به گزارش ویکی پلاست به نقل از شانا، عبدالکریم پهلوانی در مجمع عمومی عادی سالانه این شرکت با ارائه گزارشی از عملکرد پتروشیمی امیرکبیر در سال 99 اظهار کرد: در این سال دریافت خوراک مایع و اتیلن دریافتی به ترتیب 9 و 3 درصد کاهش داشتند و خوراک گازی اتان نیز با افزایش 734 درصدی روبهرو شد که همگی ذاتاً مثبت هستند زیرا دریافت خوراک مایع کمتر به شرط در اختیار داشتن گاز به مفهوم سودآوری بیشتر است. پارسال 751 هزار تن خوراک مایع و 133 هزار تن خوراک اتان دریافت شده است.
وی با بیان اینکه تولید اتیلن پارسال 21 درصد افزایش یافته است، تصریح کرد: روند تولید پارسال با وجود تعمیرات اساسی بیسابقه و همه اینها در خدمت سودآوری مضاعف شرکت بوده است.
مدیرعامل پتروشیمی امیرکبیر با اشاره به اینکه در تولید کل با ثبت رکورد 6 درصدی و نیز ثبت بالاترین رکورد تولید محصولات پلیمری موفقیت کمنظیری برای شرکت بهدست آمده است، افزود: افزایش هشت درصدی فروش مقداری و 110 درصدی ریالی، نتیجه تغییر سیاستهای فروش بوده است.
پهلوانی با اشاره به افزایش چشمگیر سود شرکت در سال 99 گفت: سود شرکت در سال گذشته 1045 درصد افزایش یافت و از 3 هزار و 451 میلیون ریال به 39 هزار و 521 میلیون ریال رسید.
وی با اشاره به افزایش ناگزیر هزینههای مجتمع پتروشیمی امیرکبیر، بر افزایش 110 درصدی درآمدها تأکید کرد و گفت: مدیریت و تغییرات در سبد خوراک، کاهش زمان توقفها، کاهش ضایعات خوراک، کاهش ضایعات محصول، کاهش قیمت تمامشده، افزایش 15 درصدی فروش تناژی محصولات پلیمری، افزایش صادرات، برنامهریزی برای تولید گریدهای مورد نیاز بازار و افزایش قیمت فروش محصولات از جمله عوامل افزایش سودهی شرکت بودهاند.
مدیرعامل پتروشیمی امیرکبیر درباره روند پیشروی اقتصادی این شرکت ادامه داد: EPS شرکت یک هزار و 45 درصد رشد داشته و به یک هزار و 978ریال رسیده است. حال آنکه سال گذشته عددی معادل 959 ریال به ثبت رسیده است.
پهلوانی پس از مباحث فنی و اقتصادی تصویری از جایگاه و افتخارات این شرکت در سال 1399 ارائه کرد و گفت: پتروشیمی امیرکبیر در بین 400 شرکت وزارت رفاه از منظر سودآوری موفق به کسب نشان عالی درخشان جهش تولید شد، همچنین شرکت ملی صنایع پتروشیمی بهمنظور همسویی با گفتمان جهش تولید از این مجموعه قدردانی کرد و افزون بر این از سوی سازمان حفاظت محیط زیست بهعنوان صنعت سبز برگزیده شد.
وی تأکید کرد: در همه این عملکردها، معجزه و همدلی درونسازمانی و همگرایی با سهامداران دیده میشود و آنچه بهدست آمده مرهون تلاش نیروهایی است که در شرکت در حال فعالیت هستند.
ایمنی و توسعه؛ دو بال حرکت پتروشیمی امیرکبیر
عبدالکریم محمدیزاده، مدیر برنامهریزی و فناوری اطلاعات و ارتباطات پتروشیمی امیرکبیر نیز در این مجمع به ثبت 14263607 نفر ساعت کار بدون حادثه و اجرای پروژه ERP و جانشینپروری اشاره کرد و پروژههای معطوف به تأمین پایدار خوراک را از جمله مهمترین برنامههای امسال شرکت برشمرد./ شرکت پتروشیمی امیرکبیر
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه
مطالب مرتبط
- ثبت رکوردی تازه در تولید و صادرات پتروشیمی امیرکبیر
- سهم نیم درصدی ایران از مبادلات جهانی پتروشیمی
- چرا قیمت 209 امیرکبیر 9 هزار تومان افزایش یافت؟
- افزایش تولید و فروش داخلی پتروشیمی امیرکبیر از ابتدای سال مالی تا 30 مهر 1399
- افزایش تولید و فروش داخلی پتروشیمی امیرکبیر از ابتدای سال مالی تا 31 مرداد 1399