جمعه ۲۵ آبان ۱۴۰۳

زرین نپتا

نمایشگاه پلاستیک | استانبول تویاپ ترکیه

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

تأثیر اولین هفته‌ کاری در حفظ کارمندان تازه استخدام
بسیاری از شرکت‌ها گلایه می‌کنند که نیروهای متخصص و مستعدی که تازه استخدام کرده‌اند، خیلی زود علاقه‌ خود را به کار از دست می‌دهند. چگونه می‌توان از این مشکل پیشگیری کرد؟

اولین احساسی که از حضور در یک محیط کار خواهید داشت، تأثیر بسیار مهمی در ادامه‌ همکاری شما با عوامل آن شرکت دارد. این موضوع مختص به کارفرمایان نیست،

بلکه کارمندان جدید نیز تحت تأثیر همین اتفاقات مراحل اولیه، در مورد برنامه‌ی بلندمدت خود مبنی بر همکاری یا ترک شرکت، تصمیم‌گیری می‌کنند.

اگر شرکتی حتی به‌صورت غیرعمدی، تجربه‌ بدی برای کارمندان فراهم کند، باعث می‌شود بهترین استعدادهای خود را از دست بدهد. واقعه‌ ناگزیری که هزینه‌ی آن، ممکن است حتی دو برابر حقوق سالیانه‌ی کارمندان باشد.

با این‌حال سنجش موفقیت تلاش‌های شما کار آسانی نیست. اخیراً داون کلینگ هافر، کاندیس یانگ و ژو لیو، مدیران عمومی منابع انسانی شرکت مایکروسافت،

در مقاله‌ای تجربیات خود را در این زمینه به اشتراک گذاشته‌اند. مرور این مقاله که در واقع مثالی از دنیای واقعی در یک سطح کاملاً حرفه‌ای است به ما کمک می‌کند اهمیت این موضوع را بهتر درک کنیم و همچنین از راهکارهای توصیه‌شده‌ این متخصصان بهره بگیریم. آن‌ها می‌نویسند:

ما در مایکروسافت سالانه هزاران کارمند را استخدام می‌کردیم و بااین‌حال اطلاعی از ضرورت تجربه آفرینی مثبت برای نیروهای جدید نداشتیم. ما فقط تلاش می‌کردیم از آمار و ارقام فرساینده، نتیجه‌گیری مقبولی داشته باشیم.

سرانجام در یک دوره‌ی زمانی، برای درک بهتر پدیده‌ای که آن را «دلزدگی زودهنگام کارمندان» می‌نامیدیم، سعی کردیم به فرصت‌هایی که همیشه آن‌ها را نادیده می‌گرفتیم، نگاهی دوباره داشته باشیم.

خیلی ساده، از کارمندان پرسیدیم که از حضور در این شرکت چه احساسی دارند. به این منظور یک نظرسنجی برگزار کردیم که احساس اولیه و تجربه‌ کارمندان تازه استخدام را یک هفته پس از شروع به کار آن‌ها مورد سؤال قرار می‌داد و پس از ۹۰ روز، دوباره نظرسنجی تکرار می‌شد.

پس از بررسی نتایج این نظرسنجی، به نتایج جالبی رسیدیم. برای نیروهای تازه استخدام، مسائل کوچک بیش از آنچه ما فکر می‌کردیم اهمیت داشت.

به‌عنوان‌مثال برای آن‌ها مهم بود که از اولین روز شروع به کار، یک کامپیوتر شخصی کاری در اختیار داشته باشند و بتوانند به ساختمان‌ها، ایمیل و اینترانت شرکت سریعاً دسترسی پیدا کنند.

بر همین مبنا، ما تعدادی از کارشناسان را از تمامی دپارتمان‌ها نظیر منابع انسانی، IT، حقوق مهاجرت، امنیت، آموزش، تدارکات و دیگر بخش‌ها، روی یک هدف متمرکز کردیم: اطمینان حاصل کردن از اینکه کارمندان جدید از روز اول، بهره‌وری بالایی خواهند داشت.

هر یک از اعضای تیم برای دستیابی به این هدف تلاش و مشارکت کردند و درنتیجه توانستیم موانع سازمانی این هدف را کنار بزنیم. حالا ما پیشرفت ماهانه را بررسی می‌کنیم و بازخوردها، ایده‌ها و نکات جدیدی را که یاد می‌گیریم با یکدیگر به اشتراک می‌گذاریم تا موفقیت کارمندان جدید را تضمین کنیم.

در سطحی عمیق‌تر، ما می‌خواستیم بدانیم که رفتارهای اولیه‌ دپارتمان‌های مختلف، چه تأثیری در جذب سه هزار نیروی جدید سازمان دارد. با همکاری بخش تحلیل محیط کار مایکروسافت، متا داده‌های ایمیل‌های ناشناس همکاران را چک کردیم.

برخی از عباراتی را که به‌عنوان نشانه‌ای از تعاملات مثبت می‌دیدیم عبارت بودند از: «من افتخار می‌کنم که برای مایکروسافت کار می‌کنم.» یا «انتظار دارم که n سال برای مایکروسافت کار کنم.»

ما متوجه شدیم که برای کارمندان جدید، بسیار مهم است که در نخستین هفته‌ کاری، دیداری رودررو با مدیر خود داشته باشند. در واقع مطالعات ما نشان می‌داد کارمندانی که چنین تجربه‌ای داشتند، در سه حوزه رشد مشخص و واضحی داشتند:

۱- طی ۹۰ روز، شبکه‌سازی داخلی آن‌ها ۱۲ درصد بیشتر، و شبکه‌سازی مرکزی آن‌ها دو برابر شده بود. این امر ازآن‌جهت مهم است که کارمندانی که شبکه‌ داخلی خود را رشد می‌دهند، بیشتر احساس می‌کنند که به گروه خود تعلق دارند و به‌احتمال بیشتری در شرکت باقی می‌مانند.

طبق آمار، کارکنانی که تعاملات درون‌گروهی بیشتری دارند، هشت درصد بیش از سایرین به حضور خود در سازمان متعهد می‌مانند. به‌علاوه آن‌ها واقعاً احساس می‌کنند هم به تیم تعلق دارند و هم اعتبار شخصی خود را حفظ می‌کنند.

۲- آن‌ها جلسات باکیفیت بیشتری برگزار می‌کردند. جلسات باکیفیت به تعداد رهبران و مدیران کمتری نیاز دارد و افرادی که در آن حضور دارند توجه بیشتری به دستور کار جلسه دارند و از فعالیت‌های جانبی پرهیز می‌کنند. به‌علاوه طول مدت این جلسات کوتاه‌تر است.

۳- آن‌ها سه برابر بیشتر از سایرین با تیم خود همکاری می‌کردند. همکاری تیمی اولیه، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است: افرادی که وقت بیشتری را صرف همکاری مؤثر تیمی می‌کنند، علاقه‌ بیشتری به وظایف خود و اهداف تیم دارند و گزارش‌های باکیفیت‌تری از کار خود ارائه می‌دهند.

این ادراکات به ما کمک کرد بهبود تجربه‌ اولیه‌ کارمندان تازه استخدام را در اولویت قرار دهیم. البته کار ما در مایکروسافت تازه آغازشده است.

حالا ما سعی می‌کنیم روش‌های دیگری نیز بیابیم که با تمرکز بر شبکه‌های کارکنان جدید، به‌ویژه زمانی که مدیر در مکان دیگری کار می‌کند، تجربه‌ی اولیه‌ی شرکت را بهبود دهیم.

بااین‌حال توصیه می‌کنیم اهمیت ملاقات‌های رودررو و شخصی هفته‌ اول را دست‌کم نگیرید. شاید موضوعی کلیشه‌ای به نظر برسد، ولی احساسی که کارمندان در نخستین هفته‌ حضور خود در محیط کار تجربه می‌کنند، نقشی حیاتی در علاقه و تعهد آن‌ها به باقی ماندن در شرکت شما دارد.

منبع: زومیت

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 0%

تبلیغات در ویکی پلاست

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