wikiplast.ir
بهانههایی که اجازه نمی دهد به رویاهایتان دست یابید
5 بهانه وجود دارد که اجازه نمی دهد رؤیاهایتان را دنبال کنید. این بهانهها نشان می دهد تنها مانع برای دنبال نکردن رؤیاهایتان خودتان هستید.
آیا از ابتدا یک فرد موفق به دنیا آمدهاید یا با تصمیم گیریهای درست و قرارگیری در مسیرهای مختلف به موفقیت می رسید؟ وقتی خوب فکر کنید گزینهی دوم به واقعیت نزدیکتر است.
بدون شک برخی افراد در شرایط بهتری نسبت به دیگران به دنیا می آیند؛ اما هر فردی خودش انتخاب می کند آیا می خواهد در مسیر موفقیت قرار بگیرد یا نه.
برخی افراد در وضعیت بهتری قرار دارند، اما عدهی دیگری مدام با گرفتاریهای شغلی و حرفهای مواجه می شوند. به آسانی نمی توانید از مسیر شغلی خود در آینده مطلع شوید.
شما نمی توانید خیلی چیزها را مطابق میل خود جلو ببرید، اما می توانید برخی جنبهها را به کنترل درآورید.
خیلی از مردم از ریسک کردن گریزان هستند. آنها هر روز از 9 صبح تا 5 عصر به محل کار می روند و به حقوق پایین و شرایط ناپایدار شغلیشان راضی هستند.
هر چند نمیتوان به این طرز تفکر ایراد گرفت، اما بیشتر افرادی که ذهنیت اقتصادی دارند، برای اجرای ایده هایشان، شکل دادن به یک کسب و کار یا انجام کاری که عاشقش هستند، رؤیاهای بزرگی در سر دارند.
در ادامهی مقاله، 5 بهانهای را معرفی می کنیم که شما را از دست یابی به خواستههایتان دور می کند. این 5 بهانه عبارتاند از:
وقتِ کافی ندارم
بهانهی اصلی که خیلیها برای انجام ندادن وظایفشان بیان می کنند این است که به اندازهی کافی وقت ندارند. در زندگی امروز مشغلههای زیادی داریم، پس بهانه آوردن یکی از سادهترین راههاست.
شاید در طول هفته در میان کارهای تمام وقت، رسیدگی به کارهای شخصی و سرگرمیها فقط 2 یا 3 ساعت وقت خالی داشته باشید. پس دیگر فرصتی برای دنبال کردن رؤیاهای خود نخواهید داشت.
در دنیای امروز هر کسی گرفتاریهای خودش را دارد، با این حال، همیشه راهی برای گریز از آن وجود دارد. بدون توجه به محل زندگی، منابع مالی که در اختیار دارید یا استعدادهای درونیتان، شما همانند خیلی از مردم تنها 24 ساعت در طول روز زمان دارید.
آیا فکر می کنید افرادی که به موفقیتهای زیاد رسیدهاند بیشتر از شما فرصت دارند؟ نه اصلاً. آنها در هر هفته بین 80، 90 یا 100 ساعت کار می کنند تا رؤیاهایشان را به واقعیت مبدل کنند.
آنها برای کارهایی که نسبت به آن اشتیاق دارند، وقت کافی برای خود فراهم می کنند. مهمترین مسئله برای رسیدن به بازدهی موردنظر، اولویت بندی کارها و سامان دهی زندگیتان است. پس 40 ساعت کار در هفته نمی تواند دلیل خوبی برای دنبال نکردن رؤیاهایتان باشد.
منابع و امکانات لازم در اختیار ندارم
بهانهی دیگری که بیشتر شنیده می شود کمبود منابع و امکانات است. این محدودیت که از جانب خودمان به ما تحمیل شده، به این باور برمی گردد که برای انجام کارهای موردعلاقهمان نیاز به پول زیاد و ارتباطات گسترده داریم. این بهانه برای این است راه گریزی از چالشهای جدید داشته باشیم.
برای این منظور، تمرین خوبی برای شما تدارک دیدهایم. در موتور جست و جوگر موردعلاقهتان درباره کارهایی که با بودجهی شخصی تأمین شده تحقیق کنید.
شاید با موارد کمی مواجه شوید، اما به سرعت متوجه می شوید کارهایی که با سرمایهی شخصی رونق گرفتهاند بسیار محدود هستند. موفقترین و باارزشترین شرکتها از یک استارتاپ با بودجهی شخصی ایجاد شدهاند.
در بیشتر مواقع، آنها در بین دوستان، اعضای خانواده، همکاران و سرمایه گذاران به دنبال تأمین منابع مالی موردنیازشان بودهاند. پس شما برای دنبال کردن رؤیاهای خود نیازی به میلیونها دلار پول در حساب پس انداز شخصیتان ندارید.
