به گزارش ویکی پلاست به نقل از مهر، محمد ابراهیمی با بیان اینکه ارزیابی ها نشان می دهد که در صورت کاهش التهابات ناشی از شرایط کرونا در دنیا می توان به رشد تقاضای نفت امیدوارباشیم، گفت: بر همین اساس نهادهای ذی ربط مطرح کرده اند که پیش بینی می شود شاهد رشد مصرف در آینده باشیم.
در این بین به نظر می رسد هرچند روسیه در ظاهر موافق تمدید توافق اوپک پلاس باشد اما در حقیقت به دلیل احتمال آسیبی که به مخازن آن می رسد موافقت واقعی با این تمدید ندارد.
وی افزود: از آنجایی که مصرف نفت (بنزین) در تابستان به ویژه در ایالات متحده آمریکا بالا می رود به ویژه اگر قرنطینه به دلیل کرونا وجود نداشته باشد، بنابراین به نظر نمی رسد اوپک پلاس بر رقمی بیش از کاهش 9.7 میلیون بشکه در روز، توافق کند.
به گفته این کارشناس نفتی سازمان بین المللی انرژی در تازه ترین گزارش خود اعلام کرده است که 35 میلیون بشکه از ذخایر نفت شناور در دریا کاهش یافته است و به 200 میلیون بشکه رسیده است که همین خبر پالس مثبت به بازار است.
آسیا، حیاط خلوت سعودی ها
ابراهیمی اظهار داشت: اوپک پلاسی ها نمی خواهند بازار آسیا را از دست بدهند و از سویی دیگر سهم خود را به تازه واردهای بازار مثل شیل اویل یا برزیل و کانادا دهد.
در همین راستا چندی پیش عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان اعلام کرد که حدود 50 درصد نفت عربستان روانه بازار آسیا می شود و آسیا در حکم حیاط خلوت ما است که نمی خواهیم سهم خود را از این بازار از دست بدهیم و از آن محافظت می کنیم. همین عامل می تواند روی تصمیم اوپک پلاس تاثیر بگذارد.
وی توضیح داد: در صورتی که شرایط اقتصادی به حالت عادی بازگردد، در صورت تمدید بیش از رقم کنونی تولید نفت، احتمال اینکه با کمبود تولید بیش از حد رو به رو باشیم زیاد است.
آسیایی ها در این میزان افزایش تقاضا داشتند برای همین ممکن است عربستان و روسیه موافق تمدید کاهش 9.7 میلیون بشکه نبوده و همان رقم 7.7 میلیون بشکه در روز را کاهش دهند. در این صورت شاهد کاهش قیمت نفت هستیم.
بر اساس اظهارات این کارشناس حوزه بین الملل نفت هر چند عربستان یا سایر اوپک پلاسی ها نوسان 5 تا 6 دلاری را در مقابل حفظ سهم بازار خود تاب بیاورند، اما بی شک قیمت ها نفت کاهش خواهد داشت.
چرا که میزان تقاضای نفت آسیا از میزان مصرف آن بیشتر است که گزارش های اخیر نهادهای ناظر نیز چنین اظهاری را تایید می کنند.
ابراهیمی با اشاره به اینکه چین 69 درصد از مخازن ذخایر نفتی خود را پر کرده است، گفت: به این ترتیب می توان گفت چین 33.4 میلیون تن ذخیره نفتی دارد که در مقایسه با سال گذشته 24 درصد رشد داشته است. بنابراین می توان گفت بازار در حال حاضر در اختیار چین است. در چنین شرایطی اگر قیمت ها افزایش داشته باشد میزان تقاضای چین کاهش می یابد.
ویکی پلاست | مرجع بازار صنعت پلاستیک
دیدگاه خود را بنویسید
پتروشیمی ها
- آبادان
- آرتان پترو کیهان
- آریا ساسول
- اروند
- امیرکبیر
- ایلام
- Hyosung Topilene
- Ismail Resin Limited
- Reliance Industries Limited - هند
- بانیار پلیمر گنبد
- بندرامام
- پارس
- پتروپاک مشرق زمین
- پلی استایرن انبساطی سهند
- پلی استایرن انتخاب
- پلی اکریل ایران
- پلی پروپیلن جم (جم پیلن)
- پلی نار
- پلیمر کرمانشاه
- تبریز
- تخت جمشید
- تخت جمشید پارس
- تندگویان
- تولیدی پلاستیک ایسین
- جم
- خوزستان
- دی آریا پلیمر
- رجال
- شازند
- غدیر
- قائد بصیر
- قیام نخ
- کردستان
- گلپایگان
- لاله
- لرستان
- مارون
- محب بسپار ایده گستر
- محب پلیمر قم
- مهاباد
- مهر
- میاندوآب
- نوید زرشیمی
- هشت بهشت کیش
- هگمتانه