دوشنبه ۳ دى ۱۴۰۳

وکس سیبویه تولیدکننده وکس های دوقطبی و ناقطبی pe و pp

بسپار تجارت آسیا؛ تأمین کننده مواد اولیه پلاستیک و پلیمر و محصولات پتروشیمی

7 تصور اشتباهی که اغلب کارآفرینان و مدیران دارند
کارآفرینی حرفه آسانی نیست. ممکن است در مسیر کارآفرینی مشکلاتی به وجود بیاید که تنها یک فرد برجسته از پس آن بر می‌آید. براساس تحقیقی که توسط موسسه گالوپ انجام گرفته، 50 درصد کسب و کارها در پنج سال نخست دچار شکست می‌شوند. دلیل عمده شکست استارتاپ‌ها، مدیر است.

یک کسب و کار وقتی دچار رکود می‌شود که مدیرش ذهن بازی نداشته باشد.

1. باید همیشه زود به رختخواب بروید

بن فرانکلین همیشه می‌گفت:

زود خوابیدن و زود بیدار شدن یک اصل مهم در کارآفرینی است اما واقعیت این است یک کارآفرین همیشه نمی‌تواند زود به رختخواب برود. برخی افراد در طول شب بهره وری بالاتری نسبت به روز دارند.

نتایج تحقیقات نشان می‌دهد صبح زود بهترین فرصتی است که در اختیار ما قرار دارد و باید از این موهبت نهایت استفاده را ببریم. اگر می‌خواهید از سحرخیزی بیشترین بهره را ببرید، صبح‌ها زود از خواب بیدار شوید و اگر انرژی‌تان افول کرد در اواسط روز نیز چرتی بزنید.

2. همواره متمرکز بمانید

بنا بر مدارک موجود، حواس پرتی همیشه هم بد نیست و می‌تواند مزایایی داشته باشد: در طولانی‌مدت روی خلاقیت فرد تاثیر مثبت می‌گذارد، وقتی تمرکز از روی موضوعی برداشته شده و به چیز دیگری فکر می‌کنید با حواس‌پرتی این امکان را به خود می‌دهید تا با ذهن آماده‌تری به موضوع اول بیاندیشید. پس بهتر است زمان‌های کوتاهی را در طول روز به استراحت اختصاص دهید.

3. نباید به خود استرس وارد کنید

استرس مثبت در زندگی مفید است. خیلی از مقالات از مضرات استرس صحبت می‌کنند اما کمی استرس می‌تواند باعث پیشرفت کارآفرین شده و به فعالیت بیشترش کمک کند.

وقتی روی پروژه‌ای کار می‌کنید و مهلت تعیین‌شده رو به اتمام است، انگیزه و فعالیت شما بیشتر می‌شود. پس استرس از اهمیت بالایی برخوردار است. البته باید حواستان باشد قبل از خواب چنین استرسی به خود وارد نکنید.

4. هرگز عصبانی نشوید

روانشناسان می‌گویند فردی که نتواند از احساس خشم خود استفاده کند همواره مورد سوء استفاده‌ی دیگران قرار خواهد گرفت. پس لازم است آن را در کنترل خود درآورید.

مثلا اگر کسی اطلاعات محرمانه شما را بدزدد باید آرام بنشینید و او را نگاه کنید؟

قطعا پاسخ منفی است. باید عصبانیت خود را به او نشان دهید و موضع خود را حفظ کنید. البته منظور این نیست رفتارهای زشتی از خود به نمایش بگذارید بلکه گاهی کمی عصبانیت خیلی هم بد نیست.

5. هرگز شانسی که در خانه‌تان را می‌زند به خاطر پس‌انداز رد نکنید

دو راه برای سودآوری بیشتر وجود دارد: افزایش فروش و کاهش هزینه‌ها.

اغلب کارآفرینان راه دوم را انتخاب می‌کنند و برای دست‌یابی به دست‌آوردهای کوتاه‌مدت، ضررهای زیادی را متحمل می‌شوند. گاهی پول زیاد خرج کردن می‌تواند باعث سودهای کلانی شود.

مثلا اگر با هدف کاهش مخارج، نیروهای متخصص‌تان را اخراج کنید اما بعد از مدتی با سفارش زیادی مواجه شوید، چه کار خواهید کرد؟ حتما می‌دانید نیروی متخصص به سادگی پیدا نمی‌شود.

6. همیشه به مشتری جدید «بله» بگویید

اگر همیشه مشتری‌های جدید را بپذیرید، با سفارشات زیادی مواجه خواهید شد و ممکن است نتوانید سرموقع آن‌ها را تحویل دهید. پس اعتبارتان زیر سوال می‌رود. اگر توانایی تولید شما 500 جعبه در هر ماه است سفارش 600 جعبه در ماه را قبول نکنید. اگر قبول کنید و نتوانید سر موقع تحویل دهید، مشتری به سراغ رقیب‌تان می‌رود.

شاید به تمام مشتریان بله بگویید، چون امکان به کارگرفتن نیروی روزمرد را دارید. پس برای «بله» گفتن تمام جوانب را بسنجید.

7. کارآفرین باید از پس تمام کارها بربیاید

اغلب کارآفرینان با انجام تمام کارها، بهره‌وری‌شان را کاهش می‌دهند. این تصور اشتباه وجود دارد که یک کارآفرین موفق تمام کارها را خود انجام می‌دهد. در حالی‌که کارآفرین موفق مدیر قدرتمندی است که در محول کردن کارها، تقسیم وظایف و مدیریت اعضای تیمش خبره است.

بهتر است تفکرتان را عوض کنید و کارآفرین را اسطوره‌ای نکنید که هرگز نتوانید به آن برسید. کارآفرین همانند تمام مردم است اما از پس مدیریت همه چیز بر می‌آید.

منبع: یوکن

 


ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
 

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ بلی خیر
امتیاز مطلب: 100%

تبلیغات در ویکی پلاست

دیدگاه خود را بنویسید

فرستادن دیدگاه

پربازدیدترین شرکت ها

پربازدیدترین محصولات

ویدیوهای آموزشی

همه حقوق این سایت متعلق به ویکی پلاست است طراحی و اجرا: نگاه حرفه ای
قیمت بازار اشتراک قیمت کانال تلگرام تبلیغات
کامپاند پلی‌کربنات: نسوز، الیاف دار، رنگی، سفارشی و ... قیمت بازار قیمت جهانی تلگرام واتس اپ تبلیغات
ویکی پلاست
سلام خوش اومدید
ویکی پلاست، خرید و فروش مواد اولیه نداره
چطور می تونم کمک‌تون کنم؟