در واقع، انگیزه برای دست یابی به موفقیت خیلی مهمتر از مبلغ موجودی حساب بانکیتان است. با داشتن اعتماد به نفس کافی میتوانید یک منبع مناسب پیدا کنید و به رؤیاهایتان برسید.
من برای این کار خیلی جوان یا پیر هستم
نباید سن را عاملی محدودکننده برای دست یابی به موفقیت شغلی بدانید، اما خیلی از افراد چنین باوری دارند. حقیقت این است خیلی از ما فکر نمی کنیم سن مناسبی برای دنبال کردن رؤیاهایمان داریم.
وقتی در دههی 20 یا 30 زندگیتان هستید شاید به این فکر کنید: "من خیلی کم سن و سال هستم، برای پیشرفت باید منتظر سالهای بعدی باشم". وقتی 40 یا 50 ساله شدید با خود می گویید: "من برای امتحان کردن مسیر جدید خیلی پیر هستم".
شاید این سؤال برایتان به وجود بیاید سن مناسب برای دنبال کردن رؤیاها و اهداف چه زمانی است؟ پاسخش همینالان است. تفاوتی ندارد 21 یا 61 ساله باشید، همین حالا به دنبال دست یابی به رؤیاهایتان باشید.
شاید نقوصی در خیلی پیر یا جوان بودن وجود داشته باشد، اما هر یک مزایای خود را دارد. قطعاً هر فردی در سن 21 سالگی، انرژی و اشتیاقی دارد که در سنین بالا کمرنگتر است.
وقتی 61 سال دارید از خرد و دانایی بیشتری بهرهمندید که در هنگام شروع کار و فعالیت در شما وجود نداشت. پس بهانهی پایین یا بالا بودن سن را کنار بگذارید و به دنبال برنامه ریزی برای اهداف جدیدتان باشید.
دانش من به قدر کافی نیست
بهانهی دیگری که در بین بیشتر مردم رواج دارد این است فکر می کنند دانش برای موفقیت الزامی است. این بهانه تراشیها به خاطر نبود اعتماد به نفس است که میتواند تأثیر مخربی هم داشته باشد. حقیقت این است هیچ کس درباره همه چیز اطلاعات ندارد.
اگر استیو جابز منتظر می ماند تا همه چیز بداند و بعد به سراغ اختراع کامپیوتر شخصیاش برود تا حالا هیچ کاری انجام نداده بود. اگر مارک زاکربرگ فکر می کرد قبل از راه اندازی فیسبوک باید از دانشگاه فارغالتحصیل شود، شاید هیچ وقت این شبکهی اجتماعی راه اندازی نمی شد. پس چرا فکر می کنید تمام افراد موفق قبل از دنبال کردن رؤیاهایشان درباره همه چیز اطلاع دارند؟
نیاز نیست برای موفق شدن، راجع به همه چیز بدانید. شما با افرادی ارتباط دارید که شما را در برطرف کردن نیازهایتان یاری می کنند و در این مسیر چیزهای زیادی یاد خواهید گرفت. نبود دانش کافی برای انجام ندادن کارهایی که دوست دارید و می خواهید انجام دهید، بهانهی خوبی نیست.
شاید شکست بخورم
بهانهی دیگر برای دنبال نکردن رؤیاها، ترس از شکست است. خیلی افراد از بهانههای قبلی برای پیگیری نکردن آرزوهایشان استفاده می کنند، اما در حقیقت ترس از شکست است که برای برداشتن گام بعدی مانع کارآفرینان می شود.
ترس از شکست دلیل خوبی برای دنبال نکردن رؤیاها نیست. بدتر از اجرای ایدهی جدید و شکست خوردن در آن، دیدن کسی است که رؤیای شما را دنبال می کند و به موفقیت هم می رسد.
پس امکان شکست همیشه وجود دارد، اما این مسئله نباید مانعی برای شما باشد. تمام افراد موفق در دنیا، در مرحلهای تجربهی شکست دارند، اما آنها انتخاب می کنند دوباره در مسیر دست یابی به اهدافشان قرار بگیرند.
در پایان ...
تمام محدودیتهایی که مانعتان می شود را کنار بگذارید. این بهانهها محدودیتی خودساخته برای دنبال نکردن رؤیاهایمان هستند. هیچ کس نمی تواند شما را از دنبال کردن رؤیاها و اهداف دورتان کند. شاید این طور فکر نکنید، اما حقیقت این است خود شما باعث موفقیت یا شکستتان می شوید.
با دقت به این پنج بهانه نگاه کنید و ببینید کدام یک بیشتر شما را محدود کرده و از تغییر و تلاش برای انجام کار جدید واهمه نداشته باشید. قطعاً شما هم از احساس آزادی که همراه با دنبال کردن علایقتان می آید لذت می برید. بدون شک شما هم می توانید با تلاش و سخت کوشی در مسیر موفقیت قرار بگیرید.
منبع: یوکن
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه