wikiplast.ir
9 عادت مشترک کارآفرینان موفق و حرفهای
1. برنامهریزی بلندمدت داشته باشید
در بازار رقابتی، مدام وسوسه میشوید به اهداف کوتاهمدت رسیدگی کنید. مشتریان از شما انتظار دارند به طور منظم محصولات و خدمات بینظیری دریافت کنند. اما شما در قبال شرکت، همکاران و سرمایهگذاران نیز مسئولید.
اگر تنها روی اهداف کوتاهمدت تمرکز کنید، ممکن است کسب و کارتان به بیشترین بازدهی خود نرسد. بهتر است حداقل یک یا دو بار در هفته به برنامه ریزی برای آینده بپردازید. پیشرفت خود را در مسیر رسیدن به اهداف بلند مدت به طور منظم زیر نظر بگیرید.
2. ارتباطات سریع و موثر برقرار کنید
به سرعت به ایمیلها، تماسهای تلفنی و دیگر درخواستها پاسخ دهید. زمانی که برای پاسخدهی صرف میکنید میتواند به فروش یا از دست رفتن آن منجر شود.
همچنین، وقتی پاسخگویی سریعی به کارمندان، مشتریان و خریداران دارید، اعتبار بیشتری کسب خواهید کرد. ارتباطات سریع و موثر در محل کار، بهره وری و تمرکز بیشتری برایتان به ارمغان میآورد.
3. پول خود را هوشمندانه خرج کنید
کارآفرینان اغلب برای تخصیص منابع دچار مشکل میشوند. برای اجتناب از هزینههای غیرضروری، به مخارج ماهانه شرکت خود توجه ویژه داشته باشید.
هنگام بررسی بهترین راه هزینه کردن سرمایهی شرکت، همیشه بازگشت سرمایه گذاری را در نظر بگیرید. از خودتان بپرسید چقدر زمان نیاز است تا هزینههای سرمایهگذاری بازگشت داشته باشد؟ آیا این سرمایهگذاری شرکت را به اهدافش میرساند؟ اگر پاسخ خوبی به این سوالها ندارید، هزینه نکنید.
4. برای انجام کارهایتان برنامه روزانه داشته باشید
هر روز ممکن است کارهای متفاوتی برای انجام دادن داشته باشید، اما از کارهایی که دوست دارید در طول روز به آنها رسیدگی کنید برنامهای تهیه کنید. هر روز صبح قبل از اینکه به سراغ ایمیلهایتان بروید، سه کار مهم برای روز کاری خود در نظر بگیرید.
کارهای مهمی که اولویت بالاتری دارند را در برنامه خود بگنجانید. این تفکر شما را در طول روز متمرکز نگه میدارد و باعث میشود وقت و حواستان صرف امور دیگر نشود.
5. با انرژی و اشتیاق به استقبال چالشها بروید
استقبال از چالش ها - چالش - موفقیت کارآفرینان - عادات مشترک کارآفرینان
همیشه از ما میخواهند بهترین کاری که از دستمان برمیآید را انجام دهیم. قطعا اگر با بیشترین توان خود به انجام کاری بپردازیم، همه چیز درست پیش خواهد رفت. مواجهه با چالشهای جدید با چشمان باز و حداکثر توان اهمیت زیادی دارد.
هر چالش و موقعیت دشواری را با همان انرژی و اشتیاقی پشت سر بگذارید که هنگام راه اندازی کسب و کارتان داشتید. اگر در مواجهه با هر چالشی با حداکثر توان خود ظاهر شوید، نتایج مثبت زیادی در انتظارتان خواهد بود.
6. مطالعه کنید
هر روز صبح مقالات، روزنامهها، وبلاگها و مجلات مرتبط با کسب و کارتان را بخوانید. مطالعه صبحگاهی به شما کمک میکند از اوضاع مطلع شوید و برای مکالمه با همکاران و مکالمات قبل از مذاکره نیز آمادگی داشته باشید. بعدازظهرها کمی از کار فاصله بگیرید و به سراغ مطالعه کتاب موردعلاقهتان بروید.
مدیران موفق هر روز مطالعه میکنند. شما هم با مطالعه مطالب جدیدی یاد میگیرید که استراتژیهای خوبی در اختیارتان قرار میدهد.
7. ارتباطات خود را گسترش دهید
برقراری ارتباط مناسب، فرصتهای خوبی در اختیار کسب و کارتان قرار میدهد. اغلب مدیران حرفهای با کارآفرینانی که میشناسند و به آنها اعتماد دارند کار میکنند.
گسترش ارتباطات و ایجاد روابط کاری بلندمدت را به اولویت خود تبدیل کنید. خود را به شرکت در جلسات مختلف محدود نکنید بلکه در مجامع حرفهای عضو شوید و برای کمک به هیئت مدیرهی موسسات خیریه داوطلب شوید.
8. خلاقانه فکر کنید
نوآوری را به اولویت کسب و کار خود تبدیل کنید. اعضای گروه و همکاران را به امتحان کردن ایده های جدید و رویکردهای تازه ترغیب کنید.
کارآفرینان ریسکپذیر بیشتر کارهای بزرگ و خارقالعاده انجام میدهند، زیرا خلاقانه و بدون ترس جلو میروند. از منطقه امن و راحت خود بیرون بیایید و با نگرشی مثبت به سوی چالشها قدم بردارید.
9. به خودتان رسیدگی کنید
اگر میخواهید کسب و کارتان را به موفقیت برسانید، به خودتان برسید و به مراقبت از خود اهمیت دهید. حداقل 7 ساعت در شبانهروز بخوابید تا روز بعد برای شروع یک روز جدید آماده باشید.
ورزش را به برنامه روزانه خود تبدیل کنید. با این کار انرژی، تمرکز و توانایی بیشتری برای کنترل استرس خواهید داشت.
برای تفریح و خوشگذرانی وقت بگذارید. داشتن تعادل بین کار و زندگی خیلی هم سخت نیست. تنها کافی است کارهای موردعلاقهتان را در برنامه روزانه و هفتگی خود بگنجانید.
ورزش به شما احساس خشنودی و لذت میدهد و با دریافت این دو حس، در محل کار رفتار بهتری با خودتان و دیگران خواهید داشت.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه