به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، به گفته برخی بازیگران باتجربه بازار، چنین احتمالی مطرح است که بازارساز بخواهد از قیمتهای بالاتر عرضه خود را کلید بزند. عرضه ارز از قیمتهای بالاتر دست بازارساز برای مداخله را بازتر میکند، با این حال عده دیگری باور دارند که بازارساز قصد دارد معاملهگران را بین دو کانال 22 و 23 هزار تومانی سرگردان کند.
در واقع عرضه ارز در کانال 23 هزار تومان و عقبنشینی چندباره قیمت به کانال 22 هزار تومان موجب میشود که بهتدریج، معاملهگران از افزایش قیمت ناامید شوند و خودشان در موقعیت فروش قرار بگیرند.
قدرتنمایی نوسانگیران در روز سهشنبه موجب شد که دلار به کانال 23 هزار تومانی برگردد و ساعت 4 بعدازظهر در محدوده 23 هزار و 150 تومان معامله شود.
این قیمت 270 تومان بیشتر از روز دوشنبه بود. در بازار سکه نیز فلز گرانبهای داخلی بهواسطه رشد قیمت دلار، 200 هزار تومان افزایش را به ثبت رساند و به بهای 10 میلیون و 260 هزار تومان رسید.
رفت و برگشت دلار بین دو کانال
بازار ارز صحنه رفت و برگشت قیمت دلار بین کانالهای 22 و 23 هزار تومانی شده است. اسکناس آمریکایی که روز دوشنبه با بیش از 400 تومان افت به زیر کانال 23 هزار تومانی رفته و در محدوده 22 هزار و 880 تومانی آرام گرفته بود، روز سهشنبه را با افزایش قیمت آغاز کرد و خیلی سریع به بالای مرز 23 هزار تومانی بازگشت.
ساعت 4 بعدازظهر، دلار در بازار داخلی با قیمت 23هزار و 150 تومان مورد معامله قرار گرفت که 270 تومان بالاتر از روز دوشنبه بود.
به گفته فعالان، افزایش قیمت دلار در شرایطی صورت گرفت که بازارساز در روز دوشنبه نشان داده بود که تمایل ندارد، اسکناس آمریکایی بالای مرز 23 هزار تومانی نوسان کند.
به گفته فعالان، برجسته کردن برخی خبرهای رسانههای خارجی موجب شده بود که نوسانگیران جسارت بیشتری برای خرید ارز داشته باشند.
آنها به گزارشی از خبرگزاری رویترز اشاره میکردند که عنوان میکرد، دولت آمریکا در تلاش برای احیای توافق هستهای ایران موسوم به برجام، وارد میدان مینی با بیش از 700 تحریم ایران شده که لغو آنها راحت نخواهد بود.
تحریمهای اعمالشده از دولت قبلی آمریکا فقط در حوزه فعالیت هستهای ایران نیست و حمایت از تروریسم، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نقض حقوق بشر را شامل میشود و لغو آن دولت بایدن را با اتهامهایی از جمله «نرمش در مقابل تروریسم» روبهرو میکند.
تصور سخت بودن برداشته شدن تحریمها و طولانی شدن مذاکرات هستهای در انتظارات بازیگران ارزی تاثیر زیادی داشت. با این حال، ممکن است طی روزهای آتی با افزایش دوباره فعالیت بازارساز قیمت به سوی کانالهای پایینتر هدایت شود.
به گفته فعالان، بهدلیل هراس از افزایش عرضه ارز توسط بازارساز، نوسانگیران آماده بودند که یکباره از موقعیت خرید خارج و وارد فاز فروش شوند. تحلیلگران فنی نیز مرتب به بازیگران گوشزد میکردند که حد سود و ضرر را رعایت میکنند.
دلار روز یکشنبه با قدرت زیادی در مسیر افزایشی قرار گرفته و تا محدوده 23 هزار و 300 تومانی نیز رشد کرده بود. با این حال، به یکباره روز دوشنبه در موقعیت کاهشی قرار گرفت و عده بسیاری را دچار ضرر کرد. هراس از تکرار چنین ضرری موجب میشد که معاملهگران با احتیاط بیشتری در بازار رفتار کنند.
در حالی که بازیگران دلار تا حدی با احتیاط رفتار میکردند، در بازار سکه، هیجان معاملات بیشتر بود. سکهبازان با توجه به رشد بهای طلای جهانی نسبت به آینده دارایی خود خوشبینتر شده بودند.
طلای جهانی بعدازظهر دیروز بالای محدوده هزار و 865 دلار نوسان میکرد و موقعیت سکه را برای خرید جذابتر میکرد.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه