم اگرچه در نرخهای فعلی سادهترین برآورد قیمتی عقبنشینی نرخهاست.
عبور از ابرچالشهای بازار پتروشیمی
چالشهای حوزه تولید و صادرات محصولات پتروشیمی کماکان به قوت خود باقی است. فعالان این حوزه میگویند گرانی و مشکلات تامین مواد اولیه مورد نیاز صنایع پاییندستی پتروشیمی از یک سو و تعیین قیمت مواد اولیه بر اساس ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی از سوی دیگر و بازگشت منابع ارزی صادراتی بر مبنای این رقم به کشور و مسائلی از این دست همگی شرایط را برای فعالیت در صنعت پتروشیمی و توازن بخشی به بازار این محصولات در هر دو بخش بالادستی و پاییندستی با دشواری روبهرو ساخته است.
پربازدیدترین مطالب
- اعلام قیمت پایه محصولات پتروشیمی تا 16 دی 1403 + دانلود قیمت ها
- اعلام قیمت پایه محصولات پتروشیمی تا 23 دی 1403 + دانلود قیمت ها
- رکوردداران رقابت در بورس کالا؛ سه شنبه 11 دی 1403
- رکوردداران رقابت در بورس کالا؛ دوشنبه 10 دی 1403
- پیش نویس دستورالعمل حدود تراکنشهای بانکی اشخاص تصویب شد