به گزارش ویکی پلاست به نقل از دنیای اقتصاد، سید جواد جهرمی، مدیر نظارت بر بازار بورس کالا در برنامه پایش گفت: شرکتهای عرضهکننده این محصولات در بورس کالا شرکتهای بزرگ فولادی و پتروشیمی کشور بوده که مردم نیز سهامدار آنها هستند.
سهامداران این شرکتها، به امید افزایش فروش و رشد درآمد شرکت نسبت به خرید سهام این مجموعهها اقدام کردهاند. اما نحوه قیمتگذاری برای کالاهای تولیدی این شرکتها باعث شده تا سودی که باید به سهامدار تعلق میگرفت به جیب عدهای دلال برود و این عده معدود دلال روز به روز رشد کرده و درعوض مردم متضرر شوند.
او ادامه داد: بر اساس ماده 90 اصل 44 قانون اگر دولت نرخ کالایی را کمتر از نرخ بازار قیمتگذاری کند و عرضهکننده از این قیمتگذاری دستوری متضرر شود، دولت موظف به جبران زیان تولیدکننده و پرداخت مابه التفاوت قیمت دستوری و نرخ کالا در بازار است.
سیدجواد جهرمی گفت: حال در شرایط فعلی همین شرکتهای فولادی و پتروشیمی مجددا موظف به ارزانفروشی در بورس کالا شدهاند، ارزان فروشی که به زیان سهامدار و به سود دلالان است.
در مجموع از ابتدای اسفند 98 تا پایان اردیبهشت 99 عملکرد معاون معدنی وزارت صمت و مصوبات ایشان باعث شد تا بار دیگر شاهد توزیع رانتی 1500 میلیارد در رینگ معاملات بورس کالا باشیم.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه